haris_216 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε 700κατι εχει και μαλιστα σε ειδικη διασταση. 200χ220 Πιστευω ειναι καλα για αυτο που φαινεται να ειναι. Την ξερεις την εταιρια? τα εχεις δει απο κοντα ? προσωπικα πιστευω οτι ειναι φθηνοπραγματα αυτα. Μελαμινες που θα διαλυσουν, θα τριζουν, και τελικα θα γκρεμισουν σε συντομο διαστημα. Ενα μεταλλικο κρεββατι ειναι επένδυση για να κανεις οτι γουστάρεις εκει πάνω. Ειμαι φαν των μεταλλικων ή εστω ενα φτιαχτο απο μασιφ ξυλεια. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για τις καταστροφές που προβλέπεις, καθαρά λόγω εμπειρίας. Έχω από το 2005 διπλό κρεβάτι ikea malm και ακόμα ζει και βασιλεύει. Κάποια στιγμή, στην μεσαία μεταλλική μπάρα που πιάνει στα δύο κεφαλαρια, πεταχτηκαν στην μία πλευρά οι βίδες (μάλλον ήμασταν νεότεροι και πιο "δραστήριοι" 😜) και τις αντικατέστησα με στριφονια λίγο μακρύτερα. Αισίως σε κάνα 2μηνο θα κλείσει εικοσαετία. Που και να μην είχε κρατήσει τόσο δεν με χάλαγε, για τα λεφτά που πλήρωσα. Ο αδερφός μου έχει πάρει το ίδιο κρεβάτι και ομοίως δεν έχει θέμα. Εννοείται πως δεν θα το συγκρίνω με μασίφ ξύλο. Αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι θα βρει κανείς μασίφ ξύλο στα 300€. Βέβαια να σημειώσω (δεν μου αρέσει να ωραιοποιώ καταστάσεις) ότι έχω την αίσθηση ότι έχει υπάρξει πτώση ποιότητας στα προϊόντα του ικεα, ακόμα και σε κωδικούς που συνεχίζουν να υπάρχουν. Δηλαδή μπορεί (δεν το ξέρω) το σημερινό malm να μην είναι σαν το δικό μου. Και πάλι όμως μιλάμε για βατές τιμές για να κάνει κάποιος τη δουλειά του και να μην χρειαστεί να "παντρευτεί" τα έπιπλα επειδή τα ακριβοπλήρωσε Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από haris_216 1
alex.panag Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Αρχικα σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Η αληθεια ειναι πως με το "δεν με νοιαζει" εννοουσα πως θα ηθελα να αποφυγω επιπλα που ειναι κακης ποιοτητας με πολυ χαμηλη τιμη. πχ εχω ακουσει οτι ο Μαρμαριδης εχει κακης ποιοτητας επιπλα και οτι ειναι πολυ φτηνα, οποτε θα ηθελα να τον αποφυγω και να παω σε κατι που να ειναι μασιφ ξυλο για αντοχη και απο εκει και περα για το μαξιλαρι δεν ξερω πως μπορω να ελεγξω την ποιοτητα. Απ' οσα εχω δει, νομιζω κλεινω σε "Τηνιακο". Εχει καποιος καποια εμπειρια; Ο καναπες που εχω δει ειναι ο 14ος πιο ακριβος απο τους 35 που εχουν στο site τους οποτε, αναμενω μια μεση ποιοτητα με βαση το portfolio τους. Απ εκει και περα στο κρεβατι, θα ηθελα επισης κατι σε μασιφ ξυλο αλλα οχι κατι ακριβο με δεδομενο πως το υπολοιπο budget θα το εδινα σε στρωμα. Αληθεια εχετε καμια προταση για στρωμα; για μαρκα; Ευχαριστω πολυ και παλι!
mikeser Δημοσ. πριν από 31 λεπτά Δημοσ. πριν από 31 λεπτά Εγώ έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο διαμέρισμα μου και από διάφορα μαγαζιά που πήγα και κοίταξα για ποιοτικά έπιπλα με κέρδισαν για κρεβάτι που ήθελα σε 180*200 με αποθηκευτικό χώρο και στρώμα μαζί σε elite Strom. Στρώμα έβαλα το deluxe αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Καναπέδες που μου άρεσαν από έπιπλα Λάμπρου στο Περιστέρι και resaikos στο Χαλάνδρι αλλά κατέληξα στο resaikos σε ένα γωνιακό με ανάκληση στο προσκέφαλο και όλο μεταλλικό σκελετό που φαινόταν πολύ ανθεκτικός και ύφασμα φουλ μαλακό. Και συνεργαζοντουσαν και με elite Strom οπότε τα πήρα πακέτο.
alex.panag Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 13 λεπτά 16 λεπτά πριν, mikeser είπε Εγώ έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο διαμέρισμα μου και από διάφορα μαγαζιά που πήγα και κοίταξα για ποιοτικά έπιπλα με κέρδισαν για κρεβάτι που ήθελα σε 180*200 με αποθηκευτικό χώρο και στρώμα μαζί σε elite Strom. Στρώμα έβαλα το deluxe αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Καναπέδες που μου άρεσαν από έπιπλα Λάμπρου στο Περιστέρι και resaikos στο Χαλάνδρι αλλά κατέληξα στο resaikos σε ένα γωνιακό με ανάκληση στο προσκέφαλο και όλο μεταλλικό σκελετό που φαινόταν πολύ ανθεκτικός και ύφασμα φουλ μαλακό. Και συνεργαζοντουσαν και με elite Strom οπότε τα πήρα πακέτο. Τι τιμες παιζουν θυμασαι σε αυτα τα δυο; Ρωταω γιατι χθες πηγα σε εναν που δεν ειχε τιμες καθολου και ο πιο φτηνος ηταν στα 2200 που ειναι πανω απο το budget μου.
mikeser Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Είναι γύρω σε αυτό το budget όλοι και στα 2 μαγαζιά που σου είπα. Ένας πιο "οικονομικός" που είδα στο resaikos είχε στα 1900. Αλλά εμένα με κέρδισε ο μηχανισμός της ανάκλησης που ανέβαιναν τα μαξιλάρια ώστε να μεγαλώσει το βάθος του καναπέ και ήταν σχεδόν σαν να είσαι σε κρεβάτι αν εξαιρέσεις τα πόδια. Ήταν και φουλ αναπαυτικός και το ύφασμα του χαιρόσουν να το ακουμπάς. Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση πήγαινε δοκίμασε τον new frame αξίζει φουλ.
Raylan Δημοσ. μόλις Δημοσ. μόλις Στις 9/1/2025 στις 12:39 ΠΜ, alex.panag είπε Καλησπερα σας! Νοικιασα σπιτι και θα χρειαστει να το επιπλωσω. Αρχικα κοιταω για κρεβατοκαμαρα και σαλονι με τραπεζακι και επιπλο τηλεορασης. Τα υπολοιπα ειτε τα εχω ειτε θα παρω σχετικα απλα πραγματα. Κρεβατοκαμαρα και σαλονι ομως θελω να ειναι καλης ποιοτητας και με την εννοια της εμφανισης (να φαινονται ποιοτικα) αλλα και με την αντοχή τους στο χρόνο. Εως τωρα εχω επισκεφτει Γαλανη, Τηνιακο και Comfy home. Ελεγα να παω στο 120 και ψαχνω και καποιο ακομα. Αρχικά θα ήθελα οποιος εχει δικια του εμπειρια απο αγορα επιπλων απο αυτα τα καταστηματα να μου πει την γνωμη του. Δεύτερον αν εχετε καποια αλλη προταση που πιστευετε οτι αξιζει, θα με βοηθούσε. Το κοστος "δεν με νοιαζει" αλλα σε λογικα πλαισια. Σκεφτομουν max 2300 για εναν γωνιακο καναπε μαζι με τα υπολοιπα επιπλα (επιπλο τηλεορασης και τραπεζακι) και max 600 ευρω για το κρεβατι μαζι με τα κομοδινα Ευχαριστω πολυ! Για ρίξε μια ματιά και εδώ https://www.epiplagoranikaias.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα