Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, oykas2001 said:

Οκ, ευχαριστώ και πάλι. Έχεις δοκιμάσει κάποια συγκεκριμένη;

Σε σχέση με το 11άρι που βλέπω, εκτός του μεγέθους, είναι και 4 gb ram μόνο, άρα και χειρότερες επιδόσεις... Το πακέτο σου είχε τα πάντα μέσα, έτσι; θήκη και πενάκι εννοώ. Και αν επιτρέπεται από που το πήρες;

Ένα-ένα επιγραμματικά:

- Το πήρα από το Πλαίσιο στα 400 και έβαλα και ένα χρόνο extended προστασία για 32€. Λίγες μέρες μετά το ανέβασαν ένα πενηντάρικο νομίζω.
- Στην Ελλάδα πωλείται πακέτο με θήκη και pen. Σε άλλες χώρες αυτά πωλούνται ξεχωριστά.
- Για σημειώσεις χρησιμοποιώ το Notein, για διάβασμα το Moon+ Reader, για μελέτη μουσικής το MobileSheets. Σε όλες αυτές, το γράψιμο είναι μια χαρά.
- Το 11άρι που δοκίμασα για ένα λεπτό στο Πλαίσιο μου φάνηκε underpowered, σπαστή κίνηση μενού κτλ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αντιπροσωπευτική εικόνα. To 14άρι είναι απολύτως smooth στα πάντα του.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 minutes ago, Marcos_Aurilius said:

Ένα-ένα επιγραμματικά:

- Το πήρα από το Πλαίσιο στα 400 και έβαλα και ένα χρόνο extended προστασία για 32€. Λίγες μέρες μετά το ανέβασαν ένα πενηντάρικο νομίζω.
- Στην Ελλάδα πωλείται πακέτο με θήκη και pen. Σε άλλες χώρες αυτά πωλούνται ξεχωριστά.
- Για σημειώσεις χρησιμοποιώ το Notein, για διάβασμα το Moon+ Reader, για μελέτη μουσικής το MobileSheets. Σε όλες αυτές, το γράψιμο είναι μια χαρά.
- Το 11άρι που δοκίμασα για ένα λεπτό στο Πλαίσιο μου φάνηκε underpowered, σπαστή κίνηση μενού κτλ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αντιπροσωπευτική εικόνα. To 14άρι είναι απολύτως smooth στα πάντα του.

Τέλεια. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και αναλυτικές απαντήσεις. Οπότε μπαίνει στη λίστα με τα ψώνια σε λίγο καιρό, μιας θέλω μια συσκευή για διάβασμα με μεγαλύτερη οθόνη (έχω και kobo libra H2O), να κρατάω σημειώσεις αλλά και για σχέδιο και ζωγαφική για τις μικρές. 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, oykas2001 said:

...αλλά και για σχέδιο και ζωγραφική για τις μικρές. 

Θα βρεις πολλές και καλές εφαρμογές για όλα τα επίπεδα: για νήπια Pug Pad, για μεγαλύτερες ηλικίες FP sDraw, ενω υπαρχει και το PenUp που θυμίζει κοινότητα και παρέχει πολλά έτοιμα πρότυπα για tracing και coloring.

• Like 1
Δημοσ.
On 10/01/2025 at 19:14, NiKoSmile said:

Πόσες 10ετίες και ακόμα να βγάλουν οθόνες που όταν κάθεσαι μπροστά να θεραπεύουν την στραβομάρα! 15 χρόνια μας δουλεύουν κανονικά με τις δήθεν "προστασίες ματιών". 🥱

Να τα θεραπεύουν δύσκολο. Το οτι σε δούλευαν πριν 10 χρόνια δεν σημαίνει οτι όλες οι νεες τεχνολογίες είναι απάτη. Φιλική συμβουλή να μην είσαι άπιστος και οπισθοδρομικός στην σκέψη σου. Το δοκίμασες; OXI οπότε καλύτερα να μην γκρινιάζεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...