drapanakis Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Στο whatsup, στέλνω μηνύματα, κανένα πρόβλημα, αλλά, βλέπω ότι το μήνυμα έχει παραδοθεί,(") αλλά δεβλέπω ότι διαβάστηκε. (Μπλε σημαδακια ). Γιατί; Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από drapanakis
Therempant Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Με τα rcs messages ενεργά, αν ο άλλος δεν ανοίξει δεδομένα δεν του έρχεται το μήνυμα.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, drapanakis είπε Στο whatsup, στέλνω μηνύματα, κανένα πρόβλημα, αλλά, βλέπω ότι το μήνυμα έχει παραδοθεί,(") αλλά δεβλέπω ότι διαβάστηκε. (Μπλε σημαδακια ). Γιατί; μήπως δεν το έχει ανοίξει να το διαβάσει;Μπορεί να το έχει δει μόνο απο την ειδοποίηση. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 38 λεπτά πριν, drapanakis είπε Οχι βεβαια. Μιλαμε για ροη μηνυματων δεν αλλάζει κάτι.Μπορεί να βλέπει την προεπισκόπηση στην ειδοποίηση. Εχεις ρωτήσει τον παραλήπτη αν τα διάβασε;
drapanakis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ναι. Αφού μου απαντάει, και μετά ξανά.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 λεπτά πριν, drapanakis είπε Ναι. Αφού μου απαντάει, και μετά ξανά. Μόλις κοίταξα και μερικά δικά μου,μέσα σε συζήτηση έχει μερικά γκρι .Πάτησα πάνω σε ένα και στο θαυμαστικό (message info) γράφει read με μπλε χωρίς ωρα/ημερομηνία ενώ στο delivered εχει και απο τα δύο με γκρι τικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα