29gk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Το ιδιο κανω κι εγω, επισης επι χρονια. Αλλα..... Με πολυ συγκεκριμενες προυποθεσεις που αφορουν την σκοπουμενη διαρκεια ζωης του, πχ για να το "λιωσω" ομως επι 3 ας πουμε χρονια, μια φορα και παντοτε αρχικα, οπως και οπωσδηποτε σε πληρως ελεγμενο μηχανημα ή με ικανη εγγυηση. Και χωρις καθολου στο νου μια πιθανη μεταφορα parts αν αυτο "σκασει", με την εξαιρεση μονον του δισκου που ανετα μπορει να ξανα χρησιμοποιηθει.
stelrp Δημοσ. Κυριακή στις 04:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:14 μμ (επεξεργασμένο) Έβαλα από το eshop αυτή τη μνήμη στα 32gb, άφησα και την 8αρα που ήδη είχε και είμαι πλέον στα 40gb. με μόλις 65 ευρώ . Single channel όπως πριν . https://www.e-shop.gr/ram-crucial-ct32g4sfd832a-32gb-so-dimm-ddr4-3200mhz-p-PER.555484 Τα 64gb τα σηκώνει άνετα η μητρική αλλά θα ήταν overkill για μηχανήμα του 2018. Με ένα 2280 ssd 1tb 50ευρω noname πάλι από το eshop πετάει με 115ευρω συνολικά. Επεξ/σία Κυριακή στις 04:16 μμ από stelrp
mphxths Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ 1 hour ago, stelrp said: θα ήταν overkill για μηχανήμα του 2018. Οχι ιδιαιτερα. Αν επαιζες με virtual machines , ή επεξεργασια ηχου/βιντεο/εικονας που ευκολα σηκωνει τετοιες εργασιες το φορητο , μια χαρα θα ειχαν χρησιμοτητα. Στο refurbished που εχω με τον 8ης γενιας ιντελ , εκει ναι θα ηταν αχρειαστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα