tchronis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Απλά να ενημερώσω κι εγώ ότι ενώ στην samsung tv μου αναφέρει 3 μήνες δωρεάν στη συνέχεια δεν το δίνει. Δοκίμασα κ με παλαιότερο λογαριασμό κ με νέο κ δίνει μόνο 1 βδομάδα δωρεάν. Το είχα ενεργοποιήσει παλαιότερα το 3μηνο οπότε υποθέτω ότι δεν δίνεται 2η φορά στην ίδια τηλεόραση.
SabotazNic Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Στις 8/1/2025 στις 5:58 ΠΜ, ak156 είπε Εφόσον το δοκίμασες μόλις τώρα, πες μου την εμπειρία σου. Έβαλες στοιχεία+πιστωτική κάρτα και αμέσως μετά ακύρωσες την συνδρομή σου? Εάν το έκανες έτσι, εξακολουθεί να ισχύει η τρίμηνη δωρεάν συνδρομή? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να το "τολμήσω" και εγώ έτσι. Προσωπικά δεν πρόκειται να βάλω κάρτα και να πρέπει να "θυμηθώ" να ακυρώσω την συνδρομή μου τον 3ο μήνα. Επειδη εβλεπα που το εγραφες και σε προηγουμενα τοπικ, περα αν ειναι θεμα εμπιστοσυνης, το ξερεις οτι μπορεις να δημιουργησεις μια εικονικη καρτα απλα και μονο για να την βαλεις, σωστα? Οπως και να εχει, σε οποιαδηποτε προσφορα, ισχυει η αμεση αφαιρεση καρτας για να μην χρεωθεις μετα απο χ διαστημα 59 λεπτά πριν, tchronis είπε Απλά να ενημερώσω κι εγώ ότι ενώ στην samsung tv μου αναφέρει 3 μήνες δωρεάν στη συνέχεια δεν το δίνει. Δοκίμασα κ με παλαιότερο λογαριασμό κ με νέο κ δίνει μόνο 1 βδομάδα δωρεάν. Το είχα ενεργοποιήσει παλαιότερα το 3μηνο οπότε υποθέτω ότι δεν δίνεται 2η φορά στην ίδια τηλεόραση. Ναι, βλεπει S/N
kage Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) στην πληρωμη toυ apple id μ λεει μη εγκυρο τ.κ.τι αμερικη τι ελλαδα ολο το ιδιο βγαζει απο 2 διαφορετικα κινητα Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από kage
ak156 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kage είπε στην πληρωμη toυ apple id μ λεει μη εγκυρο τ.κ.τι αμερικη τι ελλαδα ολο το ιδιο βγαζει απο 2 διαφορετικα κινητα Βαλε 3 ψηφία μετά κενό και μετά τα 2 ψηφία!!! Θέλει το κενό ανάμεσα! Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από ak156 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα