xsterg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου φιλοι γεια σας και καλη χρονιά εχει καποιος απο το forum vw golf 8? ηθελα να ρωτησω για εαν υπαρχει φυσικο βιβλιο σερβις μεσα στο αυτοκινητο. εγω το αγορασα απο γερμανια και δεν ειχε μεσα. σε ερωτηση μου στην εδω επισημη αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον το κλασικο βιβλιαρακι με τις εργασιες και τα σερβις μεσα στο αυτοκινητο. ισχυει? ευχαριστω.
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου On 08/01/2025 at 19:18, xsterg said: φιλοι γεια σας και καλη χρονιά εχει καποιος απο το forum vw golf 8? ηθελα να ρωτησω για εαν υπαρχει φυσικο βιβλιο σερβις μεσα στο αυτοκινητο. εγω το αγορασα απο γερμανια και δεν ειχε μεσα. σε ερωτηση μου στην εδω επισημη αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον το κλασικο βιβλιαρακι με τις εργασιες και τα σερβις μεσα στο αυτοκινητο. ισχυει? ευχαριστω. ισχυει αλλα συνηθως απο Γερμανια σου δινουν (αν ειναι απο μαντρα) ιστορικο εκτυπωμενο με ημερομηνιες. Αν ειναι ιδωτης ζητας αποδειξεις. Αν δε σου δωσαν τιποτα....αρχισου να ψηλιαζεσαι και πηγαινε το σε συνεργειο για καλο ελεγχο (ακομα και σε επισημο ενας ελεγχος δε κοστιζει πολυ).
xsterg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου ευχαριστω για τις απαντησεις. δεν εχω καμμια υποψια. το αυτοκινητο ειναι αψογο. αγορασμενο απο την vw απο το wolfsbrug. απλως ρωτησα για να ξερω τι εργασιες χρειαζονται σε καθε σερβις. σε αλλα αυτοκινητα ξερεις πχ ανα 15000χλμ περιπου ποιες ειναι οι τυπικες εργασιες. επίσης εχεις και το βιβλιο οπου φαινεται με μια ματια ολο το ιστορικο επισκευων και σερβις. αλλα απο οτι φαινεται σε αυτα δεν υπαρχει κατι εντυπο. πρεπει να κραταω εγω χειροκινητα το ιστορικο.
Stavros86 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Πας εδώ, βάζεις τα στοιχεία του οχήματος και βλέπεις το πρόγραμμα συντήρησής του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα