nepomuk Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Προκειται για αυτοκινητο Honda και πλεον Nissan μετα την συγχωνευση , επισης μενει να δουμε το τελικο προιον προς εμπορικη διαθεση και βεβαια σε ποιες αγορες θα απευθυνεται . Οσον αφορα τα δικα μας , το δραμα συνεχιζεται , χωρις πολιτικη αυτοκινητου , με τον στολο γηρασκοντα καθε ημερα που περναει και χωρις φως στο τουνελ . 2
YDinopoulos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Επρεπε να του βαλουν ενα Xperia καπου στο ονομα. Ιδια τυχη θα εχει.....
Ntinaras Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 ώρες πριν, nimik είπε Δεν απευθύνεται σε σένα ούτε σε μένα ,απίστευτη τεχνολογία από 2 κολοσσούς ...btw αν πιάσεις στα χέρια σου ένα Xperia 1 VI και παίξεις λίγο μαζί του θα αλλάξεις γνώμη .. Το εχω, καλο ειναι. Αλλα με το αθλιο μαρκετινγκ της σονυ, και τον ανταγωνισμο που υπαρχει, λογικο ειναι να το εχω μονο εγω κι εσυ 1 1
alexioannou Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Γρήγορα,να δώσω 89 000€ για να κάνω .........οικονομία..........τη στιγμή που κυκλοφορούν εσωτερικής καύσης του 90s και στριμώχνονται απο Χαϊδάρι μέχρι Ασπρόπυργο με τις ώρες επίδει 50 χρόνια δεν μπόρεσαν να φτιάξουν έναν ανισόπεδο κόμβο,αλλά πάνω από όλα γιατί 80% στην βενζίνη είναι φόροι είναι και τα τέλη που μαζι με τα 800€ που έκοψαν κάθε μήνα από την σύνταξη του πατέρα που είναι τα μόνα έσοδα αυτού του κράτους παρωδια....... 1
NIKGR1970 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 12 ώρες πριν, anonymous999 είπε Το μόνο ενδιαφέρον (αν ισχύει) είναι το lidar για πρώτη φορά σε μαζικής (λέμε τώρα) παραγωγής αυτοκίνητο. Εννοείται βέβαια ότι εκτός δραματικού απροόπτου μάλλον πάει όπως τα κινητά της sony, υπάρχουν για να υπάρχουν γιατί (ιστορικά) κανείς στην Ιαπωνία δεν θέλει να παραδεχθεί την ήττα. Και η σκούπα μου έχει lidar....😀 😀 😀 1
Billyrouf Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Unlock bootloader, περνάς custom rom και problem solved. Πάλι μλκ αμάξι θα είναι
koala78 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Με 90 χιλιάρικα, θα έπρεπε να λέγεται kafreela.
Chocobo Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Το εχω, καλο ειναι. Αλλα με το αθλιο μαρκετινγκ της σονυ, και τον ανταγωνισμο που υπαρχει, λογικο ειναι να το εχω μονο εγω κι εσυ Βιάστηκες έπρεπε να περιμένεις την πρόταση της Nintendo και της Microsoft...
Rom23 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) με τοσα λεφτα επρεπε να ειχε αυτονομια 600 miles οχι 300 Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Rom23 1
P_Spiros Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 20 ώρες πριν, anonymous999 είπε Το μόνο ενδιαφέρον (αν ισχύει) είναι το lidar για πρώτη φορά σε μαζικής (λέμε τώρα) παραγωγής αυτοκίνητο. Εννοείται βέβαια ότι εκτός δραματικού απροόπτου μάλλον πάει όπως τα κινητά της sony, υπάρχουν για να υπάρχουν γιατί (ιστορικά) κανείς στην Ιαπωνία δεν θέλει να παραδεχθεί την ήττα. Αυτό είναι ΠΑΑΑΡΡΑΑΑ πολύ ενδιαφέρον, αλλά όχι για το πώς το LiDAR θα εξυπηρετήσει το αμάξι σου στον δρόμο, αλλά πώς το LiDAR* των διπλανών αμαξιών θα διαβαστεί από το αμάξι σου στο δρόμο και τι θα κάνει. *Το LiDAR είναι το Kinect 2 της Microsoft (XBOX), προφανώς σε κάποια εξελιγμένη μορφή. Γενικά η τεχνολογία LiDAR σε χονδρικές γραμμές (και μέχρι πριν 3-4 χρόνια), ήταν led ή laser infrared φωτός να προβάλετε σαν ένα πλέγμα κουκίδων, και μία κάμερα διαβάζει τα distortions και τα μεγέθη κουκίδας του πλέγματος και υπολογίζει για κάθε κουκίδα σε τι γωνία και απόσταση είναι σε σχέση με την κάμερα σε πρώτο επιπεδο και σε δεύτερο να τις ενώνει ώστε να φτιάχνει κάτι σαν 3D δίχτυ του φωτιζόμενου χώρου. Σε κάτι επιπλέον μπορεί να τα συγκρίνει με κανονική κάμερα, οπότε να δώσει και κάποιο χρώμα στο αντιστοιχούμενο pixel, ή να υπολογίσει το latency ανάγνωσης, ως 2ο παράγοντα επαλήθευσης. Το σημαντικότερο κομμάτι είναι η σχετική θέση προβολαία και κάμερας για τον σωστό υπολογισμό. Τώρα εαν υπάρχει κάποιος τρόπος τροποποίησης/ αναγνώρισης του Infrared φωτός, δεν ξέρω, αλλά το μόνο μέγεθος είναι το μήκος κύμματος, και εφόσον πρέπει να περιοριστεί σε infrared τότε περιορίζονται πολύ οι διαθέσιμες επιλογές.
cr77 Δημοσ. πριν από 38 λεπτά Δημοσ. πριν από 38 λεπτά 22 ώρες πριν, x8diesel είπε Sony Honda, όχι sony, λυσσάξατε Όπως λέμε Skoda Ξάνθη. Και Skoda - Ξάνθη 1-0 για τους μύστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα