kosmous Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 πμ Το 10ευρω πάντως το δίνουν εάν προσκαλέσεις φίλο μόλις αυτός φορτώσει 10 ευρώ στην κάρτα του. 1
Doubt Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 πμ 7 ώρες πριν, Neptu είπε Μπορεί να ακούγεται ηλίθιο αλλά εγώ γράφτηκα μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα. Όπως είπε κι ένας φίλος πριν, αν κόστιζε έστω κι 1€ δε θα είχα ασχοληθεί. Απλά θέλω να δοκιμάζω διάφορες λύσεις. Πάντως δεν έχω βρει ακόμα χρησιμότητα της κάρτας. Εντάξει δε τα έχω ψάξει κι όλα αλλά μου φαίνεται δε πρόκειται να την χρησιμοποιήσω και μόλις έρθει κάρτα θα την παρατήσω. Εγώ θα ήθελα να μπορώ να την φορτίζω με μετρητά, χωρίς προμήθεια και να μη ψάχνω με το κυαλι τα σημεία. Τα ίδια κι εγώ, αν έχει κόστος η φόρτιση με μετρητά θα την αφήσω στην άκρη. Στην προηγούμενη σελίδα άλλος γράφει δωρεάν, άλλος με προμήθεια, άντε βγάλε άκρη.
Neptu Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 πμ 3 ώρες πριν, Doubt είπε Τα ίδια κι εγώ, αν έχει κόστος η φόρτιση με μετρητά θα την αφήσω στην άκρη. Στην προηγούμενη σελίδα άλλος γράφει δωρεάν, άλλος με προμήθεια, άντε βγάλε άκρη. Μάλλον επίσημα είναι δωρεάν απλά κάποιοι καταστηματάρχες χρεώνουν. Είναι όπως τα περίπτερα που πολλοί αρνούνται να πληρωθούν με κάρτα αν πάρεις τσιγάρα ενώ άλλοι το δέχονται. Ε σε αυτή την περίπτωση δε το αρνούνται απλά χρεώνουν. Δε το γνωρίζω, υπόθεση κάνω
Giannis77i Δημοσ. Παρασκευή στις 03:19 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:19 μμ Τότε καλό είναι να ρωτήσετε τον περίπτερα πριν βάλετε abon αν χρεώνει. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός από ότι φαίνεται. Πιστευω πως αν είσαι πελάτης και ψωνίζεις και άλλα πράγματα εκτός από abon δεν θα σου χρεώσει έξτρα. Ειδικά αν πάρεις προϊόντα που έχουν κέρδος για τα περίπτερα. Από τα abon δεν πιστεύω να βγάζουν λεφτά. Οπότε είναι θέμα διαπραγμάτευσης
Doubt Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:08 μμ 48 λεπτά πριν, Giannis77i είπε Από τα abon δεν πιστεύω να βγάζουν λεφτά Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
dilatedjunkie Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 μμ Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα που έβαλα από άλλο σημείο δεν μου ζήτησαν προμήθεια. Γενικά, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε πρώτα με το μίνι μάρκετ ή περίπτερο πριν πάτε καθώς άλλος μου είπε ότι έχει υπερβεί το όριο και θα μπορεί απο εβδομάδα, άλλος ότι είναι σε αναστολή, σε άλλο σημείο δεν υπήρχε καν. Σε 2 που πήγα χθες και σήμερα είχαν αφόρτιστο το μηχάνημα, ξαναπέρασα μετά από ώρες και με εξυπηρέτησαν κανονικά. 1
bebakos11 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες προχθεσ την φορτισα ,πρωτη φορα πηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι,δεν με κρατησε προμηθεια ,απλως καθε καρτα ειναι μεχρι 50 ευρω,οποτε αν θες πχ 200 βαζεις 4 καρτες. Με που την σκαναρα περασε απευθειας στο πορτοφολι 1
Giannis77i Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, bebakos11 είπε προχθεσ την φορτισα ,πρωτη φορα πηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι,δεν με κρατησε προμηθεια ,απλως καθε καρτα ειναι μεχρι 50 ευρω,οποτε αν θες πχ 200 βαζεις 4 καρτες. Με που την σκαναρα περασε απευθειας στο πορτοφολι Το ίδιο ισχύει και όταν αγοράζουμε . Έρχεται άμεσα ειδοποίηση για την αγορά από την εφαρμογή.
SciManiac Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Σκεφτόμουν να βγάλω μια κάρτα τέτοιου τύπου για να την χρησιμοποιώ κυρίως για αγορές online. Αξίζει να δοκιμάσω αυτήν; Ή καλύτερα να πάω σε Revolut;
Giannis77i Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 15 λεπτά πριν, SciManiac είπε Σκεφτόμουν να βγάλω μια κάρτα τέτοιου τύπου για να την χρησιμοποιώ κυρίως για αγορές online. Αξίζει να δοκιμάσω αυτήν; Ή καλύτερα να πάω σε Revolut; Παίρνεις πλαστική MasterCard δωρεάν ισχύει μέχρι 31 του μήνα. Όι άλλοι την χρεώνουν 5 - 6 ευρώ. Είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις. 2
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Giannis77i είπε Παίρνεις πλαστική MasterCard δωρεάν ισχύει μέχρι 31 του μήνα. Όι άλλοι την χρεώνουν 5 - 6 ευρώ. Είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις. Δεν σου είναι απαραίτητη η κάρτα σε φυσική μορφή για τις οποιαδήποτε αγορές. 1 ώρα πριν, SciManiac είπε Σκεφτόμουν να βγάλω μια κάρτα τέτοιου τύπου για να την χρησιμοποιώ κυρίως για αγορές online. Αξίζει να δοκιμάσω αυτήν; Ή καλύτερα να πάω σε Revolut; Δεν έχει καμία διαφορά για τον σκοπό που τις θες. Η χρησιμότητα που έχει η aircash είναι αυτή που αναφέρθηκε προηγουμένως. Φόρτιση από σημείο αγοράς με μετρητά και εμφάνιση του ποσού αυτόματα στην κάρτα. Με τα σημεία αγοράς, αν δεν είσαι στην Αθήνα, να είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Rebelos2018 1
Giannis77i Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Δεν σου είναι απαραίτητη η κάρτα σε φυσική μορφή για τις οποιαδήποτε αγορές. Καλά ναι έχεις δίκιο. Είναι μέχρι να φας γιουχαρισμα σε ουρά επειδή δεν λειτούργησε το nfc η κόλλησε η εφαρμογή στο κινητό η δεν πιάνει το ίντερνετ για να πληρώσεις με κάρτα. Μετά αλλάζεις γνώμη και χρησιμοποιείς μόνο πλαστική.
sdikr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 hours ago, Giannis77i said: Καλά ναι έχεις δίκιο. Είναι μέχρι να φας γιουχαρισμα σε ουρά επειδή δεν λειτούργησε το nfc η κόλλησε η εφαρμογή στο κινητό η δεν πιάνει το ίντερνετ για να πληρώσεις με κάρτα. Μετά αλλάζεις γνώμη και χρησιμοποιείς μόνο πλαστική. Δεν χρειάζεται εφαρμογή ή Internet για να πληρώσεις με nfc, είναι σαν να έχεις κάρτα, σκέψου πως μπορεί η κάρτα σου να έχει πρόβλημα και να μην την δέχεται το μηχάνημα και να δέχεται το κινητό, πάντα υπάρχει η περίπτωση κάτι να μην δουλέψει. 1
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 ώρες πριν, Giannis77i είπε Καλά ναι έχεις δίκιο. Είναι μέχρι να φας γιουχαρισμα σε ουρά επειδή δεν λειτούργησε το nfc η κόλλησε η εφαρμογή στο κινητό η δεν πιάνει το ίντερνετ για να πληρώσεις με κάρτα. Μετά αλλάζεις γνώμη και χρησιμοποιείς μόνο πλαστική. Ο άνθρωπος μίλησε για online αγορές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα