alex.panag Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Καλησπερα σας! Νοικιασα σπιτι και θα χρειαστει να το επιπλωσω. Αρχικα κοιταω για κρεβατοκαμαρα και σαλονι με τραπεζακι και επιπλο τηλεορασης. Τα υπολοιπα ειτε τα εχω ειτε θα παρω σχετικα απλα πραγματα. Κρεβατοκαμαρα και σαλονι ομως θελω να ειναι καλης ποιοτητας και με την εννοια της εμφανισης (να φαινονται ποιοτικα) αλλα και με την αντοχή τους στο χρόνο. Εως τωρα εχω επισκεφτει Γαλανη, Τηνιακο και Comfy home. Ελεγα να παω στο 120 και ψαχνω και καποιο ακομα. Αρχικά θα ήθελα οποιος εχει δικια του εμπειρια απο αγορα επιπλων απο αυτα τα καταστηματα να μου πει την γνωμη του. Δεύτερον αν εχετε καποια αλλη προταση που πιστευετε οτι αξιζει, θα με βοηθούσε. Το κοστος "δεν με νοιαζει" αλλα σε λογικα πλαισια. Σκεφτομουν max 2300 για εναν γωνιακο καναπε μαζι με τα υπολοιπα επιπλα (επιπλο τηλεορασης και τραπεζακι) και max 600 ευρω για το κρεβατι μαζι με τα κομοδινα Ευχαριστω πολυ!
SabotazNic Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Παντως και ΙΚΕΑ αν φυγεις απο τις οικονομικες επιλογες, τα ακριβα ειναι αρκετα ποιοτικα. Προσωπικα, μου αρεσει η σειρα FJÄLLBO 1
G.bar Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Είχαμε πάρει πριν 7-8 χρόνια ένα κρεβάτι με κομοδίνα και μια τουαλέτα με καθρέφτη από τον Γαλάνη. Οκ, δεν ήταν ποιότητα ικεα αλλά δεν ήταν και τίποτα φοβερό για λες ότι «πήρα ένα καλό κρεβάτι». Νομϊζω οτι 600€ για καλό κρεβάτι χωρίς στρώμα φυσικά, δεν είναι αρκετά. Ίσως πρέπει να αφαιρέσεις απο το budget του καναπέ, που μου φαίνονται υπέρ αρκετα, και να προσθέσεις κάτι στο κρεβάτι αν θες κάτι πιο ποιοτικό.
haris_216 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Οι παραδοσιακές "φίρμες" στον χώρο, μπορεί στο παρελθόν να έχτισαν το όνομά τους στην ποιότητα (και ακόμα να έχουν ΚΑΙ ποιοτικά έπιπλα) αλλά πλέον έχουν "βάλει νερό στο κρασί τους". Προκειμένου να απευθυνθούν σε μεγαλύτερο κοινό έχουν βάλει στη γκάμα των προϊόντων τους φθηνότερα έπιπλα (ενίοτε και φτηνιάρικα), με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε επίπεδο ποιότητας (υλικά, εργασία, κλπ). Το αναφέρω γιατί ο ts μίλησε για "καλή ποιότητα" Προσωπικά (καθαρά δική μου σκέψη) θα πήγαινα σε τέτοιες εταιρίας μόνο αν είχα/ήθελα να "ακουμπήσω" ένα καλό νουμεράκι (€€€). Αν δεν, τότε πάω σε λύσεις που εξαρχής πρεσβεύουν την απλή και οικονομική κατασκευή (ikea style, χωρίς να μιλάω απαραίτητα για ikea) Τώρα βέβαια αν κάποιος θέλει να "πουλμούρ" ότι "το πήρα από τον τάδε" με γεια του και χαρά του. Σημ. Αναφορικά με τους καναπέδες γενικότερα, ειδικά για την φάση που είναι όλος ντυμένος ύφασμα και σχεδόν δεν φαίνεται καν ποδαράκι, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ποιότητα αφού...δεν. Αν καταφέρεις να δεις από κάτω το εσωτερικό (συνήθως δεν μπορείς αφού είναι ραμμένο) θα βρεις άθλια ξυλεία ή, ακόμα χειρότερα, νοβοπάν. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από haris_216
famas Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες ΑΝ κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί, μπορεί να πάει σε έναν ταπετσέρη και να παραγγείλει επιλέγοντας την ποιότητα των υλικών. Από τον σκελετό(οξυά) και τις τραβέρσες, την ποιότητα του αφρολέξ, τον υαλοβάμβακα ο οποίος τυλίγεται γύρω από το αφρολέξ και κάνει το μαξιλάρι αναπαυτικότερο για παράδειγμα, τη ποιότητα του υφάσματος, τη θερμοκόλληση των συριτιών κι ένα σωρό λεπτομέρεις που κάνουν ποιοτικότερο ένα καναπέ πχ στην πράξη.
sphinxgr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 9 ώρες πριν, alex.panag είπε Καλησπερα σας! Νοικιασα σπιτι και θα χρειαστει να το επιπλωσω. Αρχικα κοιταω για κρεβατοκαμαρα και σαλονι με τραπεζακι και επιπλο τηλεορασης. Τα υπολοιπα ειτε τα εχω ειτε θα παρω σχετικα απλα πραγματα. Κρεβατοκαμαρα και σαλονι ομως θελω να ειναι καλης ποιοτητας και με την εννοια της εμφανισης (να φαινονται ποιοτικα) αλλα και με την αντοχή τους στο χρόνο. Εως τωρα εχω επισκεφτει Γαλανη, Τηνιακο και Comfy home. Ελεγα να παω στο 120 και ψαχνω και καποιο ακομα. Αρχικά θα ήθελα οποιος εχει δικια του εμπειρια απο αγορα επιπλων απο αυτα τα καταστηματα να μου πει την γνωμη του. Δεύτερον αν εχετε καποια αλλη προταση που πιστευετε οτι αξιζει, θα με βοηθούσε. Το κοστος "δεν με νοιαζει" αλλα σε λογικα πλαισια. Σκεφτομουν max 2300 για εναν γωνιακο καναπε μαζι με τα υπολοιπα επιπλα (επιπλο τηλεορασης και τραπεζακι) και max 600 ευρω για το κρεβατι μαζι με τα κομοδινα Ευχαριστω πολυ! ΙΚΕΑ. Ξέχνα τα ποιοτικά κ ακριβά. Σε λίγο καιρο που θα τα βαρεθείς και θα θες να τα πετάξεις, αν έχεις πληρώσει ενα κάρο λεφτά θα τα λυπάσαι να τα πετάξεις. Ασχολήσου μόνο με ένα καλό στρώμα, που είναι το μόνο που θέλει χρόνο και αρκετά χρήματα για να βρεις το ιδανικό. Πάρε κ σχετικό θέμα 2
liakos356 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) IKEA και εγώ. Ειδικά αν έχεις και παιδιά που τα βλέπουν σα παιδική χαρά. Οι γονείς μου είχαν χρυσοπληρώσει έπιπλα και είχε σιχαθεί η ψυχή μου να τα βλέπω. Και προσοχή στα έπιπλα από τοπικές βιοτεχνίες, γιατί τα φέρνουν αμοντάριστα και πολλές φορές οι οδηγίες τους είναι ελλειπείς. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από liakos356
miner_2000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Για μικρό Σπιτι βάλε ΙΚΕΑ και Μαρμαρίδης δεν έχει νόημα να χαλάς πολλά λεφτά, εγώ που έχω μεγάλο σπίτι αναγκάστηκα να πάρω ακριβά ιταλικά για να είναι ωραίο. Το μέγεθος και το πάτωμα παίζει ρόλο εγώ έχω παρκέ ξύλινο και μάρμαρο αναγκαστικά δεν μπορω να βάλω φτηνά. 2
sphinxgr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 8 λεπτά πριν, liakos356 είπε Οι γονείς μου είχαν χρυσοπληρώσει έπιπλα και είχε σιχαθεί η ψυχή μου να τα βλέπω Πραγματικά. Είμαστε αναγκασμένοι να τα βλέπουμε μέχρι να πεθάνουμε.
liakos356 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 31 minutes ago, sphinxgr said: Πραγματικά. Είμαστε αναγκασμένοι να τα βλέπουμε μέχρι να πεθάνουμε. Το χειρότερο είναι να έχουν "φύγει" οι γονείς και οι δόσεις του καναπέ να τρέχουν ακόμα. Μόνο Ελλάδα αυτό.
G30RGE Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μερικές συμβουλές από εμένα. Το κρεβάτι να έχει οπωσδήποτε αποθηκευτικό χώρο από κάτω, μπορείς να βάλεις άπειρα πράγματα (παπλώματα, κουβέρτες, ρούχα κλπ). Και να δώσεις βάση στην αγορά ενός καλού στρώματος. Σε ότι αφορά τον καναπέ όπως είπε και ένας φίλος είναι καλή η ιδέα να βρεις έναν καλό ταπετσέρη. Μπορείς να βρεις όποιο σχέδιο καναπέ θες και να του το πας φωτογραφία. Συνήθως συνεργάζονται με κάποιον για να τους φτιάξει το σκελετό (να προσέξεις να είναι από καλό ξύλο) και μαζί διαλέγετε το ύφασμα η τιμή του οποίοι ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα. Όπως αναφέρθηκε τα έπιπλα μπορεί να τα βαρεθείς οπότε και εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά λεφτά στα υπόλοιπα. Αλλά σχετικά με τον καναπέ να δεις να είναι καλή κατασκευή και αν βαρεθείς μπορείς πάλι μέσω του ταπετσέρη να αλλάξεις χρώμα/σχέδιο υφάσματος και να τον ανανεώσεις, αλλά ο σκελετός πρέπει να είναι καλός για να αντέξει το χρόνο και τη χρήση. Κάτι ακόμα σχετικά με τον καναπέ. Επειδή είπες ότι κοιτάς γωνιακό και είσαι στο ενοίκιο, να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να ζητήσεις το κάθετο τμήμα του να αλλάζει πλευρά. Πχ από αριστερά Ι___ να πάει στα δεξιά ___Ι. Γιατί υπάρχει περίπτωση αν αλλάξεις σπίτι να μη σου ταιριάζει στο χώρο. Και ένα τελευταίο, να αποφύγεις δέρμα/δερματίνη γιατί αργά η γρήγορα θα σου χαλάσουν. 1
Vstromrider Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 13 ώρες πριν, alex.panag είπε Καλησπερα σας! Νοικιασα σπιτι και θα χρειαστει να το επιπλωσω. Αρχικα κοιταω για κρεβατοκαμαρα και σαλονι με τραπεζακι και επιπλο τηλεορασης. Τα υπολοιπα ειτε τα εχω ειτε θα παρω σχετικα απλα πραγματα. Κρεβατοκαμαρα και σαλονι ομως θελω να ειναι καλης ποιοτητας και με την εννοια της εμφανισης (να φαινονται ποιοτικα) αλλα και με την αντοχή τους στο χρόνο. Εως τωρα εχω επισκεφτει Γαλανη, Τηνιακο και Comfy home. Ελεγα να παω στο 120 και ψαχνω και καποιο ακομα. Αρχικά θα ήθελα οποιος εχει δικια του εμπειρια απο αγορα επιπλων απο αυτα τα καταστηματα να μου πει την γνωμη του. Δεύτερον αν εχετε καποια αλλη προταση που πιστευετε οτι αξιζει, θα με βοηθούσε. Το κοστος "δεν με νοιαζει" αλλα σε λογικα πλαισια. Σκεφτομουν max 2300 για εναν γωνιακο καναπε μαζι με τα υπολοιπα επιπλα (επιπλο τηλεορασης και τραπεζακι) και max 600 ευρω για το κρεβατι μαζι με τα κομοδινα Ευχαριστω πολυ! Εγω απο εδω θα παραγγειλω κρεββατοκαμαρα τις επομενες ημερες. https://www.volcano.gr/product/biomixaniko-krevati/
vagos789 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Τα λεφτα που αναφερεις δεν ταιριαζουν με το "δεν με νοιαζει",μπες πχ Δελουδη να δεις τιμες (ειναι ολα στο max βεβαια,ποιοτητα,design και τιμες)
sphinxgr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε Εγω απο εδω θα παραγγειλω κρεββατοκαμαρα τις επομενες ημερες. https://www.volcano.gr/product/biomixaniko-krevati/ καλά κ γνωστά εδώ κ χρόνια. Ακριβά όμως. Κάπου 1000€ το διπλό χωρίς στρώμα. Για να εκμεταλλέυεται κάποιος κ το τελευταίο εκατοστό, εγω και οι γνωστοί μου έχουμε επιλέξει το ακόλουθο. Παλιότερα ήταν αρκετά πιο φθηνό. Επίσης κατα περιοδους βγαίνει με καλή έκπτωση -15% με eurobank επιστροφη https://www.ikea.gr/proioda/mandal-krebati-me-apothikeytiko-xwro-160x200-cm/90280483?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα