ACFarias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Έχει αλλάξει κανείς thermal pads στην παραπάνω κάρτα και ξέρει τα πάχη;
InternalSunshine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Αν δεν είσαι σίγουρος για το πάχος μπορείς να πας σε thermal putty (πχ. UTP-8)
ACFarias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Υπάρχει putty όμως στην Ελλάδα. Νομίζω έψαξα και δεν βρήκα
tasvar Δημοσ. Παρασκευή στις 11:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:23 μμ Στις 18/1/2025 στις 10:57 ΠΜ, ACFarias είπε Υπάρχει putty όμως στην Ελλάδα. Νομίζω έψαξα και δεν βρήκα https://computer-systems.gr/products/upsiren-u6-pro-10g/ 1 1
ACFarias Δημοσ. Σάββατο στις 01:33 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:33 πμ Πολύ ενδιαφέρον κατάστημα. Έχεις αγοράσει και αν ξέρεις αν είναι καλό το ptm;
Edito Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Και τα gelid ultimate είναι καλά . Είναι soft 1
tasvar Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 μμ 11 ώρες πριν, ACFarias είπε Πολύ ενδιαφέρον κατάστημα. Έχεις αγοράσει και αν ξέρεις αν είναι καλό το ptm; Αν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν έχω αγοράσει κάτι από εκεί. 1
manolis940 Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:06 μμ Πρώτη φορά το ακούω το συγκεκριμένο προϊόν. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο απ' την μία καθώς δεν ασχολείσαι με πάχος των thermal pads αλλά από την άλλη βλέπω τα video εφαρμογής του να κρατάνε για ώρες. Αν και αυτό περισσότερο φταίει γιατί σαχλαμαρίζουν βέβαια. Απ' την άλλη βλέπω κάτι εικόνες που βάζουν ένα ολόκληρο δάκτυλο πάνω και μόλις πιεστεί με την ψύκτρα απλώνεται σε όλο το board. Και ερώτηση τώρα. Μετά από πόσο καιρό πρέπει να αλλαχθεί(αν πρέπει); Αφαιρείται εύκολα πχ με ισοπροπυλική αλκοόλη και οδοντόβουρτσα; Πρέπει να μπει τόσο πολύ ή μία μικρή στρώση από πάνω φτάνει;
atheatos Δημοσ. Τρίτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:36 μμ Σε περίπτωση που βάλεις putty σαν τις upsiren φρόντισε να το απλώσεις καλά στην επιφάνεια και μην βάλεις τρελή ποσότητα γιατί δεν απλώνεται εύκολα όσο φαίνεται . Εξάλλου τι πιέσει να έχει to pcb της gpu που να φροντίσει να απλώσει αυτήν την πλαστελίνη…. Πέρα από την gpu που έχει ικανή πίεση όλα τα γύρω γύρω τσιπ είναι εύκαμπτα και παραμορφοωνοται αν δεν προσέξεις την ποσότητα putty ή pad θα βάλεις.
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ 3 ώρες πριν, atheatos είπε Σε περίπτωση που βάλεις putty σαν τις upsiren φρόντισε να το απλώσεις καλά στην επιφάνεια και μην βάλεις τρελή ποσότητα γιατί δεν απλώνεται εύκολα όσο φαίνεται . Εξάλλου τι πιέσει να έχει to pcb της gpu που να φροντίσει να απλώσει αυτήν την πλαστελίνη…. Πέρα από την gpu που έχει ικανή πίεση όλα τα γύρω γύρω τσιπ είναι εύκαμπτα και παραμορφοωνοται αν δεν προσέξεις την ποσότητα putty ή pad θα βάλεις. Άρα φαντάζομαι ότι πρέπει να την φτιάξεις περίπου ίδια με το pad.
atheatos Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ Μόλις τώρα, manolis940 είπε Άρα φαντάζομαι ότι πρέπει να την φτιάξεις περίπου ίδια με το pad. Θέλει καλή κατεργασία να γίνει ένα ομοιόμορφο μπαλάκι χωρίς πόρους που θα το πιέσεις για να πάρει την μορφή περίπου ενός pad.Δεν το συνιστώ εκεί που τα διάκενα είναι μηδενικά τύπου cpu. Δηλαδή δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την πάστα .
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 07:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:42 μμ 21 λεπτά πριν, atheatos είπε Θέλει καλή κατεργασία να γίνει ένα ομοιόμορφο μπαλάκι χωρίς πόρους που θα το πιέσεις για να πάρει την μορφή περίπου ενός pad.Δεν το συνιστώ εκεί που τα διάκενα είναι μηδενικά τύπου cpu. Δηλαδή δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την πάστα . Για την πάστα δεν το σκέφτομαι καθόλου. Για τα pads με νοιάζει διότι τις προάλλες για παραάδειγμα μου έφεραν ένα play station για καθαρισμό, ανοίγοντας το ήθελε το ένα pad αλλαγή, δεν είχα το συγκεκριμένο πάχος και έτσι και ο πελάτης έμεινε λιγότερο ευχαριστημένος απ' τον χρόνο παράδοσης και εμένα μου έπιανε χώρο μέχρι να έρθει.
atheatos Δημοσ. Τρίτη στις 07:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:57 μμ 11 λεπτά πριν, manolis940 είπε Για την πάστα δεν το σκέφτομαι καθόλου. Για τα pads με νοιάζει διότι τις προάλλες για παραάδειγμα μου έφεραν ένα play station για καθαρισμό, ανοίγοντας το ήθελε το ένα pad αλλαγή, δεν είχα το συγκεκριμένο πάχος και έτσι και ο πελάτης έμεινε λιγότερο ευχαριστημένος απ' τον χρόνο παράδοσης και εμένα μου έπιανε χώρο μέχρι να έρθει. Ναι μπορεί να αντικαταστήσει pads η upsiren αρκεί να μην το παρακάνεις με την ποσότητα . Δεν απλώνεται τόσο γρήγορα και θέλει αρκετή πίεση να για να καλύψει όλη την επιφάνεια που ήταν το pad πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα