andreas1gr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 ώρες πριν, Inanos είπε Το υλικό κατασκευής πολύ ενδιαφέρον. Απλά εγώ περιμένω ποτε θα βγει ένα laptop που με κάποιο τρόπο θα βγάζει ποδαράκια για να μπορείς να το αφήνεις εκεί που δουλεύεις και να έχει αερισμό. Δεν δουλεύουν όλοι με laptop σε ιδανικές συνθήκες γραφείου. Κάποιοι τα ακουμπαμε όπου βρούμε την ώρα που δουλεύουμε σε εξωτερικούς χώρους. Πρέπει να έχω καταστρέψει 2 laptop από υπερθέρμανση και μη σωστό αερισμό Πρόβλημα λύθηκε
Members gsarig Δημοσ. πριν από 4 ώρες Members Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 ώρες πριν, oldnew είπε Δυστυχώς οι snapdragon σε windows εξακολουθούν να έχουν ασυμβατότητες.. Πιστεύω πως εξαρτάται τί χρησιμοποιείς και αν τύχει να έχεις κάποια πολύ συγκεκριμένη ανάγκη που δεν καλύπτεται. Έχω το Surface Pro 11 εδώ και περίπου 3 εβδομάδες, και ό,τι έχω δοκιμάσει παίζει κανονικά. Δεν έχει χρειαστεί να επιστρατεύσω ούτε μια φορά το προηγούμενο Intel μοντέλο. Και δεν είναι ότι το χρησιμοποιώ ως συμπληρωματικό. Είναι η μοναδική συσκευή που χρησιμοποιώ για τα πάντα (δουλειά, ταινίες κλπ), οπότε μιλάμε για πολύωρη χρήση κάθε μέρα. Δεν έχω βρει κάτι στο οποίο το προηγούμενο μοντέλο να ήταν καλύτερο. Ακόμα και σε θέματα σταθερότητας, που το ψιλοφοβόμουν, αποδεικνύεται μέχρι στιγμής πιο αξιόπιστο. Στο προηγούμενο (Surface Pro 8), όταν αγόρασα μια 40άρα 5k Dell οθόνη, αναγκάστηκα να θυσιάσω μια από τις 3 εξωτερικές οθόνες μου και να ξεμείνω με μόλις 3 (2 οι εξωτερικές και μία του Surface), όπου για να παίξουν σωστά έπρεπε να εγκαταστήσω τους Drivers της Intel, που δεν ενδείκνυται (γενικά συνίστανται περισσότερο αυτοί που έρχονται με τα Windows). Το Snapdragon μοντέλο είδε όλες τις οθόνες κανονικά, χωρίς την παραμικρή έξτρα ρύθμιση. Όσο για τα προγράμματα, πολλά έχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις ARM, αλλά έχω εγκαταστήσει κάμποσα μη-ARM, που επίσης λειτουργούν άψογα χωρίς καμία απολύτως διαφορά σε σχέση με το πώς λειτουργούσαν στο Pro 8. Εννοείται πως οι επιδόσεις είναι πολύ καλύτερες, πράγμα λογικό αφού μιλάμε για 3 γενιές νεότερη συσκευή, αλλά το σημαντικό είναι ότι το Snapdragon δεν ρίχνει καθόλου επιδόσεις όταν βρίσκεται εκτός ρεύματος, κάτι που το Intel μοντέλο παραδοσιακά κάνει για να εξοικονομήσει μπαταρία, εκτός αν επιλέξεις συγκεκριμένο power plan και θυσιάσεις αυτονομία. Και η αυτονομία, με εμπειρική χρήση βάσει όσων έχω δει μέχρι τώρα, στο ίδιο power plan είναι γύρω στις 2 με 3 φορές καλύτερη σε σχέση με το Pro 8 (που φυσικά όσο ναναι μετά από τόσα χρόνια θα έχει χάσει μέρος της αυτονομίας του, αλλά και πάλι η διαφορά είναι ξεκάθαρη). Επίσης, η συσκευή ζεσταίνεται σπάνια και είναι αθόρυβη, αφού τα ανεμιστηράκια ενεργοποιούνται μόνο όταν ζορίζεται πολύ (όταν το πρωτοπήρα κουνούσα τον κέρσορα για να βεβαιωθώ ότι δεν έχει κολλήσει γιατί δεν ακουγόταν τίποτα). Γενικά είχα τις αμφιβολίες μου και το ψείρισα πολύ πριν το αγοράσω, αλλά ευτυχώς αποδείχτηκε καλύτερο από ό,τι ήλπιζα, μιας και είχα αποδεχτεί ότι μπορεί να συναντούσα μικροπροβλήματα (τα οποία όμως τελικά δεν συνάντησα ποτέ - ή τουλάχιστον όχι ακόμα). 4 1
dchatz Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 ώρες πριν, Retromaniac είπε Αυτό με την Αράχωβα δεν το έπιασα να σου πω την αλήθεια. Λίγο τρολιά ήταν αυτό, αστειάκι, λόγω των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που τα έκλασαν οι μπαταρίες τους από το κρύο στην Αραχωβα και μπλοκαρε το συμπαν. Και επειδή εδω μιλούσε για αυτονομία μπαταρίας. Γενικά είναι γνωστό οτι οι αυτονομίες στις μπαταρίες αφορούν συγκεκριμένες θερμοκρασίες και οι πάνω/κάτω διακυμάνσεις τις μειώνουν. Έτσι λες με το ηλεκτρικό έχω 400 χλμ, φτάνει για πηγαινε/ελα Αραχωβα αλλά με το κρύο εκεί πέφτεις ξέρω γω στα 250 και παπαλα. Μένεις. 1
Leon3Isavros Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 8 ώρες πριν, Huruduru είπε 1300€ Τιμή εκκίνησης για Notebook που θα τρέχει Windows, όσο εντυπωσιακό και να ακούγεται από διάρκεια μπαταρίας κλπ. Το Selling point της εταιρίας είναι τα AI Gimmick της Microsoft. Για εμένα προσωπικά πάσο μόνο και μόνο που τρέχει Windows, εκτός αν υπάρχει συμβατό Linux που μπορεί να τρέξει πάνω έχοντας την ανάλογη απόδοση και διάρκεια μπαταρίας. Διαφορετικά σε αυτά τα λεφτά Macbook με MacOS. Από Μάρτιο, σύμφωνα με το windowscentral θα διατίθεται με 16gb Ram και κάτω από 900. Η Asus είναι φοβερά στο VFM (Εκ πείρας..) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα