doc1000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Ήθελα να σας ρωτήσω αν καταφέρνετε εσείς να στέλνετε emails με λογαριασμό της freemail μέσω του Outlook express. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ αν και παλιά θυμάμαι ότι μπορούσα. Έχω ενεργοποιήσει φυσικά στις ρυθμίσεις και το «απαιτείται ελεγχος ταυτότητας απο τον διακομιστή/my server requires authentication», αλλά τίποτα... Any help? :roll:
Japan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 pop server : pop.freemail.gr smtp server : mail.freemail.gr username : to username sketo (xoris @freemail.gr) emena pantos etsi doulevei mia xara...
mentor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Ανέκαθεν όλοι οι λογαριασμοί μου στο freemail λειτουργουν άψογα μέσω του Outlook Express...
DownUNDERground Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Λειτουργούν ακόμα.Επιβεβαιώνω κι εγώ.
doc1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Τα κάνω όλα αυτά που λέτε αλλά ...ΔΕΝ ! Ίσως φταίει η σύνδεση απ' το σχολικό δίκτυο, αλλά και πάλι γιατί να στέλνει απ' τη hotmail πχ... Thanks anyway...
Highlander Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Για SMTP server θα πρέπει να βάλεις του ISP σου. Με τι provider έχετε internet ?
Japan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Ti error message sou vgazei? Oute na laveis mporeis, oute na steileis?
Hal9000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Σχετικά με αυτό το θέμα, λάβαμε μια δήλωση από τον webmaster του Freemail την οποία και παραθέτουμε. «Το σχολικό δίκτυο δεν επιτρέπει τη χρήση τρίτων smtp server (απορρίπτει τα εξερχόμενα πακέτα στη θύρα 25, προφανώς για να εμποδίσει την αποστολή spam και ιών από το δίκτυό του). Το Hotmail αντίθετα λειτουργεί γιατί η αποστολή γίνεται μέσω της θύρας 80 (HTTP), η οποία είναι αναγκαστικά ανοιχτή γιατί αλλιώς δεν θα ήταν δυνατή η εμφάνιση ιστοσελίδων. Παρακαλώ όσοι συνδέονται από το σχολικό δίκτυο να χρησιμοποιούν τον smtp του δικτύου αυτού.»
doc1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 προφανώς αυτό συμβαίνει hal9000. Αυτό το σχολικό δίκτυο όλο λογοκρισία... Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.