Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, NOODLE είπε

Tp link deco x50 εχω

το σπίτι είναι μεγάλο και δεν επαρκεί το router της COSMOTE. Οπότε πήγα σε αυτή την λύση.

οχι δεν τα έκανε σίγουρα στον χώρο του.

Μπήκα από το configtool της dahua και είναι όλες dhcp. 2 μέρες δειχνουν την άλλη δεν παίζουν, όχι όλες μαζί αλλά 1 με 2 και όχι οι ίδιες πάντα 

Αν είναι έτσι όπως τα λες μιλάμε για επική χαζομάρα στον εγκέφαλο. Είναι το κλασικό meme "ξέρω κάποιον που το κάνει φθηνότερα"

Τα πράγματα είναι πολύ απλά ωστόσο για σένα. Σε πελάτες μου το έχω κάνει και απομακρισμένα να μπω με ένα anydesk σε ένα pc που έχουν στο δίκτυο, να τους αλλάξω τις ρυθμίσεις του DHCP στο router και έπειτα να βάλω στατικές IP σε κάθε κάμερα. Αφού μπορείς να μπεις μέσω του configtool να πάρεις πρόσβαση just do it ;)

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν είναι έτσι όπως τα λες μιλάμε για επική χαζομάρα στον εγκέφαλο. Είναι το κλασικό meme "ξέρω κάποιον που το κάνει φθηνότερα"

Τα πράγματα είναι πολύ απλά ωστόσο για σένα. Σε πελάτες μου το έχω κάνει και απομακρισμένα να μπω με ένα anydesk σε ένα pc που έχουν στο δίκτυο, να τους αλλάξω τις ρυθμίσεις του DHCP στο router και έπειτα να βάλω στατικές IP σε κάθε κάμερα. Αφού μπορείς να μπεις μέσω του configtool να πάρεις πρόσβαση just do it ;)

Άμα σκαλώσω πουθενά θα σου στείλω πμ να το κάνεις εσύ απομακρυσμένα με το αζημίωτο εννοείται 😎

οσο για το meme άσε.. είχε δώσει ελαφρώς καλύτερη προσφορά από τους άλλους 2 και το μετανιώνω τώρα… η χειρότερη εμπειρία  

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά επανέρχομαι μετά από αρκετές ημέρες με δυσάρεστα καθώς η κάμερα μας άφησε χρόνους. Πήρε νερά στην ένωση και βραχυκύκλωσε. Τεσπά, έχουμε να προτείνουμε κάποια άλλη που να μπαίνει σίγουρα στο καταγραφικό μου? Με wifi πάντα και αν είναι δυνατόν με ευρυγώνιο φακό. Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Antonisk2003 είπε

Παιδιά επανέρχομαι μετά από αρκετές ημέρες με δυσάρεστα καθώς η κάμερα μας άφησε χρόνους. Πήρε νερά στην ένωση και βραχυκύκλωσε. Τεσπά, έχουμε να προτείνουμε κάποια άλλη που να μπαίνει σίγουρα στο καταγραφικό μου? Με wifi πάντα και αν είναι δυνατόν με ευρυγώνιο φακό. Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Πως έγινε αυτό ρε συ; Άφησες τα καλώδια εκτεθειμένα;

Θες να πας πιο σίγουρα σε Hikvsion;

Δημοσ.

Φίλε @manolis940 είχαμε βάλει ηλεκτρολογικό κουτί στο έδαφος και δεν το μονώσαμε όσο έπρεπε και πήρε νερά κ πλημμύρισε και βράστα. Τώρα ρίξαμε τσιμέντο και είναι μπαμ 😅

Δεν θέλω αναγκαστικά HikVision, θέλω όμως κάποια που θα παίζει σίγουρα με το καταγραφικό γιατί είναι η κάμερα της εξώπορτας και τη θέλω να δείχνει με το καταγραφικό να την παρακολουθώ. Και κάτι σε νορμάλ χρήματα γιατί έχω δει κάτι HikVision ασύρματες πανάκριβες. Άμα είναι να δώσω τόσα λεφτά καλύτερα να τις πετάξω όλες και να ξαναβάλω σύστημα από την αρχή 🤣

Τη Reolink θα κοιτάξω μήπως την επισκευάσω και τη βάλω σε άλλη μεριά της επιχείρησης έστω με κάρτα να την έχω σαν έξτρα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Antonisk2003 είπε

Φίλε @manolis940 είχαμε βάλει ηλεκτρολογικό κουτί στο έδαφος και δεν το μονώσαμε όσο έπρεπε και πήρε νερά κ πλημμύρισε και βράστα. Τώρα ρίξαμε τσιμέντο και είναι μπαμ 😅

Δεν θέλω αναγκαστικά HikVision, θέλω όμως κάποια που θα παίζει σίγουρα με το καταγραφικό γιατί είναι η κάμερα της εξώπορτας και τη θέλω να δείχνει με το καταγραφικό να την παρακολουθώ. Και κάτι σε νορμάλ χρήματα γιατί έχω δει κάτι HikVision ασύρματες πανάκριβες. Άμα είναι να δώσω τόσα λεφτά καλύτερα να τις πετάξω όλες και να ξαναβάλω σύστημα από την αρχή 🤣

Τη Reolink θα κοιτάξω μήπως την επισκευάσω και τη βάλω σε άλλη μεριά της επιχείρησης έστω με κάρτα να την έχω σαν έξτρα. 

Το θέμα είναι ότι έχεις παλιό καταγραφικό. Αν έχεις έκδοση 2.0 και βγαίνουν σήμερα κάμερες με έκδοση 20.0 είναι λογικό να υπάρχουν ασυμβατότητες και δεν νομίζω κάποιος να μπορεί με σιγουριά να σου πει πάρε την Χ κάμερα αν δεν έχει ήδη μια φορά σετάρει την X κάμερα με το δικό σου καταγραφικό, πράγμα λίγο σπάνιο.

Μπορείς να βάλεις ένα πιο μεγάλο κουτί και να κάνεις την κάμερα ασύρματη με ένα Router από πίσω ρυθμισμένο σε station. Η αλλιώς να βάλεις 2 κάμερες για να καλύψουν το 180ο αν είναι τόσο απαραίτητο.

Χωρίς έγχρωμη εικόνα την νύχτα 180ο:
Συνδιάζεις μία DS-2CD2346G2P-ISU/SL (2.8mm) + Mikrotik cAP lit ή hap lite που είναι πολύ μικρά.

Έγχρωμη την νύχτα 180ο
Αλλάζει την κάμερα σε DS-2CD2347G2P-LSU/SL (2.8mm) 

2 των 90ο για να καλύψουν τα 180ο έγχρωμες και wifi
DS-2CV2141G2-IDW (2.8mm).

Τέλος υπάρχει και η λύση αλλαγής καταγραφικού με νεότερο.

Τα mikrotik που σου έδειξα είναι λίγο μπελαλίδικα στην ρύθμιση και πρέπει να έχεις 5 γνώσεις παραπάνω για να τα ρυθμίσεις.

Όλες οι λύσεις πλέον μεγαλώνουν το ηλεκτρολογικό κουτί σου γιατί πρέπει να μπουν δύο πρίζες.

Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω. Αν θες στείλε μου σε pm μία πινέζα στο Google maps απ' τον χώρο σου ίσως με βοηθήσει παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...