N3M3SiS Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) @Inuyasha Φυσικα και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που το κοντινό σου locker ειναι γεμάτο, αλλά πολλές φορές το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να αφήσουν δέματα σε 1 locker οι διανομείς, αντι να τρέχουν σε 3-4. Όπως είπα εξ αρχής όμως, η διαφωνία μου είναι καθαρά στις αγορες απο τις κινέζικές πλατφόρμες, που σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους που ως τώρα παραλαμβάναμε, τα BOX και τα Locker ειναι αναβάθμιση. Πολυ ταχύτερα και βολικότερα απο τα ΕΛΤΑ. Και ο TS σπάζεται και τα επιστρέφει και πίσω. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από N3M3SiS
Moderators Inuyasha Δημοσ. πριν από 6 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες 16 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε @Inuyasha Φυσικα και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που το κοντινό σου locker ειναι γεμάτο, αλλά πολλές φορές το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να αφήσουν δέματα σε 1 locker οι διανομείς, αντι να τρέχουν σε 3-4. Όπως είπα εξ αρχής όμως, η διαφωνία μου είναι καθαρά στις αγορες απο τις κινέζικές πλατφόρμες, που σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους που ως τώρα παραλαμβάναμε, τα BOX και τα Locker ειναι αναβάθμιση. Πολυ ταχύτερα και βολικότερα απο τα ΕΛΤΑ. Και ο TS σπάζεται και τα επιστρέφει και πίσω. Δεν επιστρέφω πίσω εγώ, Με ενοχλεί που ενώ έχω ένα σωρό locker γύρω γύρω σε απόσταση Μαξ 10 λεπτά με τα πόδια πάνε και το αφήνουν όπου νανε (τους έχω σταμπάρει πολλές φορές είναι εκεί δίπλα σε καφέ από της 12 και κατά της 3ις πάνε locker Ας φέρουν κάπου γύρω από το σπίτι όχι σε τελείως διαφορετική περιοχή
tzotzo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες On 09/01/2025 at 17:12, Snoob said: Με εξαίρεση ένα φίλο στα βόρεια προάστια που έχει να πει τα καλύτερα για τον άνθρωπο που εξυπηρετεί την περιοχή του και εργάζεται σε αυτή την εταιρία, ειλικρινά δυσκολεύομαι να θυμηθώ μία περίπτωση που να έχω ακούσει από έγκυρη πηγή καλά λόγια για την ACS. ξέρω δεν ειναι πολύ αξιοπιστη μια μαρτυρια ενος αγνωστου στο internet, αλλα προσωπικα απο acs εχω μονο καλα λογια να πω. Πάντα παιρνουν τηλ οταν ειναι απεξω, και απ οτι εχω καταλαβει ειναι και ψιλοφιξ η ωρα παραδοσης για την διευθυνση μου. 4-6 το απογευμα σχεδον παντα. τουλαχιστον 10 παραγγελιες το τελευταιο διμηνο. Και το συγκεκριμενο καταστημα εξυπηρετει τεραστιο e-shop με 3-4 παλετες καθημερινα. Αντιθετα στο box, τρεις φορες εχουν παει το δεμα μου σε αλλο box απο αυτο που δηλωσα, ενω εχω θυριδες 30 μετρα απο το σπιτι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα