Hal9000 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Η TCL παρουσίασε στη CES τη νέα γενιά της τεχνολογίας NXTPAPER με το tablet NXTPAPER 11 Plus, που υπόσχεται βελτιωμένη ευκρίνεια και άνεση στα μάτια. Το νέο μοντέλο ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία "nano-matrix lithography" για βελτιωμένη ευκρίνεια και οξύτητα εικόνας, επιτυγχάνοντας ακρίβεια χρώματος Delta-E 1, επίπεδο που θεωρείται μη αντιληπτό από το ανθρώπινο μάτι. Η εταιρεία επικεντρώθηκε στη βελτίωση της οπτικής εμπειρίας, προσφέροντας μια οθόνη που συνδυάζει την ταχύτητα και την ανάλυση των παραδοσιακών οθονών LCD με τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας E-Ink. Το ματ φινίρισμα της οθόνης μιμείται την υφή του χαρτιού, μειώνοντας τις αντανακλάσεις και την κόπωση των ματιών, κάτι που αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της τεχνολογίας NXTPAPER που αναπτύσσει η TCL. Από την πρώτη της εμφάνιση το 2021, η τεχνολογία NXTPAPER έχει εξελιχθεί σημαντικά. Συγκεκριμένα η τέταρτη γενιά ενσωματώνει εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης που προσαρμόζουν δυναμικά την απεικόνιση. Το Smart Eye Comfort Mode αναλύει τις συνθήκες χρήσης και ρυθμίζει αυτόματα παραμέτρους όπως η φωτεινότητα, η αντίθεση και η θερμοκρασία χρώματος. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εξατομικευμένα προφίλ μέσω του Personalized Eye Comfort Mode, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις στις προσωπικές τους προτιμήσεις. Η τεχνολογία φιλτραρίσματος μπλε φωτός έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω, προστατεύοντας αποτελεσματικότερα την όραση κατά την πολύωρη χρήση. Το NXTPAPER 11 Plus ξεχωρίζει ακόμα για τις προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Το Google Circle to Search επιτρέπει αναζήτηση περιεχομένου που εμφανίζεται στην οθόνη, απλά κυκλώνοντας το σημείο που ενδιαφέρει το χρήστη, ενώ το Smart Voice Memo μετατρέπει αυτόματα ηχογραφήσεις σε κείμενο και δημιουργεί περιλήψεις. Η λειτουργία Smart Translator υποστηρίζει μετάφραση από φωνή, κείμενο και εικόνες, και τα AI Subtitles προσφέρουν υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με την TCL, έρευνες δείχνουν ότι ο μέσος χρόνος χρήσης ψηφιακών συσκευών αυξάνεται σταθερά, με τους χρήστες να περνούν περισσότερες από 6 ώρες ημερησίως μπροστά από οθόνες, με την τεχνολογία NXTPAPER να στοχεύει ακριβώς σε αυτή την πρόκληση, προσφέροντας μια πιο "υγιεινή" εναλλακτική. Το tablet έχει ήδη λάβει πιστοποίηση χαμηλής εκπομπής μπλε φωτός από τους οργανισμούς TÜV και SGS, επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητα των τεχνολογιών προστασίας της όρασης. Η TCL δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης του NXTPAPER 11 Plus, αναφέροντας ότι η κυκλοφορία του υπολογίζεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες τελευταία τα android tablet γίνονται όλο και καλύτερα 1
dikasths Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δε νομίζω ότι περνάνε πολλοί άνθρωποι 6 ώρες τη μέρα μπροστά σε οθόνη tablet
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 λεπτά πριν, dikasths είπε Δε νομίζω ότι περνάνε πολλοί άνθρωποι 6 ώρες τη μέρα μπροστά σε οθόνη tablet κάποιοι περνάνε , στο σχολείο θυμάμαι τα κάναμε όλα στο ταμπλετ και μετά στο iPad , δεν είχαμε καθόλου βιβλία η τετράδια, μια τέτοια οθόνη θα μασ βοηθούσε πολύ 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 ώρες πριν, Hal9000 είπε Συγκεκριμένα η τέταρτη γενιά ενσωματώνει εξελιγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης που προσαρμόζουν δυναμικά την απεικόνιση. Το Smart Eye Comfort Mode Είχαν στρωμένη σέντρα να το πουν A.Eye και το είπαν Smart Eye Comfort Mode σαν εξώγαμο κλιματιστικού και IP κάμερας.
Marcos_Aurilius Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω το 14άρι NxtPaper εδώ και δυο μήνες, έχω να πω ότι η οθόνη είναι φανταστική χωρίς κανένα smart ή AI feature. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Marcos_Aurilius
Tlykog Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 11 ώρες πριν, Jmanol000 είπε κάποιοι περνάνε , στο σχολείο θυμάμαι τα κάναμε όλα στο ταμπλετ και μετά στο iPad , δεν είχαμε καθόλου βιβλία η τετράδια, μια τέτοια οθόνη θα μασ βοηθούσε πολύ Σε πιο σχολείο και σε ποια χώρα; 1
oykas2001 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 hours ago, Marcos_Aurilius said: Έχω το 14άρι NxtPaper εδώ και δυο μήνες, έχω να πω ότι η οθόνη είναι φανταστική χωρίς κανένα smart ή AI feature. Σαν αίσθηση ανάγνωσης και γραφής; Σε σχέση ίσως με ereader αν έχεις εμπειρία.
Marcos_Aurilius Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Δημοσ. πριν από 6 λεπτά (επεξεργασμένο) 1 hour ago, oykas2001 said: Σαν αίσθηση ανάγνωσης και γραφής; Σε σχέση ίσως με ereader αν έχεις εμπειρία. H οθόνη φτιάχτηκε για να διαβάζεις, οπότε είναι πολύ άνετη και πολύ παραμετροποιήσιμη, ακόμα και χωρις να χρησιμοποιήσεις τα NxtPaper modes (muted colors και ασπρόμαυρο) - την μεγάλη διαφορά την κάνει η εντελώς ματ επιφάνεια που κόβει όλες τις αντανακλάσεις (με αντίτιμο μικρότερες γωνίες θέασης). Η γραφή είναι ικανοποιητική για την χρήση που το πήρα, δλδ για σημειώσεις σε εικονικά τετράδια και annotations σε βιβλία και παρτιτούρες μουσικής. Απλώς δεν έχω συγκρίνει με τα ακριβότερα Samsung Ultra Tabs και iPad Pro για να δω αν εκείνα είναι καλύτερα. Πάντως πάλι την μεγάλη διαφορά την κάνει η εκάστοτε εφαρμογή. Η περιλαμβανόμενη της TCL για να υπογράφεις έγγραφα έχει απολύτως άψογη και ταχύτατη απόκριση (που δείχνει ότι το hardware είναι ικανό), ενώ διάφορες εφαρμογές που έχω δοκιμάσει/αγοράσει ποικίλλουν από μέτρια έως πάρα πολύ καλή. Από eReader έχω δοκιμάσει λίγο μόνο ένα μικρό Kindle κι ένα Remarkable (για e-ink). Καμία σχέση η ταχύτητα και η ευκολία ενός πραγματικού tablet. Επεξ/σία πριν από 4 λεπτά από Marcos_Aurilius
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα