Abudi Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:37 μμ Καλησπέρα. Προμηθεύτηκα αυτό το boxάκι χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία από αυτά, για μια παλιά τηλεόραση που ήθελα να εκσυγχρονιστεί σε σπίτι συγγενή. Θέλω να βάλω στη συσκευή βασικά την εφαρμογή του ERTflix καθώς και κάποια εφαρμογή για ελληνικά κανάλια. Ωστόσο, κάνοντας αναζήτηση των εφαρμογών μέσω του περιβάλλοντος του box, δεν επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα, μόνο ένα μήνυμα "sorry, something went wrong" ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά. Έχει κανείς σχετική εμπειρία να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ
-WISE- Δημοσ. Πέμπτη στις 02:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:39 μμ Μόλις τώρα, Abudi είπε Καλησπέρα. Προμηθεύτηκα αυτό το boxάκι χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία από αυτά, για μια παλιά τηλεόραση που ήθελα να εκσυγχρονιστεί σε σπίτι συγγενή. Θέλω να βάλω στη συσκευή βασικά την εφαρμογή του ERTflix καθώς και κάποια εφαρμογή για ελληνικά κανάλια. Ωστόσο, κάνοντας αναζήτηση των εφαρμογών μέσω του περιβάλλοντος του box, δεν επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα, μόνο ένα μήνυμα "sorry, something went wrong" ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά. Έχει κανείς σχετική εμπειρία να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ Πρέπει να φτιάξεις gmail λογαριασμό αν δεν έχεις και να τον συνδέσεις στο Google Play Store και από εκεί να ψάξεις και να κατεβάσεις τις εφαρμογές που θέλεις.
Abudi Δημοσ. Πέμπτη στις 02:41 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:41 μμ (επεξεργασμένο) 1 minute ago, -WISE- said: Πρέπει να φτιάξεις gmail λογαριασμό αν δεν έχεις και να τον συνδέσεις στο Google Play Store και από εκεί να ψάξεις και να κατεβάσεις τις εφαρμογές που θέλεις. Το έκανα αυτό, κανονικά. Σετάρισμα με google home όπως μου ζήτησε, βήμα-βήμα Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:41 μμ από Abudi
-WISE- Δημοσ. Πέμπτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:42 μμ Μόλις τώρα, Abudi είπε Το έκανα αυτό, κανονικά. Σετάρισμα με google home όπως μου ζήτησε, βήμα-βήμα Και που σκαλώνει το πράγμα; Στο Play Store δεν μπορείς να μπεις;
Abudi Δημοσ. Πέμπτη στις 03:01 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:01 μμ 18 minutes ago, -WISE- said: Και που σκαλώνει το πράγμα; Στο Play Store δεν μπορείς να μπεις; Μπαίνω. Βλέπω διαθέσιμες εφαρμογές να προσθέσω (πχ vlc for android tv, κάτι file explorers κλπ). Στην μπάρα αναζήτησης γράφω ertflix και βγάζει sorry, something went wrong. Το ίδιο αν γράψω ας πούμε greek tv
SpectralQ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:11 μμ Δοκίμασε να κάνεις και όλες τις αναβαθμίσεις του Android στα settings. Κάτι θα παίζει εκεί.
Λύση -WISE- Δημοσ. Πέμπτη στις 03:23 μμ Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 03:23 μμ 20 λεπτά πριν, Abudi είπε Μπαίνω. Βλέπω διαθέσιμες εφαρμογές να προσθέσω (πχ vlc for android tv, κάτι file explorers κλπ). Στην μπάρα αναζήτησης γράφω ertflix και βγάζει sorry, something went wrong. Το ίδιο αν γράψω ας πούμε greek tv Περίεργο πρόβλημα. Για δοκίμασε να κάνεις κάτι. Σίγουρα στις προτεινόμενες θα υπάρχει το Νetflix. Αν πατήσεις πάνω του και καλά για να πας να το εγκαταστήσεις, θα σου βγάλει προτεινόμενες αντίστοιχες εφαρμογές. Πιθανόν θα σου βγάλει και το Ertflix
Abudi Δημοσ. Πέμπτη στις 03:28 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:28 μμ 4 minutes ago, -WISE- said: Περίεργο πρόβλημα. Για δοκίμασε να κάνεις κάτι. Σίγουρα στις προτεινόμενες θα υπάρχει το Νetflix. Αν πατήσεις πάνω του και καλά για να πας να το εγκαταστήσεις, θα σου βγάλει προτεινόμενες αντίστοιχες εφαρμογές. Πιθανόν θα σου βγάλει και το Ertflix Λοιπόν πράγματι, με αυτόν τον τρόπο μου το εμφάνισε και το εγκατέστησα. Για έναν πολύ περίεργο λόγο δεν ανταποκρίνεται το search
-WISE- Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ 5 λεπτά πριν, Abudi είπε Λοιπόν πράγματι, με αυτόν τον τρόπο μου το εμφάνισε και το εγκατέστησα. Για έναν πολύ περίεργο λόγο δεν ανταποκρίνεται το search Το θέμα είναι πώς θα κάνεις αναζήτηση το app με ελληνικά κανάλια; Δοκίμασε να μπεις από browser στο Play Store να δεις μήπως από εκεί κατεβάζει. Αλλιώς μετά μόνο με sideload εφαρμογών.
Abudi Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Just now, -WISE- said: Το θέμα είναι πώς θα κάνεις αναζήτηση το app με ελληνικά κανάλια; Δοκίμασε να μπεις από browser στο Play Store να δεις μήπως από εκεί κατεβάζει. Αλλιώς μετά μόνο με sideload εφαρμογών. Βρήκα με τον ίδιο τρόπο ένα app, το greek tv lite (ενός Nick Stampoulis). Νομίζω είναι good enough για τη χρήση που θέλω. Σ'ευχαριστώ πάντως. Αν και κουφό το ζήτημα 1
kallair Δημοσ. χθες στις 11:18 πμ Δημοσ. χθες στις 11:18 πμ Το ιδιο θεμα ειχε κ ο αδερφος μου με την xiaomi τηλεοραση του. δεν μπορει να βρει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το playstore, και το search βγαζει προβλημα-σφαλμα. η εμμεση λυση που βρηκαμε ειναι αυτη: φωνητικη εντολη.. "ok google open google playstore". και ετσι ανοιγει κ κατεβαζει οτι θελει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα