skritikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dbrillis είπε Εδω σε εχω, Lenovo ThinkPad X1 Fold. Τέλειο για κώδικα ή μελέτη κειμένων. Πες μας εντυπωσεις οταν αγορασεις. Το έχω δοκιμάσει από περιέργεια αλλά δεν θα το έπαιρνα ποτέ. Δεν είμαι υπέρ των folding screen. Τα rolled είναι τα μόνα που θα δουλέψουν πιο αξιόπιστα με τις υπάρχουσες τεχνολογίες. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από skritikos
ethereum Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, dbrillis είπε Εδω σε εχω, Lenovo ThinkPad X1 Fold. 4 χιλιαρικάκια ζεστά
Othal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 3 hours ago, karma_nade said: Εγώ πάντως με 3.5Κ θα έπαιρνα ένα 16αρι MacBook Pro. Τόσα λεφτά για 16αρι windows business λάπτοπ εν τέλη δεν αξίζει. Μπράβο. Ενω για 16αρι MacBook Pro ειναι γαμω τις ιδεες.
Bil79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Ότι πρέπει για κάποιον που πρέπει να κάνει δουλειά αλλά θέλει να δει ταυτόχρονα και το ματσάκι...
svartevarg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, dbrillis είπε Τέλειο! Ουαου| Ενα ακομα laptop που δεν θα αγορασει κανείς. Θα έχει τιμή οσο ενα Macbook Pro 14 M4 pro με τα ιδια pecifications και θα εχει χαλια webcamera, χάλια αυτονομία, μετριο ήχο, απαραίτητο Lenovo software για την υποστήριξή της οθόνης και προβλήματα που θα λύσουν στο επόμενο μοντέλο ΑΝ ΒΓΕΙ επόμενο μοντέλο. Τρεχω να πεταξω τα λεφτα μου. Αν ήταν tablet με αποσπώμενο και φωτιζόμενο thinkpad πληκτρολόγιο ή 2 σε 1 convertible laptop πιστεύω θα άξιζε. Αυτή η κάθετη επέκταση της οθόνης δεν εξυπηρετεί όλα τα πιθανά σενάρια χρήσης. 4 ώρες πριν, SuperLuigis είπε Υπαρχει λογος που καθε τετοιο πειραμα εχει παει ακλαφτο. αλλα καταλαβαινω πως πρεπει να καιγεται χρημα στο r&d ακομα και αν δεν λυνει πραγματικα προβληματα. Μακάρι να λύσει και πραγματικα προβληματα κάποια στιγμή.
ice25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου θέλω να δω πως θα γίνεται με την σκόνη και την μπιχλα που θα μαζεύει το ρόλο όταν θα διπλώνει ...
anax111 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Το ότι βγαίνει στην αγορά και πουλιέται laptop με οθόνη ρόλερ που πριν 20 χρόνια ήταν Επιστημονική Φαντασία είναι φοβερό νέο! Προσωπικά δεν με εξυπηρετεί αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να κυκλοφορήσει ένα laptop όπου ολόκληρο το σύστημα αυτής της οθόνης θα περιστρέφεται και οι 16.7 ίντσες από κάθετες θα γίνεται οριζόντιες. Και τότε παλικάρια μου θα τα στάξω όσο και να κοστίζει!
freegr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δεν το λες καινοτομία καθώς σίγουρα διαθέτει παιδικές ασθένειες
dimitrins Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Παντελώς άχρηστο 2 24άρες ή 27άρες εξωτερικές και το laptop πετάει. Αυτό το φορητό, θα το πάρει ο αέρας ..
dpolal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Οι ειδικοί αναλυτές του insomnia έβγαλαν συμπεράσματα, έκριναν και δίκασαν. Καημένη Lenovo, τί κρίμα που δεν έχεις πρόσβαση στα μυαλά που κυκλοφορούν σε αυτήν εδώ τη γωνιά του πλανήτη, πόσο μπροστά θα ήσουν τώρα. 2
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από ScorpioX777 1
dbrillis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 45 λεπτά πριν, dpolal είπε Οι ειδικοί αναλυτές του insomnia έβγαλαν συμπεράσματα, έκριναν και δίκασαν. Καημένη Lenovo, τί κρίμα που δεν έχεις πρόσβαση στα μυαλά που κυκλοφορούν σε αυτήν εδώ τη γωνιά του πλανήτη, πόσο μπροστά θα ήσουν τώρα. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εδωσες απο τα δικα σου χρηματα 2-3 χιλιαδες ευρω να αγορασεις καινοτομο προιον της Lenovo; Οχι "μου εδωσαν στη δουλεια ενα λαπτοπ λενουβου και μιλαμε ειναι τελειο", να πληρωσες εσυ για το προιον. Αν εχεις κανει τι αγορασες; Γιατι εγω εχω αγορασει full price προιοντα Lenovo και δεν αξιζαν τα χρηματα που εδωσα, πχ. X1 Carbon Gen 7. Ποιο καινοτομο προιον της Lenovo τελευταια εχει κανει επιτυχια και πουλαει σαν ζεστο ψωμι;
niko_gram_15 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Θέλω να πω ότι δε μου αρέσει έτσι, θέλω να μπορείς να την κάνεις rotation.
NickTG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 14 hours ago, freegr said: Δεν το λες καινοτομία καθώς σίγουρα διαθέτει παιδικές ασθένειες Και είναι γνωστό πως για να ονομάσεις κάτι καινοτομία δεν πρέπει να έχει παιδικές ασθένειες. Μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα