Προς το περιεχόμενο

Mac mini m4 απορίες

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από slaughter,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύετε αξίζει η επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια που έχει η istorm για 59€?

Πρώτη φορά mac και μιας θα πάρω το mac mini m4 pro θέλω να είμαι σχετικά σίγουρος γι' αυτή την επένδυση.

Γνωρίζω ότι δεν χαλάνε εύκολα, οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο στα 4 πρώτα χρόνια να μου βγάλει κάτι, αλλά καλοδεχούμενες οι γνώμες σας.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/1/2025 στις 11:49 ΠΜ, Jiakometi είπε

Καλημέρα, 

Όχι δεν θα έφτανε την ονομαστική ταχύτητα του δίσκου για δύο λόγους. 
1. Η μέτρηση σε διαφορετικές μονάδες. Η ταχύτητα του δίσκου συνήθως εκφράζεται σε ΜΒ/s ενώ της θήκης σε Gbps, που ουσιαστικά είναι bandwidth, όχι ταχύτητα.  Ο KC 3000 έχει ονομαστική ταχύτητα Reed 7.000 MB/s. 
Εάν κάνει κανείς την μετατροπή θα δει ότι αυτή η ταχύτητα ήθελε bus speed μεγαλύτερο του 40 Gbps. Στην περίπτωση μας 56 Gbps όπως φαίνεται και από την μετατροπή.  παρακάτω. 

Η θήκη είναι λογικό που ζεσταίνεται και οταν δεν χρησιμοποιώ τον δίσκο ? Ακόμα και όταν είναι σε αναμονή ?

Στις 30/1/2025 στις 11:06 ΠΜ, skritikos είπε

Από την στιγμή που δεν έχεις κάνει την μελέτη για όλα αυτά τα πολλά που ρωτάς και ρωτάς εδώ, με σιγουριά θα πω, είσαι τύπος για PC όπως και οι περισσότεροι (κι εγώ μαζί). Περισσότερη ελευθερία, λιγότεροι περιορισμοί του συστήματος.

Να σου πω την αλήθεια έχεις ενα δίκιο σε αυτό που λες... Απο την άλλη είμαι χρήστης windows 30 χρόνια τώρα και θέλω κάτι νεο.... Πάντως με βόλεψε πολύ το mac 4. Σε περίπτωση που ενδιαφέρετε κάποιος έχω αγοράσει το office 2019 το οποίο δουλεύει άψογα και για επεξεργασία εικόνας το photo painter με 2 ευρώ. Τα torrents δουλεύουν μια χαρά, αναγνώρισε και εναν πολύ παλιό εκτυπωτή που είχα χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα. Το ενσωματωμένο ηχείο εάν και δεν είναι κάτι σπουδαίο είναι ΟΚ για απλά πράγματα και το κυριότερο είναι εύχρηστο και βολικό για εμένα τουλάχιστον. Γενικότερα είναι ένα ποιητικό μηχάνημα που εμπνέει αξιοπιστία και σιγουριά. Δεν μετάνιωσα λεπτό την μετάβαση από τα windows μέχρι τώρα σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σήμερα μόλις αγόρασα και ένα iphone 16 pro.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...