kakofonixx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, panther_512 είπε H απάντηση είναι Blue Brixx. Ανώτερη ποιότητα και μισή τιμή αν ψάχνετε τα original σχέδια της lego στο 1/3 της τιμής ρίξτε και μια ματιά λίγο πιο ανατολικά (ali) 1
atrias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου αν θέλετε απόλυτη καταστροφή του ελεύθερου χρόνου σας εδώ https://rebrickable.com/
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Στις 9/1/2025 στις 10:20 ΜΜ, gokuthelegend είπε Αν βγάλουν Pokemon Silver και Super Mario Bros τότε μπορεί και να το πάρω. https://www.lego.com/en-gr/product/super-mario-world-mario-yoshi-71438
panther_512 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 10/01/2025 at 00:42, dbrillis said: Ειδα τους τυπους των BlueBrixx στα βιντεο, θα ελεγα ειναι Γερμανο Σοβιετικά, δηλαδη τα παλικαρια ειναι κατα 99% απο ανατολικο Βερολινο 😂 Δες την Lamborgini της Lego στα 180 ευρω μέχρι το 12 λεπτό και μετά δες τη σύγκριση με το ίδιο μοντέλο της Blue brixx στα 70 ευρω συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών για Ελλάδα. Η Lambo της Lego είναι το 1/10 της ποιότητας της Blue brixx, ενώ είναι 2+ φορές πιο ακριβή. Στα 180 ευρώ δεν μπόρεσαν καν να βάλουν custom πίσω ρόδες και έβαλαν διπλούς κοινούς τροχούς. Εδώ η αναλυτική παρουσίαση της Lambo της Blue brixx. 70 ευρώ με μεταφορικά. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από panther_512 1
dbrillis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, panther_512 είπε Δες την Lamborgini της Lego στα 180 ευρω μέχρι το 12 λεπτό και μετά δες τη σύγκριση με το ίδιο μοντέλο της Blue brixx στα 40 ευρω. Η Lambo της Lego είναι το 1/10 της ποιότητας της Blue brixx, ενώ είναι 4+ φορές πιο ακριβή. Στα 180 ευρώ δεν μπόρεσαν καν να βάλουν custom πίσω ρόδες και έβαλαν διπλούς κοινούς τροχούς. Και μετά πες ξανά για σοβιετικά. Εδώ η αναλυτική παρουσίαση της Lambo της Blue brixx. 40 ευρώ. Δεν κατάλαβες, εγω μαζι σου ειμαι. Δεν τα ήξερα τα BlueBrixx και οταν τα ειδα και ειδα και τιμή εντυπωσιαστικα. Αν εχεις γνωρισει Γερμανό γυρω στα 40 που να εχει μεγαλώσει ανατολικό Βερολίνο θα το έπιανες το αστειο 😜.
panther_512 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, dbrillis said: Δεν κατάλαβες, εγω μαζι σου ειμαι. Δεν τα ήξερα τα BlueBrixx και οταν τα ειδα και ειδα και τιμή εντυπωσιαστικα. Αν εχεις γνωρισει Γερμανό γυρω στα 40 που να εχει μεγαλώσει ανατολικό Βερολίνο θα το έπιανες το αστειο 😜 Απολογούμαι και διορθώνω. Δεν έχει νόημα να αγοράζει κάποιος Lego, αν το βρίσκει από Blue brixx. Τεράστια διαφορά σε ποιότητα και τιμή. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα