soundou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλησπερα κ καλη χρονια Εχω ενα Σεατ λεον 1.8 tsi 2010 μοντελο Πηγα να παρκαρω με οπισθεν κ βρηκε το διακοσμητικο εξατμισης στο πεζουλακι.με τα λιγα τα πολλα σφυνωσα δεν μπορουσα να βγω,εβαλα μια πετρα στο τελικο να σηκωθει λιγο η εξατμιση κ βγηκα απο το πεζουλι αλλα τραβηχτηκε το διακοσμητικο κ ξυλωσε τις 2 βιδες.οσο κ να προσπαθησα να το βγαλω βγαινει μεχρι ενα σημειο οπως το βλεπετε στην φωτο κ δεν βγαινει αλλο.λογικα το κραταει η 3 βιδα.ο προβληματισμος μου ειναι 1.ακουμπαει στο προφυλακτηρα τωρα το διακοσμητικο γτ αρπαξε κ ανχωνομαι μην μου λιωσει λιγο το προφυλακτηρα απο την θερμοκρασια. 2. αν υπαρχει κινδυνος να φυγει στο δρομο κ προκαλεσω καποιο ατυχημα 3. αν ξερει καποιος να μ στειλει ενα λινκ να παραγγειλω γτ δεν ξερω τις διαστασεις.
ronnie79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Αν σου πιάνουν τα χέρια σήκωσε το (γρυλος, τρίποδο) και δες από κάτω αν είναι μόνο το διακοσμητικό η έχει σφραβωσει τον τελικό αλλιώς πας καλύτερα σε έναν εξατμισα Αν έχεις αφαιρέσει όλες τις βίδες επειδή στραβωσε με το χτύπημα κάπου μπορεί να βρίσκει και δεν βγαίνει 1
soundou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, ronnie79 είπε Αν σου πιάνουν τα χέρια σήκωσε το (γρυλος, τρίποδο) και δες από κάτω αν είναι μόνο το διακοσμητικό η έχει σφραβωσει τον τελικό αλλιώς πας καλύτερα σε έναν εξατμισα Αν έχεις αφαιρέσει όλες τις βίδες επειδή στραβωσε με το χτύπημα κάπου μπορεί να βρίσκει και δεν βγαίνει δεν αφαιρεσα καμια βιδα λογικα με το χτυπημα τις κλωτσησε κ βγηκαν.οι 2που βλεπω τουλαχιστον. 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πήγαινε σε εξατμισά να στο φτιάξει. απο οσο βλεπω το κόστος αγορας νεου ειναι 7€-20€ .αν ειναι τοσο φτηνο μβτην δουλεια για πιο λογο να το φτιαξω κ να μην βαλω καινουργιο? Οι αποριες μ ειναι για να ξερω αν χρειαζεται να το τρεξω απο αυριο κιολας αν υπαρχει θεμα αλλιως οταν το θυμηθω
ronnie79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μην περιμένεις διάγνωση από το internet. Βλέπεις ότι βρίσκει στον προφυλακτήρα , λες να μην έχει πρόβλημα ? Εκτός από την θερμοκρασία πιέζει και το μαύρο κομμάτι του προφυλακτήρα και μπορεί να το σπάσει. Μπορεί να έχει στρίψει μόνο το τελικό και να βρίσκει ή να έχει στραβώσει όπως σου είπα καζανάκι, κτλ 1
soundou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, ronnie79 είπε Μην περιμένεις διάγνωση από το internet. Βλέπεις ότι βρίσκει στον προφυλακτήρα , λες να μην έχει πρόβλημα ? Εκτός από την θερμοκρασία πιέζει και το μαύρο κομμάτι του προφυλακτήρα και μπορεί να το σπάσει. Μπορεί να έχει στρίψει μόνο το τελικό και να βρίσκει ή να έχει στραβώσει όπως σου είπα καζανάκι, κτλ εχεις δικιο θα παω μια βολτα αυριο να δω τη εγινε.ευχαριστω 1
soundou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου ραγισμα στην εξατμιση μετα το καζανακι κ βγηκε η εξατμιση καπου στη μεση 2 σαν κερατα που εχει σαν βαση να το πω.κοστος επισκευης 70€ με οξυγονοκόλληση 40€ με ηλεκτροκόλληση.αυριο εχω ραντεβου στης 10.ποια επιλογη να προτιμησω κ γτ? κ τη να προσεξω κατα της επισκευη? καλο ξυσιμο φανταζομαι στο σημειο που προκειτε να κολλησει
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, soundou είπε ραγισμα στην εξατμιση μετα το καζανακι κ βγηκε η εξατμιση καπου στη μεση 2 σαν κερατα που εχει σαν βαση να το πω.κοστος επισκευης 70€ με οξυγονοκόλληση 40€ με ηλεκτροκόλληση.αυριο εχω ραντεβου στης 10.ποια επιλογη να προτιμησω κ γτ? κ τη να προσεξω κατα της επισκευη? καλο ξυσιμο φανταζομαι στο σημειο που προκειτε να κολλησει Οξυγόνοκ Ξέρει πως θα το κάνει ο μάστορας.Αν κάνεις ηλεκτροκ τότε πρέπει να αποσυνδέσεις μπαταρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα