great Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) παιδιά το θεμα δεν ειανι να σε βολευει απο το locker , κατανοητο, το θεμα εδω ειναι οτι η ΑCS (παθων) αυτοβούλως αντι για παραδοση στην πορτα που ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ απο το καταστημα, απο την σελιδα που αγοραζεις απο οπουδηποτε, παει και το βαζει σε locker. δεν εχει κατι αλλο να πουμε. Η ACS εγινε η πιο μισητή εταιρεία κατα το lockdown και παρέμεινε σε αυτο το status χωρις καμια προσπαθεια βελτίωσης. ααα + μην ξεχνατε οτι πουληθηκε προσφατα με οτι αυτο σημαινει για το τι γινεται αυτη την περιοδο με τα προβληματα (εχω ακουσει οτι αυτη την στιγμη ειναι ενα μεγαλύτερο μπαχαλο απο πριν στην οργανωση λογω των αλλαγών) Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από great 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, Snoob είπε Το δυνητικά επικίνδυνο, όμως (που το ζούσαμε παλιότερα με τα "χαρτάκια απουσίας") είναι ότι εμφανίζουν αυθαίρετα "άρνηση παραλαβής" ή αιτήματα αλλαγής χρόνου παράδοσης, χωρίς να υπάρχουν πουθενά αυτά. 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Όμως μία ημέρα έκανα ένα τεστάκι για να δω τι γίνεται αν κάποιος δεν πάει να το πάρει μέσα στις 2-3 ημέρες που σου δίνει περιθώριο. Το πήραν πίσω και μου το φέρανε την επόμενη κανονικά με διανομή. Θα το τραβήξω τώρα αλλά Βαλκάνια μένουμε: Αν κάποιος σου πει πως παρέλαβες αυτοπροσώπως ενώ δε στο έχουν φέρει, μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση παραλαβής εφ' όσον δεν έχεις υπογράψει. Όμως, από τα λεγόμενα του @-WISE- προκύπτει ότι ο εκάστοτε διανομέας ξέρει τον κωδικό παραλαβής σου από το boxάκι. Αν το βουτήξει ο ίδιος ή κάνα φιλαράκι του από εκεί, πώς αποδεικνύεται ότι δεν το παρέλαβες εσύ αλλά κάποιος άλλος; 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 18 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δεν έχω κάνει το τεστ που επιχείρησε ο Wise, οπότε δεν έχω καθόλου εικόνα. Έχω συνοδεύσει ηλικιωμένη συγγενή μου όμως σε κατάστημα για να αμφισβητήσουμε την "υπογραφή" της σε χαρτί παραλαβής. Γενικά, ποντάρεις στην εντιμότητα των εμπλεκόμενων, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο σύστημα που να διασφαλίζει πως, και να θέλει κάποιος να κάνει λαδιά, δεν θα μπορέσει. Σε tablet, έχω δει να κοτσάρουν μούφα υπογραφή μπροστά στα μάτια μου. Όταν εξέφρασα την απορία μου, η απάντηση του πολλά βαρύ και όχι διανομέα ήταν ένα μερακλαντάν μόρτικο "έλα μωρέ, τυπικό είναι". Οπότε, του είπα, "Αν πάω στο κατάστημα και αμφισβητήσω ότι παρέλαβα, καθώς αυτή η μουτζούρα δεν είναι η υπογραφή μου, πώς θα αποδείξεις ότι λέω ψέματα;" Εκεί τα χρειάστηκε λίγο, κάτι μουρμούρισε κι έφυγε. Γενικά, το ότι έχω απεμπλακεί σχεδόν 100% από αυτά τα άτομα (το delivery φαγητού το έχω κόψει τελείως, πολύ σπάνια να μου στείλουν κάτι οι δικοί μου, οι εκδότες πλέον διακινούν τα πάντα ψηφιακά οπότε εκεί σώθηκα πραγματικά) αποτελεί πηγή απερίγραπτης ικανοποίησης. 3
giannis808 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εγώ ευτυχώς στην Πάτρα από την acs από με εξυπηρετεί (έχουμε δύο καταστήματα) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μη το ματιάσω. Μέχρι και το τηλέφωνο απαντάνε εδώ και κάνα χρόνο περίπου! 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 18 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, giannis808 είπε Εγώ ευτυχώς στην Πάτρα από την acs από με εξυπηρετεί (έχουμε δύο καταστήματα) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, μη το ματιάσω. Μέχρι και το τηλέφωνο απαντάνε εδώ και κάνα χρόνο περίπου! Ξεκάθαρα παίζει καθοριστικό ρόλο η σοβαρότητα του εκάστοτε καταστήματος και των υπαλλήλων, τόσο στην αποθήκη, όσο και των διανομέων. Κι αυτή ακριβώς είναι η αποτυχία της εταιρίας, σε επιτελικό επίπεδο: δεν μπορεί να βασίζεσαι στο φιλότιμο για να λειτουργήσεις όπως πρέπει. Το φιλότιμο είναι σπουδαίο και μπορεί να εκτοξεύσει κάθε επιχείρηση, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα στην εύρυθμη λειτουργία της. 3
Lucifer Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Οπότε, του είπα, "Αν πάω στο κατάστημα και αμφισβητήσω ότι παρέλαβα, καθώς αυτή η μουτζούρα δεν είναι η υπογραφή μου, πώς θα αποδείξεις ότι λέω ψέματα;" Δεν ήθελες και δεύτερο απ' ό,τι είχες πάρει μάλλον, αλλιώς θα του ήταν αξέχαστο μάθημα περί της αξίας της τυπικότητας. 1
rodosf1 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 41 λεπτά πριν, Lucifer είπε Θα το τραβήξω τώρα αλλά Βαλκάνια μένουμε: Αν κάποιος σου πει πως παρέλαβες αυτοπροσώπως ενώ δε στο έχουν φέρει, μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση παραλαβής εφ' όσον δεν έχεις υπογράψει. Όμως, από τα λεγόμενα του @-WISE- προκύπτει ότι ο εκάστοτε διανομέας ξέρει τον κωδικό παραλαβής σου από το boxάκι. Αν το βουτήξει ο ίδιος ή κάνα φιλαράκι του από εκεί, πώς αποδεικνύεται ότι δεν το παρέλαβες εσύ αλλά κάποιος άλλος; Το box/θυρίδα είμαστε σίγουροι ότι ο διανομέας το ανοίγει αν δεν γίνει παραλαβή με τον κωδικό του πελάτη και όχι με κάποιο master password κωδικό χρεωμένο στον ίδιο πχ ώστε να ταυτοποιειται ποιος ανοίγει το πορτάκι; 2 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε Το box/θυρίδα είμαστε σίγουροι ότι ο διανομέας το ανοίγει αν δεν γίνει παραλαβή με τον κωδικό του πελάτη και όχι με κάποιο master password κωδικό χρεωμένο στον ίδιο πχ ώστε να ταυτοποιειται ποιος ανοίγει το πορτάκι; Πολύ καλή ερώτηση και ωραία λύση.
Apaleytos80 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Σήμερα παρέλαβα απο aliexpess cpu cooler με ACS κανονικά στο σπίτι. Αλλα δυο δέματα aliexpress παλιότερα επίσης ομαλή παράδοση. Μάλλον το τοπικό παράρτημα κανει ταρζανιές.
Black Demis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες εχει και χειροτερα (Εγω σωθηκα με τα Locker) ερχεται δεμα απο ali η ebay και καθετε 3+ βδομαδες στης αποθυκες τους.... ενω με το locker την επωμενη μερα κιολας το εχουν μεσα
Artman13 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ προτιμώ τα Locker αλλά να δουλευει το σύστημα διότι στην ACS έρχεται το μήνυμα "θέλετε παραλαβή απο Locker βάλτε τον ΤΚ σας" και εκεί την πάτησα. Έχω ACS locker 50 μέτρα απο το σπίτι μου οπότε υποθέτω αφού έχουν την διεύθυνση μου θα το πάνε εκεί , βάζω και τον ΤΚ και το πάνε στο ΑCS της περιοχής μου στο locker έξω απο την πόρτα τους (για να μην κουραστούν) που είναι κέντρο του δήμου μου 4 χλμ μακριά που εκεί δεν έχει χώρο ούτε να παρκάρω το αμάξι! Και μάλιστα προσπερνώντας 3-4 βολικά σε εμένα Lockers! Kαι σαν να μην έφτανε αυτό κλειδώνει και την επιλογή και δεν με αφήνει με τίποτα να το αλλάξω! Την επόμενη φορά έβαλα με επιλογή ποιο ακριβώς locker θέλω για να μην με ξανα στείλει στην άλλη άκρη του Δήμου μου! Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Artman13
Liverpool89 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δεν ξερω γιατι οι υπηρεσίες αυτες τείνουν προς τα κατω καθε φορα. Εμενα και με την γενικη μου συμβαίνουν πολλα. Ενω πληρωνεις να στο φερουν σπιτι, σε παιρνουν πρωτα τηλεφωνο, εχετε ενα δεμα, τι θελετε να το κάνουμε(Η απαντηση ειναι ευκολη αλλα με μπελάδες και δεν την λεω.). Θα περασετε εσεις ή θα το φερουμε εμεις; Που στην περιοχή μου ολα για να πας θελεις αμαξι και ειναι συγκεντρωμενα σχεδον ολα στο ίδιο μερος. Καποιος ηλικιωμενος, μια γυναικα εγκυος ή χωρις αμαξι, θα ζοριστεί να παει να το κουβαλησει. Και ολα τα μεταφορικα δεν ειναι 2-4€. Υ.γ το σκρουτζ εφαγε και απο μενα ακυρο εδω και ενα 6μηνο. Η πολιτικη του ειναι αγοραζεις απο μενα οπως θελω εγω, και σε χρεωνω διπλα τριπλα μεταφορικα. Υ.γ οπου εχει box now το επιλεγω, και για πιο φθηνα και να μην εχω τα ηρθε το δεμα, να το φερουμε, ειστε εκει. Βιαζομαι.
eidikos33 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 14 ώρες πριν, Mene είπε Σε 4 πρόσφατες παραγγελίες aliexpress σε 2 διευθύνσεις, οι 2 πήγαν σε locker και οι 2 ήρθαν στο σπίτι. Ακόμα δεν έχω καταλάβει το pattern. Και σε εμένα ακριβώς το ίδιο γίνεται
dkstopo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Courier Center ?? χαχαχαχαχαχα τα καλύτερα έρχονται!!!
Silok Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Πιστεύω πως είναι κουκουρούκου και δεν υπάρχει κάποιο μοτίβο. Έχουμε κάθε μέρα διανομέα της acs στη δουλειά και μας ξέρουν χρόνια. Παίρνω συχνά δέματα από ali exp. Από την ημέρα που φύτεψαν τα lockers στο Καλοχώρι όλα μου τα δέματα πάνε εκεί. Σε ερώτησή μου "αφού έρχεται διανομέας κάθε μέρα γιατί μου το πετάτε στο locker"? Αμήχανη σιωπή,βλέμα γλάρου που έχασε το 1.10 στο στοίχημα και η ατάκα: "Ότι έρχεται από ali πάει σε locker" Δηλαδή λέω απασχολείτε κι άλλο άτομο και κάνετε 2η διαδρομή χωρίς λόγο? Ούτε καλημέρα δεν μου ξαναείπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα