GeorgeMastro1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Έχω ένα θέμα με την οθόνη του υπολογιστή μου όπου όταν ανοίγω τον υπολογιστή αυτή βγάζει μαύρη οθόνη ανά τακτά χρονικά διαστήματα (γίνεται μαύρη η οθόνη και επανέρχεται μόνη της). Έχω δοκιμάσει κάποια βίντεο από το youtube αλλά δεν είδα διάφορα. Επίσης έβγαλα και επανασύνδεσα τα καλώδια χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Παρακαλώ αν ξέρετε κάτι να με βοηθήσετε.
tasvar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μια δοκιμή η οθόνη σε άλλο υπολογιστή, ή ο υπολογιστής σε άλλη οθόνη, είναι εφικτό;
tasvar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Κάποιο άλλο κλώδιο υπάρχει τότε; Καθάρισμα-φύσιγμα οι επαφές;
GeorgeMastro1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έβγαλα τα καλώδια και τα ξανά έλαβα επίσης έκανα reset σε κάποιες ρυθμίσεις του nvidia panel που είχα αλλάξει για καλύτερη απόδοση μήπως λύση το πρόβλημα. Αλλα τιποτα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:20 μμ από GeorgeMastro1
music_lover Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Για ποια οθόνη μιλάμε, για ποια κάρτα γραφικών, τι λειτουργικό σύστημα και ποιος ο τρόπος σύνδεσης τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα