ak156 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 μμ 2 λεπτά πριν, stark είπε Σου το έχουμε γράψει από τη Δευτέρα αυτό, ότι κάνεις άμεσα ακύρωση και είσαι ήσυχος. Το ότι παίζει σε όλες τις TV σου είναι επίσης αυτονόητο καθότι μπαίνεις με το ίδιο Apple account. Οπότε δεν έχουνε οι TV σου δωρεάν συνδρομή. Ο λογαριασμός σου έχει. Αρχικά και η Samsung και η LG έχουν προσφορές που θεωρητικά έχουν λήξει. Από ότι φαίνεται όμως ισχύουν ακόμα, εάν δεν τις χρησιμοποίησες ήδη. Επίσης οι πολιτικές αλλάζουν συνεχώς. Ποτέ δεν ξέρεις εάν κάτι που ίσχυες πριν εξακολουθεί και ισχύει σήμερα.
stark Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ 41 minutes ago, ak156 said: Αρχικά και η Samsung και η LG έχουν προσφορές που θεωρητικά έχουν λήξει. Από ότι φαίνεται όμως ισχύουν ακόμα, εάν δεν τις χρησιμοποίησες ήδη. Επίσης οι πολιτικές αλλάζουν συνεχώς. Ποτέ δεν ξέρεις εάν κάτι που ίσχυες πριν εξακολουθεί και ισχύει σήμερα. Άλλο εννοώ εγώ. Καλά έκανες και το επισήμανες ότι παίζει ακόμα στις τηλεοράσεις. Εγώ για τα της άμεσης ακύρωσης σου γράφω και το ότι αυτό ισχύει και το κάνουμε χρόνια τώρα, χωρίς κίνδυνο να μας τραβήξουν χρήματα. Στα της TV εννοώ απλά ότι εσύ ενεργοποιείς την προσφορά / συνδρομή σε επίπεδο λογαριασμού, οπότε λογικό να παίζει και σε άλλες συσκευές. Τέλος πάντων, συνεννοηθήκαμε, αυτό έχει σημασία
BlackRose56 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Ισχύει και για χρήστες που έχουν πάρει ξανά πριν? ? η μόνο για καινούριους ?
ak156 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:55 μμ 19 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε Ισχύει και για χρήστες που έχουν πάρει ξανά πριν? ? η μόνο για καινούριους ? Προφανώς θα ισχύει ΜΟΝΟ για την 1η φορά !!! Βέβαια δεν χάνεις τίποτα να "τρέξεις" το apk....εάν δεν εμφανίζει την προσφορά (που μάλλον δεν θα την εμφανίζει)...απορία λύθηκε. 1
hasiotis_john Δημοσ. Τετάρτη στις 03:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:53 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Ισχύει και για χρήστες που έχουν πάρει ξανά πριν? ? η μόνο για καινούριους ? Δοκίμασε το, μια χαρά θα το πάρει ... εγώ προσωπικά έχω βάλει όλες σχεδόν τις προσφορές που κατά καιρούς βγαίνουν και εφόσον σου έχει λήξει η προηγούμενη δέχεται και την επόμενη! Φαντάζομαι εννοείς από διαφορετικές πηγές να είναι η προσφορές και όχι πάλι η ίδια της Samsung, γιατί τότε εννοείται δεν μπορείς να περάσεις την ίδια ξανά. Πραγματικά πάντως απορώ, γιατί αυτό το apple TV δεν εμπλουτίζεται παραπάνω και ας αυξήσει λίγο την τιμή, το λέω γιατί σχεδόν ΌΛΟ το περιεχόμενο που έχει είναι πολύ ποιοτικό, δεν έχει μέσα σαβούρες! Φϊλε ak156 βλέπω σου απάντησαν σε αυτό που ρώτησες και πολύ ορθά τα έκανες έτσι, οπότε καλή θέαση. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:57 μμ από hasiotis_john 2
stcp Δημοσ. Τετάρτη στις 05:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:00 μμ Ενημερωτικα, επειδη αγορασα το ΣΚ που μας περασε καινουργια Samsung Smart TV, εβαλα το Apple TV και μου εδωσε δωρεαν το ΣΚ (ετρεχε η προσφορα για δωρεαν το ΣΚ αν δειτε παλιοτερα). Τη Δευτερα μου το εκοψαν και ζηταει συνδρομη. Ειμαι παλιος χρηστης βεβαια. Σε νεους ισως ισχυει, δεν το ξερω.
SergioX Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:07 μμ Πήρα και εγώ την προσφορά... Ευχαριστώ!
Moderators matrixxx Δημοσ. Τετάρτη στις 07:15 μμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 07:15 μμ 3 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Φαντάζομαι εννοείς από διαφορετικές πηγές να είναι η προσφορές και όχι πάλι η ίδια της Samsung, γιατί τότε εννοείται δεν μπορείς να περάσεις την ίδια ξανά. Αυτο παιζεται, μην βαζεις το χερι σου στην φωτια. Εχω δει σε OLED LG να παιρνει 2η σιγουρα, δεν θυμαμαι με βεβαιοτητα αν ηταν και 3η φορα, τριμηνο δωρο promo apple+LG. Ο μονος που θα δωσει σιγουρη απαντηση ειναι καποιος που εχει παρει παλιοτερα στην ιδια samsung το προμο, αν του το βγαζει και τωρα. (Εννοειται οτι μπορεις να ακυρωσεις απο την πρωτη στιγμη, παραμενει μεχρι τελος τριμηνου η συνδρομη active. Το λεμε χρονια στα πολλα σχετικα τοπικ για μηνιαια ή διμηνα ή τριμηνα δωρα apple tv. Πως και δεν εχει βαλει κανενα προμο δωρο τοσο καιρο για καμια νεα σειρα ή ταινια; 😎 ) 2
Elven_King Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Παιδιά, αυτό είναι μόνιμο promo που τρέχει συνέχεια, τόσο σε Samsung TVs όσο και LG. Δίνεται σε όλους, δεν αποτελεί προσφορά που τρέχει τώρα. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Elven_King
ak156 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Elven_King είπε Παιδιά, αυτό είναι μόνιμο promo που τρέχει συνέχεια, τόσο σε Samsung TVs όσο και LG. Δίνεται σε όλους, δεν αποτελεί προσφορά που τρέχει τώρα. https://www.lg.com/gr/tileoraseis/appletvplus Διάβασε τι λέει εδώ στον αστερίσκο (31 Ιανουαρίου 2023). Δεν ξέρω τι ισχύει "πρακτικά". Έτσι και αλλιώς έχω και μία παλαιότερη 49άρα LG UM7100 στην οποία ποτέ δεν ενεργοποιησα την 3μηνη προσφορά της Apple TV+. Όταν τελειώσει της Samsung θα δοκιμάσω και εκεί. Εκτός εάν θεωρηθεί "εκπρόθεσμη" ή δεν την επιτρέψει εφόσον θα έχω ήδη ενεργοποιήσει προηγουμένως αυτήν της Samsung. Θα πω τι και πως όταν φθάσει η ώρα. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από ak156
manthos_27 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Άνοιξα την εφαρμογή στην σαμσουνκ τηλεόραση μου και όντως μου εβγαζε τους 3 μηνες δωρεαν συνδρομής
Moderators matrixxx Δημοσ. πριν από 17 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, Elven_King είπε Παιδιά, αυτό είναι μόνιμο promo που τρέχει συνέχεια, τόσο σε Samsung TVs όσο και LG. Δίνεται σε όλους, δεν αποτελεί προσφορά που τρέχει τώρα. Αυτο συνηθως δινεται συγκεκριμενες περιοδους, πχ θυμαμαι απο προ 2-3 ετων, OLED LG, εληγε 31-1. Μετα αλλο προμο της, κοντα στον Απριλιο, εληγε τελος Απριλιου, κλπ. Και μπορουσες να το λαβεις και 2 και 3 φορες στην ιδια τηλεοραση. Δεν τρεχει μονιμα σαν το τριμηνο του PS5, εκεινο νομιζω το παιρνεις (μια φορα μονο λογικα) οποτε θες. (δεν εχω PS)
Elven_King Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτο σηνηθως δινεται συγκεκριμενες περιοδους, πχ θυμαμαι απο προ 2-3 ετων, OLED LG, εληγε 31-1. Μετα αλλο προμο της, κοντα στον Απριλιο, εληγε τελος Απριλιου, κλπ. Και μπορουσες να το λαβεις και 2 και 3 φορες στην ιδια τηλεοραση. Δεν τρεχει μονιμα σαν το τριμηνο του PS5, εκεινο νομιζω το παιρνεις (μια φορα μονο λογικα) οποτε θες. (δεν εχω PS) έχεις δίκιο, δεν ισχύει τελικά συνέχεια
ekkli Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Είμαι παλιός χρήστης, που έχω πάρει πολλές φορές τις δωρεάν προσφορές για το Apple tv και πλήρωνα και την πλατφόρμα για κάνα χρόνο (και ναι, είναι η καλύτερη πλατφόρμα στην αναλογία σειρές που αξίζουν/σύνολο σειρών). Tσέκαρα χθες βράδυ αν ήμουν επιλέξιμος για την προσφορά, με το που άνοιγα την εφαρμογή είχε μόνο την επιλογή για ανανέωση συνδρομής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα