Jiakometi Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, georgedamp είπε Αυτα που λέει και ο φίλος Jiakometi πιο πάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις θεροκρασίες με ενα kc3000 2TB. Ωστόσο θα ήθελα οταν δεν χρησιμοποιείτε ο δίσκος να μην παράγει καθόλου θερμοκρασία. Αυτήν την στιγμή είτε τον χρησιμοποιώ είτε όχι πάνω κάτω έχει τις ίδιες θερμοκρασίες κοντά στους 50 βαθμούς. Σε φίλο με ίδιας μαρκας θήκη αλλα με ανεμιστήρα ανα μισή ωρα του κάνει αποσύνδεση με ίδιο δίσκο με τον δικό μου. Δυστυχώς είναι γνωστό το πρόβλημα, που έχουν παρουσιάσει μερικές θήκες με ανεμιστήρα. Εκτός των αποσυνδέσεων υπάρχει και ο (έστω και μικρός) θόρυβος, οπότε προτιμάμε τις passive, που είναι πιο stable και σιωπηλές. Στην συγκεκριμένη θήκη, και ειδικά με τον συγκεκριμένο δίσκο δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα θερμοκρασίας. ‘Θα δούμε βέβαια πως θα πάει και το καλοκαίρι. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Jiakometi 1
jodact Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εγω παρέλαβα το Revised enclosure της Acasis με το ανεμιστηράκι. Καλή ποιότητα κατασκευής, ταχύτητες όσο λέει(2500-2700MB/s). Δεν το πηρα σαν το γρηγοροτερο, προφανως δεν είναι. Ήθελα απλά κάτι γρηγορότερο απο 1000MB/s. Η ποιότητα κατασκευής δείχνει πολύ καλή. Τα thermal pads που εχει μέσα είναι μικρά σε πάχος για τους δίσκους που δοκίμασα. (WD SN850X και SN770) Θέλουν 2-2.5mm πάχος (μέσα έχει 1mm και 0.5mm) To ανεμιστηράκι είναι πραγματικά αθόρυβο, αν και χωρις αυτό δε ζεσταίνονται ιδιαίτερα οι δίσκοι. Με 19 θερμοκρασία δωματίου και ανοιχτό ανεμιστηράκι ο δισκος idle είναι στους 30 βαθμούς. Με κλειστο ανεμιστηράκι idle ειδα μέχρι 34 αλλά δεν ασχολήθηκα για πολλή ώρα. Φαντάζομαι οτι όσο γρηγορότερο το enclosure τοσο πιο θερμά θα δουλευουν οι δίσκοι. Όπως και δεν ειναι ολοι οι δίσκοι το ίδιο θερμικά. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από jodact 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα