mechpanos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, -WISE- είπε Τώρα κατά πόσο τους συμφέρει να κάνουν δρομολόγιο να το αφήσουν σε λόκερ, να ξανακάνουν δρομολόγιο να το πάρουν από το λόκερ και να κάνουν και τρίτο δρομολόγιο να στο φέρουν κανονικά με διανομή, τι να πω Με ένα δρομολόγιο βάζει 1 κούριερ, 50 δέματα στα lockers. Οι 48 θα πάνε να παραλάβουν, ε, τους 2 που δεν θα πάνε, θα τους πάρει αυτός που είναι να ξαναγεμίσει το locker την 3η ημέρα παραμονής, θα τους φέρει πίσω στο κατάστημα και θα βγάλει κίνηση για 2 δέματα παράδοση, αντί για 50. 13 ώρες πριν, Lucifer είπε προκύπτει ότι ο εκάστοτε διανομέας ξέρει τον κωδικό παραλαβής σου από το boxάκι. Αν το βουτήξει ο ίδιος ή κάνα φιλαράκι του από εκεί, πώς αποδεικνύεται ότι δεν το παρέλαβες εσύ αλλά κάποιος άλλος; Δεν νομίζω να ξέρει τον κωδικό σου, χρησιμοποιεί υπηρεσιακό κωδικό δικό του *θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!!! Συμφωνώ με το θέμα, 100%. Κι εγώ βρίσκω εξυπηρέτηση τα lockers, τις περισσότερες φορές που παραγγέλνω κάτι για δική μου χρήση ούτως ή άλλως επέλεγα παραλαβή από το κατάστημα της courier γιατί σπίτι δεν θα με έβρισκαν ποτέ, ΑΛΛΑ υπάρχουμε και οι επαγγελματίες, που επιλέγουμε courier για την γρήγορη παράδοση και θέλουμε να έρθει το δέμα στον επαγγελματικό χώρο για να κάνουμε δουλειά μας και δεν μπορούμε εν ώρα εργασίας να ψάχνουμε lockers ή το κατάστημα της courier, ή θέλουμε να πάει κάτι σε ένα πελάτη/συνεργάτη μας γρήγορα και στον χώρο του και δεν θέλουμε να τον τραβήξουμε να τρέχει να ψάχνει την παραλαβή του. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύχθηκαν και επιλέγουμε να πληρώνουμε courier, αλλιώς είχαμε τα παλιά καλά ΕΛΤΑ μια χαρά ήταν, πήγαινες, στηνόσουν στην ουρά να στείλεις, στηνόσουν στην ουρά να παραλάβεις, έκανες και κοινωνικές σχέσεις με τους άλλους στην αναμονή, έπιανες κουβέντα με τα παππούδια που πήγαιναν για την σύνταξη, ωραίες εποχές... Άρα ρε φίλε αφού επέλεξα να σε πληρώσω γι'αυτήν ακριβώς την υπηρεσία, ή θα μου την παρέχεις, ή θα μου πεις ότι έχω και άλλη υπηρεσία με lockers με discount, ή θα πάρεις πουλελέν. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από mechpanos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα