panos0100 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, ειμαι πελάτης της Vodafone 4 χρόνια σχεδόν, τώρα έχω σύνδεση 100mbps πιάνει 108 και είμαι με καλώδιο από το καφαο δεν είναι 100% οπτική μέχρι το σπίτι. Λοιπόν, το καλοκαίρι ήρθαν έγινε η εγκατάσταση οπτικής στην οικοδομή το έχει αναλάβει η Nova στην περιοχή μου και τα κουτιά είναι δικά τους και λένε ότι πλέον λειτουργούν κανονικά τόσο η Nova όσο και η Cosmote μπορούν να κάνουν σύνδεση. Η Vodafone δεν έρχεται να με βάλει οπτική και βρίσκει δικαιολογίες ότι δεν τις δίνουν τις γραμμές γιατί δεν άνοιξαν, δικαιολογίες δηλαδή η Nova και η Cosmote λέει κανονικά λειτουργούν και γίνεται η σύνδεση άμεσα. Επειδή σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο μου, ποια εταιρεία να επιλέξω να πάω; Είναι η Inalan η Nova η οποία μου λέει για 300 δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάνετε τόσο μπορεί και 260 ανάλογα, και λέω καλά με οπτική μέχρι το ρουτερ και δε θα πιάνει 300; τι λέτε τώρα, επειδή έχω και το voucher με είπε η Nova 24.90 για 2 χρόνια, η Cosmote με είπε 31.90€ για 300 γραμμή και οι 2
NikolasKon14 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:12 μμ 16 λεπτά πριν, panos0100 είπε Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, ειμαι πελάτης της Vodafone 4 χρόνια σχεδόν, τώρα έχω σύνδεση 100mbps πιάνει 108 και είμαι με καλώδιο από το καφαο δεν είναι 100% οπτική μέχρι το σπίτι. Λοιπόν, το καλοκαίρι ήρθαν έγινε η εγκατάσταση οπτικής στην οικοδομή το έχει αναλάβει η Nova στην περιοχή μου και τα κουτιά είναι δικά τους και λένε ότι πλέον λειτουργούν κανονικά τόσο η Nova όσο και η Cosmote μπορούν να κάνουν σύνδεση. Η Vodafone δεν έρχεται να με βάλει οπτική και βρίσκει δικαιολογίες ότι δεν τις δίνουν τις γραμμές γιατί δεν άνοιξαν, δικαιολογίες δηλαδή η Nova και η Cosmote λέει κανονικά λειτουργούν και γίνεται η σύνδεση άμεσα. Επειδή σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο μου, ποια εταιρεία να επιλέξω να πάω; Είναι η Inalan η Nova η οποία μου λέει για 300 δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάνετε τόσο μπορεί και 260 ανάλογα, και λέω καλά με οπτική μέχρι το ρουτερ και δε θα πιάνει 300; τι λέτε τώρα, επειδή έχω και το voucher με είπε η Nova 24.90 για 2 χρόνια, η Cosmote με είπε 31.90€ για 300 γραμμή και οι 2 Ανάλογα ποια σε καλύπτει στο κινητό, αυτή διαλέγεις για να βάλεις 300αρα. 1
panos0100 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:15 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:15 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε Ανάλογα ποια σε καλύπτει στο κινητό, αυτή διαλέγεις για να βάλεις 300αρα. Για ιντερνετ σταθερο ειναι απλα η Nova δεν ξερω επειδη ειχα βαλει και Adsl καποτε και δεν ανεβαζαν το SNR να ανεβει λιγο η γραμμη, ουτε εστελναν τεχνικο να ερθει αμα χαλασει η γραμμη ειναι ασχετοι εντελως πρωην Wind τοτε και τωρα λενε δεν ξερουμε αν πιανεις 300 260 μπορει με λενε, λεω μισο λεπτο με οπτικη μεχρι το σπιτι που πιανει 1gbps με λες πεζεται αν πιανει 300 και να υπογραψω συμβολαιο που θα λεει σαν την Vdsl ελαχιστη μεγιστη Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:16 μμ από panos0100
NikolasKon14 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 μμ 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Για ιντερνετ σταθερο ειναι απλα η Nova δεν ξερω επειδη ειχα βαλει και Adsl καποτε και δεν ανεβαζαν το SNR να ανεβει λιγο η γραμμη, ουτε εστελναν τεχνικο να ερθει αμα χαλασει η γραμμη ειναι ασχετοι εντελως πρωην Wind τοτε και τωρα λενε δεν ξερουμε αν πιανεις 300 260 μπορει με λενε, λεω μισο λεπτο με οπτικη μεχρι το σπιτι που πιανει 1gbps με λες πεζεται αν πιανει 300 και να υπογραψω συμβολαιο που θα λεει σαν την Vdsl ελαχιστη μεγιστη Εγώ θα έκανα συνδυαστικό με όλα απεριόριστα στο κινητό ή την συνδυαστική προσφορά στο καρτοκινητό για τη νόβα ή αντίστοιχα στη κοσμοτε αν έχω καρτοκινητό ή συμβόλαιο έχω το One. Με βάση αυτά θα διάλεγα και όποια έχει καλό σήμα κινητής για να μπορείς να βάλεις ρεζέρβα επικοινωνίας σε τυχόν βλάβη σταθερής γραμμής. 1
panos0100 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 μμ 17 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε Εγώ θα έκανα συνδυαστικό με όλα απεριόριστα στο κινητό ή την συνδυαστική προσφορά στο καρτοκινητό για τη νόβα ή αντίστοιχα στη κοσμοτε αν έχω καρτοκινητό ή συμβόλαιο έχω το One. Με βάση αυτά θα διάλεγα και όποια έχει καλό σήμα κινητής για να μπορείς να βάλεις ρεζέρβα επικοινωνίας σε τυχόν βλάβη σταθερής γραμμής. Μάλλον, θα φύγει και το κινητό για Cosmote άλλα έχει ακόμα φοιτητικό στη Vodafone, περιμένω να μου το κόψουν γιατί έχει 5 χρόνια και δεν είμαι φοιτητής ήτανε να το σταματήσουν τον Αύγουστο που μας πέρασε και ακόμα το έχουνε, αλλα το θεμα ειναι οτι ληγει το συμβολαιο στην Vodafone σε ενα μηνα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θελουνε να ερθουν να κανουν την συνδεση και να κανω ανανεωση του συμβολαιου ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν θελω να φυγω, τους το ειπα και μου το ειπανε ξεκαθαρα πανε σε αλλη εταιρεια δεν μας δινουν τις γραμμες ενω ειναι ψεμα αυτο
jkoukos Δημοσ. χθες στις 08:14 πμ Δημοσ. χθες στις 08:14 πμ Η Vodafone συνήθως δεν δίνει υπηρεσίες μέσω χοντρικής της Nova, οπότε μονόδρομος η επιλογή μεταξύ των άλλων παρόχων. 3
panos0100 Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ Το θέμα είναι δεν ξέρω ποια να επιλέξω, πάντως τα καφαο που επίσης είναι της Nova είχε πρόσβαση η vodafone και όταν χαλούσε κάτι έπρεπε να έρθει η Nova να το φτιάξει, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται το ίδιο και με την οπτική, στον ΟΤΕ δίνουν πρόσβαση λέει κανονικά και στη Vodafone με είπε η Nova δίνουμε σύνδεση αυτοί για κάποιο λόγο δε θέλουν και λένε ότι ακόμα δε μας έδωσαν πρόσβαση
jkoukos Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Ο πάροχος που του ανήκει το δίκτυο, είναι υποχρεωμένος εκ του κανονισμού να δίνει σύνδεση στην χοντρική. Είναι θέμα πολιτικής απόφασης των άλλων παρόχων αν θα την χρησιμοποιήσουν και είναι ευρέως γνωστό ότι η Vodafone σε συνδέσεις FTTH συνήθως δεν παίρνει μέσω χοντρικής της Nova. 1
NikolasKon14 Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ 11 ώρες πριν, panos0100 είπε Μάλλον, θα φύγει και το κινητό για Cosmote άλλα έχει ακόμα φοιτητικό στη Vodafone, περιμένω να μου το κόψουν γιατί έχει 5 χρόνια και δεν είμαι φοιτητής ήτανε να το σταματήσουν τον Αύγουστο που μας πέρασε και ακόμα το έχουνε, αλλα το θεμα ειναι οτι ληγει το συμβολαιο στην Vodafone σε ενα μηνα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θελουνε να ερθουν να κανουν την συνδεση και να κανω ανανεωση του συμβολαιου ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν θελω να φυγω, τους το ειπα και μου το ειπανε ξεκαθαρα πανε σε αλλη εταιρεια δεν μας δινουν τις γραμμες ενω ειναι ψεμα αυτο Εγώ θα κοιτούσα για απεριόριστα να κάνω συμβόλαιο αν σε καλύπτει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. χθες στις 04:33 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 04:33 μμ 7 hours ago, panos0100 said: τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται το ίδιο και με την οπτική, στον ΟΤΕ δίνουν πρόσβαση λέει κανονικά και στη Vodafone με είπε η Nova δίνουμε σύνδεση αυτοί για κάποιο λόγο δε θέλουν και λένε ότι ακόμα δε μας έδωσαν πρόσβαση Ακούγονται φήμες ότι φέτος θα αρχίσει να δίνει επιτέλους η Vodafone από υποδομή FTTH της Nova, το πότε ακριβώς όμως άγνωστο. Άρα το θέμα είναι πόση υπομονή έχεις. Από την άλλη αν δεν είσαι κλεισμένος σε 24μηνο συμβόλαιο κι έχει λήξει, φεύγεις λέγοντάς τους ότι δεν μπορείς να του περιμένεις. 😛 1
panos0100 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 3 ώρες πριν, Thresh είπε Ακούγονται φήμες ότι φέτος θα αρχίσει να δίνει επιτέλους η Vodafone από υποδομή FTTH της Nova, το πότε ακριβώς όμως άγνωστο. Άρα το θέμα είναι πόση υπομονή έχεις. Από την άλλη αν δεν είσαι κλεισμένος σε 24μηνο συμβόλαιο κι έχει λήξει, φεύγεις λέγοντάς τους ότι δεν μπορείς να του περιμένεις. 😛 Δυστυχώς, το συμβόλαιο λήγει τον Φεβρουάριο μέχρι τότε είπανε θα ξεκινήσει, για να δούμε αν δεν αρχίσει φεύγω Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Vodafone τα παιδια οταν παθαινει βλαβη την επομενη παντα ερχονται ευγενικα ωραια, με δινουν και δωρεαν ιντερνετ στο κινητο αν καμια φορα η βλαβη ειναι μεγαλη, δεν θελω να φυγω αλλα το συμβολαιο μας πιεζει εχουμε καλες σχεσεις θα χασω και το voutser μετα αμα κανω νεο συμβολαιο για 2 χρονια παλι και δεν θα κερδισω και τιποτα παλι στα 100 θα ειμαι που πιανει ειμαι τυχερος με ειπανε τα παιδια που πιανεις 108 ταχυτητα με καλωδιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα