green_beret Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Εχω κολησει στο σημειο που παιρνω 1 σφυρι και πρεπει να σκοτωσω με 2 διαφορετικους τροπους! Δηλαδη τι πρεπει να κανω διαφορετικο? εχω δοκιμασει τα παντα! Σε καποια φαση επαιζα επι 1 ωρα συνεχως την ιδια πιστα και θα΄χα σκοτωσει και 300ατομα αλλα η πορτα που θα επρεπε να ανοιξει εμενε κλειστη!
Dyolf Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Πρέπει να κάνεις ένα gruesome και ένα violent execution (κίτρινη / κόκκινη ) εκτέλεση. Μετά θα πάρεις ένα bat αν θυμάμαι καλά και θα πρέπει πάλι να κάνεις 2 εκτελέσεις όπως πριν... Φοβερό παιχνιδάκι. Ειδικά η scene όπου έχουν απαγάγει μέλη της οικογενειάς σου και η "View of innocence" είναι απίστευτα ανχωτικές
green_beret Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δηλαδη ποια ειναι η gruesome και ποια violent execution? Αυτο δεν μπορω να καταλαβω!
Dyolf Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Αυτό δεν σου έγραψα; Όταν είσαι πίσω από εναν εχθρό και κρατάς το attack button πατημένο αρχίζει και αλλάζει χρώματα ο cursor πάνω από το κεφάλι του εχθρού σου. Όταν γίνει κίτρινος, αφησέ το πλήκτρο και κάνεις gruesome execution. Όταν γίνει κόκκινος κάνεις violent execution. Προφανώς μέχρι τώρα στο παιχνίδι έκανες τα απλά executions (δηλαδή απλά πάταγες μια φορά το attack) και έχασες τις καλές εκτελέσεις...
green_beret Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Φτου γαμωτο! Τι σκατα παιζω τοσο καιρο! Ευχαριστω φιλε Dyolf. Να 'σαι καλα που μου ανοιξες τα ματια.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 kala re pedia exo pexsei to munhunt ala to stamatisa ,ti to kalo vriskete ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.