SPANK Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια 2
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 λεπτά πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια 3 το χαραμα ειναι σε εμας
gorge18 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 λεπτά πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια Αλλαζε την ωρα. btw 18,00 ειναι 12 το μεσημερι μας
MikeJ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 το βράδυ κοντά έπεσες. Η Σιγκαπούρη είναι 6 ώρες μπροστά μας. Οπότε 9:00 με 17:00 δικιά τους είναι 03:00 με 11:00 δικιά μας. Μήπως να το κάνατε κατά τη 1 ώρα Σιγκαπούρης που εδώ θα είναι 7 το πρωί;
_Biohazard_ Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 13 λεπτά πριν, SPANK είπε Καλησπέρα Η ερώτηση ειναι λιγο χαζή 😆 αλλα γενικά πάντα μπερδευόμουν με τις μετατροπές ωρών εξωτερικού σε δική μας και ειδικά οταν λεει κατι GMT , CET κτλπ. Πιο συγκεκριμένα θα κάνω ενα meeting με μια εταιριά στην σιγκαπούρη και μου ειπαν για ώρες SGT 9:00 - 18:00 , δικιάς μας ώρας πως θα το υπολογίσω για να μην κάνω κανα λάθος και κανω το meeting στις 2 το βράδυ 😁 ή κανω λάθος και παω σε αλλη ώρα , οποτε θα ήθελα μια βοήθεια. Υ.Γ : Έχω δει και μετατροπή στο google αλλα πάλι τα μπερδεύω Ευχαριστώ παιδια Αν βάλεις στο google απλά "time now sgt", θα δεις ότι τώρα 23:13 σε εμάς, εκεί είναι 5:13 της επόμενης ημέρας. Άρα είναι 6 ώρες μπροστά. Με βάση αυτό, κανονίζεις τι θες να κάνεις με τη συνάντηση σου.
SPANK Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες Άμα τους πω SGT 18:00 σε εμάς ειναι 12 το πρωί ? 1
greekfragma Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 8 minutes ago, SPANK said: Άμα τους πω SGT 18:00 σε εμάς ειναι 12 το πρωί ? 6 ώρες μπροστά οι Σιγκαπουριανοί. Το δικό τους απόγευμα, δικό μας μεσημέρι.
SPANK Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε 6 ώρες μπροστά οι Σιγκαπουριανοί. Το δικό τους απόγευμα, δικό μας μεσημέρι. Οπότε σωστα το λέω 12 πρωι δικό μας Thanks αυτο με τις μετατροπές ωρών ποτε δεν το είχα 😅
greekfragma Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 minutes ago, SPANK said: Οπότε σωστα το λέω 12 πρωι δικό μας Thanks αυτο με τις μετατροπές ωρών ποτε δεν το είχα 😅 και ποιός το έχει; ή βάζεις αυτά τα μαμιστερά ρολόγια τοίχου που έχουν και στα αεροδρόμια ταξιδιωτικά γραφεία ή κοιτάς το γούγλη για μετατροπή όπως έγραψαν παραπάνω. 2
dbrillis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Για εμενα το πιο ευκολο ειναι να τα κανω ολα UTC (το παλιο GMT). Εσυ εισαι τωρα UTC+2, η SGT ειναι UTC +8 αρα ειναι 6 ωρες μπροστα. Μετα λες πχ 10:00 το πρωι Ελλαδα +6 ωρες = 16:00 ή 13:30 ωρα Ελλαδας +6 ωρες = 19:30. Ουτε π.μ., ουτε μ.μ., ουτε pm, ουτε am <- Ξανα για εμενα, σε αυτο πιστευω μπερδευετε ο κοσμος, οταν δεν μιλανε με 24ωρο αλλα με 12ωρο και π.μ.& μ.μ.
stathisp Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) chatGPT, copilot😀 Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από stathisp
ioankav Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Αυτά τα δύο sites έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς: https://www.timeanddate.com/worldclock/meeting.html https://www.worldtimebuddy.com/
SPANK Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ευχαριστώ παιδιά με βοηθήσατε αρκετά. 4 ώρες πριν, ioankav είπε Αυτά τα δύο sites έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς: https://www.timeanddate.com/worldclock/meeting.html https://www.worldtimebuddy.com/ Το πρώτο απο αυτά νομίζω ειναι το καλύτερο , thanks
atux_null Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες βαζεις το δικό σου κ από κάτω αυτό που σε ενδιαφέρει. μπορείς να βάλεις πάνω από 1. https://www.worldtimebuddy.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα