monoxromos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας και χρονια πολλά Εχω εδώ και 10 χρόνια λογαριασμο mali με το outlook hotmail.gr Εδω και ένα χρόνο υφίστα μια μια ανυπόφορη ταλαιπωρια , καθε δυο μήνες με υποχρεώνει να βαλω καινουργιο κωδικο αλλά μου απαντα ότι εγιναν πολλες ανεπιτυχεις προσπαθειες και τέτοια που τα επαναλαμβάνει όσες φορες κι αν αλλαξω κωδικο και οταν επιτέλους το παιτυχαίνω αυτο ισχύει μονο για τον συγκεκριμένο υπολογιστη όταν θέλω να μπω απο αλλον κωδικο ή απ οτο κινητό παλι από την αρχη μου ζητάει αλλαγή κωδικου, τον αλλαζω, πάω στον υπολογιστη και με υποχρεώνει παλι απο την αρχή. Τον αλλάζω με Edge και οταν ανοιγω chrome δεν το δέχεται! Ζητώ την βοήθεια σας τι να κάνω ώστε να σταθεροποιήσω έναν κωδικο και να μπορώ να ελέγχω την αλληλογραφια μου απο κάθε υπολογιστη και κάθε κινητό με χρήση ίδιου κωδικου... Ευχαριστω πολύ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από monoxromos
monoxromos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Και τι να χρησιμοποιώ; Το έχω δώσει σε πολλούς και ήταν απο τα τελευταία με κατάληξη hotmail.gr, ειναι αρκετά εύκολο να το θυμάσαι... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από monoxromos
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, monoxromos είπε Και τι να χρησιμοποιώ; Το έχω δώσει σε πολλούς και ήταν απο τα τελευταία με κατάληξη hotmail.gr, ειναι αρκετά εύκολο να το θυμάσαι... Ολο προβλήματα ακούω για αυτό. gmail?
chios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Εκτός του βασικού μου Gmail έχω και εγώ Hotmail.gr και πότε δεν μου έχει ζητήσει να αλλάξω κωδικό. Όταν μπαίνεις από browser σου κάνει το ίδιο;
monoxromos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Λοιπόν τωρα πήγα να συνδεθώ με το κινητο και μου έργραψε οτι ειναι μπλοκαρισμενος λογαριασμος, Εκανα επαλήθευση λογαριασμου,μου έστειλαν εναν κωδικο στο κεντρικο mail που έχω απο την αρχή δηλώσει και τώρα μου ανοιξε κανονικα.Ομως πηγα σε αλλον υπολογιστή έβαλα κανονικα το Mail έβαλα και τον κωδικο και να τι μου αναφέρει: Η είσοδος έχει αποκλειστεί Πραγματοποιήσατε πάρα πολλές απόπειρες εισόδου με λανθασμένο λογαριασμό ή κωδικό πρόσβασης. Η είσοδος με .............hotmail.gr έχει αποκλειστεί για έναν από τους εξής λόγους: Κάποιος χρήστης εισήγαγε λανθασμένο κωδικό πρόσβασης πάρα πολλές φορές. Αν έχετε εγγραφεί για αυτόν τον λογαριασμό μέσω ενός οργανισμού, ενδέχεται να μην μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμα. Τωρα τι κάνω; Αλλάζω πάλι κωδικο;
csontheline Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Υπάρχουν 2 περιπτώσεις : 1) Προσπαθούν να μπουν στο email σου 2) Έχεις συνδεδεμένο τον λογαριασμό σε κάποια συσκευή/εφαρμογή και όταν αλλάζεις κωδικό, δεν τον διορθώνεις παντού και προσπαθεί αυτή η συσκευή/εφαρμογή πολλές φορές. (πιο πιθανό) Έχεις κάποιο NAS με ενεργοποιημένο email για ειδοποιήσες; Έχεις κάποιο κινητό ή τάμπλετ με εφαρμογή για email που προσπαθεί να συγχρονίσει (πχ κάθε 15 λεπτά) ; Μια καλή αρχή είναι να βάλεις έναν δύσκολο κωδικό (αρκετά μεγάλο) και κάποιο 2FA/MFA και από την 1 και μοναδική συσκευή που τα έκανες, να κάνεις sign out from all devices. Και μετά μπαίνεις μόνο σε όσες χρησιμοποιείς. Τέλος, δες μήπως έχει χακευτεί και δεν το πήρες χαμπάρι (πχ δοκίμασε να μην τα κάνεις από το πισί, αλλά από κάποιο κινητό που έχει λάβει τον τελευταίο χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας). https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/all/how-can-i-force-a-logout-on-all-devices/6b1439bc-bfff-45c2-97ce-30039ea6261d 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα