Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Γράφτηκα αφού είναι δωρεάν και θα δούμε. Αν σφίξουν πολύ τα πράγματα ίσως να είναι μια διέξοδος. Με έπιασε βέβαια λίγο το παρανοϊκό μου με το face βίντεο που ζήτησαν.. τέλος πάντων. Και η revo είχε ζητήσει και η payzy.
Doubt Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Και η revo είχε ζητήσει και η payzy. Σύμφωνοι, αλλά και οι 2 αυτές υπηρεσίες έχουν τραπεζική άδεια, ελέγχονται κλπ.. είναι άλλα τα μεγέθη. Η aircash σήμερα είναι, αύριο δεν είναι (που λέει ο λόγος). 1
d4mage Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Στις 13/1/2025 στις 6:42 ΜΜ, Rebelos2018 είπε Μπορείς να τα περάσεις και μέσω της εφαρμογής. Ο σκοπός είναι να φορτώνεις με μετρητά, σε διαφορετική περίπτωση ο καθένας έχει ένα σκασμό κάρτες + Revolut. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να φορτώσεις από οπουδήποτε χάνει κάθε πλεονέκτημα η συγκεκριμένη κάρτα. Όπως είπαν μερικοί τουλάχιστον η Revolut σου παρέχει ασφάλεια. Η συγκεκριμένη μπορεί να εξαφανιστεί σαν κάτι Σκρουτζομάγαζα. 6 ώρες πριν, Doubt είπε Με έπιασε βέβαια λίγο το παρανοϊκό μου με το face βίντεο που ζήτησαν.. τέλος πάντων. Ήταν αμήχανο θα έλεγα που σαν τρόμπας έλεγες τους αριθμούς 😄 3
bebakos11 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Αν περάσεις πχ 2 καρτες μπορούν η καθεμια να εχει διαφορετικό υπόλοιπο; Πχ στην μια να βαλω 10 ευρω και στν αλλη 50
Giannis77i Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 8 λεπτά πριν, bebakos11 είπε Αν περάσεις πχ 2 καρτες μπορούν η καθεμια να εχει διαφορετικό υπόλοιπο; Πχ στην μια να βαλω 10 ευρω και στν αλλη 50 Όχι Τραβάνε από το ίδιο υπόλοιπο όλες
runner69 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Βαλτε τα 6 ή τα 8 πρωτα ψηφια της καρτας εδω και μοιραστειτε την πληροφορια να δουμε για που προοριζεται κλπ https://binlist.net/
ChrisN.S. Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει τίποτα.. παραγγελία 8 Ιανουαρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα