Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, hln3 είπε

Αν δεν έχεις συμβόλαιο ενεργό γιατί να μην κάνεις αίτηση στην εταιρεία που έχει το δίκτυο στην περιοχή σου; Εκτός και αν κάποια εταιρεία δεν την θες με τπτ π.χ

Δυστυχώς, τη Wind που ήτανε τότε τους πήγα στον συνήγορο του καταναλωτή γιατί δεν άλλαζαν το SNR στο ρουτερ έκαναν ότι δε γνωρίζουν ή ότι θα χαλάσει η γραμμή (ADSL) θα κέρδιζα 5mbps πάρα πάνω ενώ ολόκληρη η οικοδομή έπιανε καλές ταχύτητες  τότε. Τελικά,  δέχτηκαν μετά να μου κάνουν μια έκπτωση στο πάγιο 2€ άλλα έφυγα πλήρωσα μια ρήτρα και έτσι πήγα στη Vodafone και είμαι έως σήμερα κάπου 4 χρόνια είμαι    

• Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, panos0100 said:

δηλαδη η Cosmote μπορει να συνδεσει και αυτοι δεν μπορουν θέλουν

Fixed. 😛

13 hours ago, rigo0sotirhs said:

Η cosmote πάντος που έκανα εγώ αίτηση ΕΝΑ ΜΗΝΑ τώρα ακόμα δεν με έχει συνδέσει, σε δύκτιο της Nova.

Ποιο αργά πεθαίνεις.

Αυτό μπορείς να το συναντήσεις και σε υποδομή Cosmote, ανάλογα το φόρτο των συνεργείων.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Fixed. 😛

Αυτό μπορείς να το συναντήσεις και σε υποδομή Cosmote, ανάλογα το φόρτο των συνεργείων.

Και άντε να περιμένω και τον Μάρτιο που λέει η Vodafone θα το κάνει μετά;  και με τι τιμή θα είναι, από την άλλη αυτή τη Nova δεν τη χωνεύω καθόλου δεν ξέρω πάλι προβλήματα θα έχω με αυτούς είναι καλή η τιμή  που μου αφήνουν τη 300 για 24,90  δύσκολη απόφαση 

• Super Moderators
  • Λύση
Δημοσ.
23 minutes ago, panos0100 said:

Και άντε να περιμένω και τον Μάρτιο που λέει η Vodafone θα το κάνει μετά;  και με τι τιμή θα είναι, από την άλλη αυτή τη Nova δεν τη χωνεύω καθόλου δεν ξέρω πάλι προβλήματα θα έχω με αυτούς είναι καλή η τιμή  που μου αφήνουν τη 300 για 24,90  δύσκολη απόφαση 

Ο οποίος Μάρτιος μπορεί να γίνει πχ Μάιος.

Από την στιγμή που θα λήξει το συμβόλαιο τον Φεβρούαριο κοιτάς είτε Cosmote είτε Nova, ανάλογα την διαφορά τιμής.

Για προβλήματα με τη Nova θεωρητικά δεν θα έχεις, FTTH είναι όχι χαλκός.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Ο οποίος Μάρτιος μπορεί να γίνει πχ Μάιος.

Από την στιγμή που θα λήξει το συμβόλαιο τον Φεβρούαριο κοιτάς είτε Cosmote είτε Nova, ανάλογα την διαφορά τιμής.

Για προβλήματα με τη Nova θεωρητικά δεν θα έχεις, FTTH είναι όχι χαλκός.

Οπότε πάμε Nova που είναι 24.90  γιατί η Cosmote με είπε 31.90 μεγάλη διαφορά  τιμής, και ο θεός βοηθός, 2 χρόνια είναι θα περάσουν αν υπάρχει ακόμα η Vodafone μετά από 2 χρόνια γιατί έτσι όπως πάει και τόσο πίσω που έμεινε τεχνολογικά δεν τη βλέπω καλά, τότε ξανά πηγαίνω πάλι

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

Είπαμε να πάμε cosmote για την ταχύτητα διεκπεραίωσης και την αξιοπιστία. 

Αλλά αυτοί από ότι βλέπω είναι και ακριβοί και αναξιόπιστοι.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, rigo0sotirhs είπε

Είπαμε να πάμε cosmote για την ταχύτητα διεκπεραίωσης και την αξιοπιστία. 

Αλλά αυτοί από ότι βλέπω είναι και ακριβοί και αναξιόπιστοι.

Ακριβοί είναι και ήτανε και παλιά όταν  ήτανε OTE και θα γίνουν και ακόμα ποιο ακριβοί με την deuche Telecom αναξιόπιστοι όμως γιατί; Για την Nova πρωην Wind πρωην Τιμ πρώην τι ήτανε ποιο  παλιά Telestet γι αυτούς ναι είναι αναξιόπιστοι σε όλα και πως την κρατάνε την εταιρεία ακόμα δεν ξέρω. Τώρα για την Ιναλαν  στην αρχή έλεγαν ολοι τα καλυτερα τωρα και εκει δεν ξερω δεν ακούγονται καλά λόγια

Δημοσ.

1 Σε περνούν τηλέφωνο και σου λένε θα πάρεις τις συσκευές την Πέμπτη και τελικά παραλαμβάνεις Παρασκευή

2 Μετά την παραλαβή είπαν την άμεσος επόμενη βδομάδα θα σας πάρουν τηλέφωνο για να κλείσετε ραντεβού με τεχνικό για την εγκατάσταση.

3 Απο το πρώτο τηλεφώνημα πέρασαν 35 ημέρες. 

Ευτυχώς δεν περίμενα με το τηλέφωνο στο αυτί.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rigo0sotirhs είπε

1 Σε περνούν τηλέφωνο και σου λένε θα πάρεις τις συσκευές την Πέμπτη και τελικά παραλαμβάνεις Παρασκευή

2 Μετά την παραλαβή είπαν την άμεσος επόμενη βδομάδα θα σας πάρουν τηλέφωνο για να κλείσετε ραντεβού με τεχνικό για την εγκατάσταση.

Ευτυχώς δεν περίμενα με το τηλέφωνο στο αυτί.

Μάλιστα δεν τους είχα για τέτοιους, ήξερα με τον ΟΤΕ τότε και το περιβόητο Conn-X τοτε που είχα βάλει και πρώτη φορά ίντερνετ το 2009 αν δεν κάνω λάθος για να μάθω λίγο πως είναι το surfing και σιγα σιγα  όλο και χρειαζόταν πλέον το Ίντερνετ, θυμάμαι  που είχε γίνει χαμός  με τις adsl συνδέσεις και τον Χατζηγιάννη  και φτάσαμε η μίση Ελλάδα να τους παίρνει για να δίνουν τους κωδικούς από το ρουτερ. Μάλλον δεν άλλαξαν καθόλου από τότε!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
19 hours ago, rigo0sotirhs said:

Αυτό βέβαια είναι θέμα του courier.

19 hours ago, rigo0sotirhs said:

Πριν 3-4 χρόνια έκανε και 90μέρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...