d4mage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 ώρες πριν, gabriel1981 είπε Εμένα έφτασε σε 3(!) μέρες η κάρτα με κούριερ . Πήγα σε περίπτερο και έκανα την φόρτιση με μετρητά και την χρησιμοποίησα αμέσως . Εκτιμώ την άμεση φόρτιση με μετρητά σε περίπτερο χωρίς προμήθειες ή έξτρα ταυτοποιήσεις . Κι εγώ παρέλαβα χθες άλλα δεν υπάρχει πουθενά επιλογή μετρητών (περίπτερα, καταστήματα κ.λ.π). Πάντως στο site της Airchash οι τοποθεσίες είναι άκυρες με τις πινέζες κυριολεκτικά μέσα στα κτήρια χωρίς καμία παραπάνω πληροφορία (Θεσσαλονίκη).
greekparot Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Τι προμήθεια έχει αν πάω να κάνω με την συγκεκριμένη κάρτα ανάληψη από atm ελληνικής τράπεζας;
Giannis77i Δημοσ. πριν από 44 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 44 λεπτά 2 ώρες πριν, d4mage είπε Κι εγώ παρέλαβα χθες άλλα δεν υπάρχει πουθενά επιλογή μετρητών (περίπτερα, καταστήματα κ.λ.π). Πάντως στο site της Airchash οι τοποθεσίες είναι άκυρες με τις πινέζες κυριολεκτικά μέσα στα κτήρια χωρίς καμία παραπάνω πληροφορία (Θεσσαλονίκη). Έχει 6 περίπτερα Θεσσαλονίκη Δες μέσα από την εφαρμογή που είναι - μενού - τοποθεσίες και σου λέει ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα