SPANK Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:00 μμ Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια 2
basilis_k6 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 μμ 6 λεπτά πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια 3 το χαραμα ειναι σε εμας
gorge18 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ 7 λεπτά πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια Αλλαζε την ωρα. btw 18,00 ειναι 12 το μεσημερι μας
MikeJ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:09 μμ 2 το βράδυ κοντά έπεσες. Η Σιγκαπούρη είναι 6 ώρες μπροστά μας. Οπότε 9:00 με 17:00 δικιά τους είναι 03:00 με 11:00 δικιά μας. Μήπως να το κάνατε κατά τη 1 ώρα Σιγκαπούρης που εδώ θα είναι 7 το πρωί;
_Biohazard_ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ 13 λεπτά πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια Αν βάλεις στο google απλά "time now sgt", θα δεις ότι τώρα 23:13 σε εμάς, εκεί είναι 5:13 της επόμενης ημέρας. Άρα είναι 6 ώρες μπροστά. Με βάση αυτό, κανονίζεις τι θες να κάνεις με τη συνάντηση σου.
SPANK Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Άμα τους πω SGT 18:00 σε εμάς ειναι 12 το πρωί ? 1
greekfragma Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ 8 minutes ago, SPANK said: Άμα τους πω SGT 18:00 σε εμάς ειναι 12 το πρωί ? 6 ώρες μπροστά οι Σιγκαπουριανοί. Το δικό τους απόγευμα, δικό μας μεσημέρι.
SPANK Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε 6 ώρες μπροστά οι Σιγκαπουριανοί. Το δικό τους απόγευμα, δικό μας μεσημέρι. Οπότε σωστα το λέω 12 πρωι δικό μας Thanks αυτο με τις μετατροπές ωρών ποτε δεν το είχα 😅
greekfragma Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ 5 minutes ago, SPANK said: Οπότε σωστα το λέω 12 πρωι δικό μας Thanks αυτο με τις μετατροπές ωρών ποτε δεν το είχα 😅 και ποιός το έχει; ή βάζεις αυτά τα μαμιστερά ρολόγια τοίχου που έχουν και στα αεροδρόμια ταξιδιωτικά γραφεία ή κοιτάς το γούγλη για μετατροπή όπως έγραψαν παραπάνω. 2
dbrillis Δημοσ. Παρασκευή στις 12:24 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:24 πμ Για εμενα το πιο ευκολο ειναι να τα κανω ολα UTC (το παλιο GMT). Εσυ εισαι τωρα UTC+2, η SGT ειναι UTC +8 αρα ειναι 6 ωρες μπροστα. Μετα λες πχ 10:00 το πρωι Ελλαδα +6 ωρες = 16:00 ή 13:30 ωρα Ελλαδας +6 ωρες = 19:30. Ουτε π.μ., ουτε μ.μ., ουτε pm, ουτε am <- Ξανα για εμενα, σε αυτο πιστευω μπερδευετε ο κοσμος, οταν δεν μιλανε με 24ωρο αλλα με 12ωρο και π.μ.& μ.μ.
stathisp Δημοσ. Παρασκευή στις 12:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:50 πμ (επεξεργασμένο) chatGPT, copilot😀 Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:51 πμ από stathisp
ioankav Δημοσ. Παρασκευή στις 02:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:49 πμ Αυτά τα δύο sites έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς: https://www.timeanddate.com/worldclock/meeting.html https://www.worldtimebuddy.com/ 2
SPANK Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 πμ Ευχαριστώ παιδιά με βοηθήσατε αρκετά. 4 ώρες πριν, ioankav είπε Αυτά τα δύο sites έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς: https://www.timeanddate.com/worldclock/meeting.html https://www.worldtimebuddy.com/ Το πρώτο απο αυτά νομίζω ειναι το καλύτερο , thanks
atux_null Δημοσ. Παρασκευή στις 08:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:56 πμ βαζεις το δικό σου κ από κάτω αυτό που σε ενδιαφέρει. μπορείς να βάλεις πάνω από 1. https://www.worldtimebuddy.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα