Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gr234567 είπε

Σήμερα το Apple tv βγάζει μήνυμα για δωρεάν συνδρομή 3 μηνών.

Δεν νομίζω...Βγάζει την "δωρεάν" συνδρομή των 7 ημερών ή των 3 μηνών με αγορά eligible Apple device ! Αυτές όμως οι συνδρομές προυποθέτουν την καταχώρηση κάρτας ( και την έγκαιρη ακύρωση της συνδρομής - εάν δεν θέλεις να πληρώσεις τίποτα τελικά). Δεν είναι όπως η παντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση διήμερη ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση που είχαμε....πολύ μικρής διάρκειας ομολογουμένως, όμως επαναλαμβάνω χωρίς κανεναν κίνδυνο να χρεωθείς τίποτα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-06 120303.png

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ak156 είπε

Δεν νομίζω...Βγάζει την "δωρεάν" συνδρομή των 7 ημερών ή των 3 μηνών με αγορά eligible Apple device ! Αυτές όμως οι συνδρομές προυποθέτουν την καταχώρηση κάρτας ( και την έγκαιρη ακύρωση της συνδρομής - εάν δεν θέλεις να πληρώσεις τίποτα τελικά). Δεν είναι όπως η παντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση διήμερη ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση που είχαμε....πολύ μικρής διάρκειας ομολογουμένως, όμως επαναλαμβάνω χωρίς κανεναν κίνδυνο να χρεωθείς τίποτα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-06 120303.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-06 185633.png

Επεξ/σία από gr234567
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gr234567 είπε

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-06 185633.png

Ε καλά τώρα...Χαίρω πολύ για αυτό...το έχω πει ότι υπάρχει σε Samsung η 3μηνη προσφορά (απλά δεν την χρησιμοποιώ)...δες και το σχετικό ποστ μου εδώ..https://www.insomnia.gr/forums/topic/837810-δωρεάν-apple-tv-σήμερα-και-αύριο-χωρίς-καμιά-διαδικασία-ή-δέσμευση/#findComment-60570386

Το θέμα είναι ότι η διήμερη προσφορά ήταν για οπουδήποτε και άνευ όρων. Δες και σε εμένα στο Smart Samsung Monitor που επίσης την βγάζει.

20250106_191416.jpg

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο μάγκες, δεν το ήξερα αυτό με τις Samsung τηλεοράσεις, μόλις τσίμπησα τους 3 μήνες δώρο και όλα κύλισαν νεράκι! ( με το Ps5 δεν μου πέρναγε με τίποτα τους 3 μήνες που είχα δοκιμάσει πριν από αυτό, πάλι καλά που μπήκα εδώ στο τόπικ και είδα για την samsung) Οπότε μέχρι τον Απρίλη θα το λιώσω, έχει μερικές τρομερές σειρές!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Μπράβο μάγκες, δεν το ήξερα αυτό με τις Samsung τηλεοράσεις, μόλις τσίμπησα τους 3 μήνες δώρο και όλα κύλισαν νεράκι! ( με το Ps5 δεν μου πέρναγε με τίποτα τους 3 μήνες που είχα δοκιμάσει πριν από αυτό, πάλι καλά που μπήκα εδώ στο τόπικ και είδα για την samsung) Οπότε μέχρι τον Απρίλη θα το λιώσω, έχει μερικές τρομερές σειρές!

Εφόσον το δοκίμασες μόλις τώρα, πες μου την εμπειρία σου. Έβαλες στοιχεία+πιστωτική κάρτα και αμέσως μετά ακύρωσες την συνδρομή σου? Εάν το έκανες έτσι, εξακολουθεί να ισχύει η τρίμηνη δωρεάν συνδρομή? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να το "τολμήσω" και εγώ έτσι. Προσωπικά δεν πρόκειται να βάλω κάρτα και να πρέπει να "θυμηθώ" να ακυρώσω την συνδρομή μου τον 3ο μήνα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ak156 είπε

Εφόσον το δοκίμασες μόλις τώρα, πες μου την εμπειρία σου. Έβαλες στοιχεία+πιστωτική κάρτα και αμέσως μετά ακύρωσες την συνδρομή σου? Εάν το έκανες έτσι, εξακολουθεί να ισχύει η τρίμηνη δωρεάν συνδρομή? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να το "τολμήσω" και εγώ έτσι. Προσωπικά δεν πρόκειται να βάλω κάρτα και να πρέπει να "θυμηθώ" να ακυρώσω την συνδρομή μου τον 3ο μήνα.

Κατευθείαν ακυρώνεις. Καλημέρα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Κατευθείαν ακυρώνεις. Καλημέρα

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Άντε να το δοκιμάσω έτσι. Θα μου πεις το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ακυρώνοντας αμέσως, είναι να μην ισχύσει η τρίμηνη ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή (που λες ότι δεν είναι έτσι)....τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή😉

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ak156 είπε

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Άντε να το δοκιμάσω έτσι. Θα μου πεις το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ακυρώνοντας αμέσως, είναι να μην ισχύσει η τρίμηνη ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή (που λες ότι δεν είναι έτσι)....τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή😉

Είναι δοκιμασμένο σε πολλά δωρεάν 2μηνα και 3μηνα της Apple. και σε music και σε TV

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Είναι δοκιμασμένο σε πολλά δωρεάν 2μηνα και 3μηνα της Apple. και σε music και σε TV

Το έκανα ήδη. Ευχαριστώ. Το γράφει πεντακάθαρα πριν ακυρώσεις ότι ισχύει έως 7/5/2024😎

ApplTV_11.jpg

Το πιο ωραίο βέβαια είναι ότι παίρνοντας την 3μηνη δωρεάν συνδρομή λόγω του "μικρού" 32" Samsung Monitor, εξακολουθεί και έχει δωρεάν συνδρομή και η 65άρα TCL C805 (προφανώς και η 49άρα LG)😉😎

Επεξ/σία από ak156
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχοντας ένα Smart Samsung Monitor εδώ και καιρό, είχα δει αυτή την προσφορά για 3 Μήνες Δωρεάν Apple TV+ και μετά 9,99/μήνα.

Επειδή δεν ήθελα να "μπλέκω" με κάρτες, ημερομηνίες ακύρωσης κλπ, δεν το είχα καν σκεφθεί.

Όπως όμως διαπίστωσα σήμερα μπορείς να κάνεις την εγγραφή (φυσικά βάζοντας και κάρτα), όμως μπορείς στο αμέσως επόμενο λεπτό να ακυρώσεις την συνδρομή και παρόλα αυτά η 3μηνη δωρεάν συνδρομή να μείνει ενεργή😎😉

Αυτό φαίνεται έμπρακτα και από τα σχετικά screenshots που έβγαλα πριν ακυρώσω την συνδρομή μου.

https://www.samsung.com/nz/tvs/smart-tv/airplay-apple-tv-app/ApplTV_11.jpg

AppleTV_22.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aiantas είπε

Ένα link;;;

Δεν χρειάζεται λινκ. Ανοίγεις την εφαρμογή apple TV+ στην Smart Samsung TV/monitor και σου βγάζει την προσφορά. Πατάς το σχετικό κουμπι αποδοχής, σου βγάζει ένα κωδικό (κεφαλαία γράμματα και αριθμους). Η ενεργοποίηση μετά γίνεται είτε σκανάροντας το bar code που βγάζει εκεί με το smartphone σου, είτε πηγαίνοντας στο "link.apple.com" και βάζοντας τον κωδικό που προαναφέρθηκε. Ακολούθως βέβαια δίνεις τα στοιχεία σου μαζί με email + credit card. Ενεργοποιείται έτσι. Αμέσως μετά πας "Ρυθμίσεις" και κάνεις ακύρωση συνδρομής.

https://www.samsung.com/nz/tvs/smart-tv/airplay-apple-tv-app/

Δημοσ.
2 hours ago, ak156 said:

Το έκανα ήδη. Ευχαριστώ. Το γράφει πεντακάθαρα πριν ακυρώσεις ότι ισχύει έως 7/5/2024😎

ApplTV_11.jpg

Το πιο ωραίο βέβαια είναι ότι παίρνοντας την 3μηνη δωρεάν συνδρομή λόγω του "μικρού" 32" Samsung Monitor, εξακολουθεί και έχει δωρεάν συνδρομή και η 65άρα TCL C805 (προφανώς και η 49άρα LG)😉😎

Σου το έχουμε γράψει από τη Δευτέρα αυτό, ότι κάνεις άμεσα ακύρωση και είσαι ήσυχος.
Το ότι παίζει σε όλες τις TV σου είναι επίσης αυτονόητο καθότι μπαίνεις με το ίδιο Apple account. Οπότε δεν έχουνε οι TV σου δωρεάν συνδρομή. Ο λογαριασμός σου έχει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...