chkontog Δημοσ. Πέμπτη στις 04:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:02 μμ (επεξεργασμένο) Έχω αυτή την μητρική, και έχω συνδέσει αυτό το καλώδιο στο sys_fan2 Το καλώδιο έχει 4 pins στην πρώτη υποδοχή, και 3 pins στις επόμενες 3 υποδοχές. Έχω συνδέσει στην 1η και την 2η υποδοχή τα 2 φανάκια του ψυγείου της υδρόψυξης και στα 2 τελευταία, τα 2 μπροστινά fans, απ' το κουτί. Όλα αυτά τα pinakia απ' το ψυγείο και τα μπροστινά fans, έχουν 3-pin. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπει τα fans το fan speed και μου φαίνεται ότι δουλεύουν πάνω απ' το κανονικό γιατί κάνουν θόρυβο. Μήπως δεν είναι το κατάλληλο καλώδιο να ελέγξω τα fans, τι να φταίει; Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:35 πμ από chkontog
chkontog Δημοσ. Πέμπτη στις 06:00 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:00 μμ 20 λεπτά πριν, Aris_ είπε θέλει fans με pwm με 4 pin όχι 3 Αυτό λές να κάνει; https://www.skroutz.gr/s/27725740/De-Tech-4-Pin-Molex-female-4x-4-Pin-pwm-male-Cable-0-3m-Mayro-18322.html
Λύση Sheogorath Δημοσ. Πέμπτη στις 08:47 μμ Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 08:47 μμ 2 ώρες πριν, chkontog είπε Αυτό λές να κάνει; https://www.skroutz.gr/s/27725740/De-Tech-4-Pin-Molex-female-4x-4-Pin-pwm-male-Cable-0-3m-Mayro-18322.html Παλι full speed θα τα βλέπει. Πήγαινε στο bios με το καλώδιο που έχεις τώρα και δήλωσε DC control οχι PWM.
chkontog Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 πμ 7 ώρες πριν, Sheogorath είπε Παλι full speed θα τα βλέπει. Πήγαινε στο bios με το καλώδιο που έχεις τώρα και δήλωσε DC control οχι PWM. Τι διαφορά έχει το PWM απ' το VOLTAGE;
Sheogorath Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ 6 ώρες πριν, chkontog είπε Τι διαφορά έχει το PWM απ' το VOLTAGE; Στο ένα τρώνε διακοπτόμενο 12 volt στο άλλο ξεκινάει συνεχές από (θεωρητικά) 0. 1
chkontog Δημοσ. Παρασκευή στις 12:21 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:21 μμ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τελικά το έφτιαξα απ' το BIOS 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα