Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 minutes ago, Sebu said:

Αν το ξερουν που το 99% δεν το φανταζεται καν ουτε το υποψιαζεται.

Οπως την πατησαν και μερικες εκατονταδες χιλιαδες Ρουμανοι στα τελη του ετους, απο τις Ρουμανικες Αρχες που ειχαν λιστες και περιμεναν στωικα επι μηνες τα αντιστοιχα εγκαινια 😎

Ήδη εδώ και μήνες έχει πρόσβαση στην Revolut η ααδε, παραπάνω κακοπληρωτές ψάχνουν. Για μικρές συναλλαγές/μεταφορές ανά διαστήματα δεν νομίζω να σε κάνουν κάτι.

(Συγνώμη για το offtopic)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να καταλάβω, για τον γιο μου που είναι φοιτητής σε άλλη πόλη, μπορώ να του βγάλω μια τέτοια και μετά να πηγαίνω στο περίπτερο και να δίνω στον περιπτερά 300€ στο χέρι και τον αριθμό της κάρτας και να τα βάζει στην κάρτα, ώστε να τα ξοδέψει ο γιος μου με την κάρτα;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Sebu είπε

Αν το ξερουν που το 99% δεν το φανταζεται καν ουτε το υποψιαζεται.

Μιλάτε ορισμένοι για την Revolut λες και ξεπλένουν εκατομμύρια μέσα από αυτή. Ας πούμε πως το 99% δεν το φαντάζεται καν και ο λόγος είναι επειδή χρησιμοποιεί την Revolut για μικρές και απλές συναλλαγές.

Κάνα ταξίδι με καλύτερες προμήθειες - ισοτιμίες, για κάνα μετρητό στο Μπάνσκο, για το ότι ήταν η πρώτη κάρτα που μπορούσε να βάλει κάποιος στο wallet και στα apple watch, για κάνα VPN, για συνδρομές που δεν σου κρατάνε χρήματα για αλλαγή νομίσματος κ.α τέτοια χαζά παραδείγματα...

Το 1% που μπορεί να κάνει κάποιες μεγαλύτερες μεταφορές που να μην δικαιολογούν ίσως κάποια φορολογικά στοιχεία, να είσαι σίγουρος πως ξέρει με τι έχει να κάνει.

Το μόνο που ξέρω είναι πως σε γνωστό μου που εργάζεται σε εταιρεία συντήρησης πλοίων (κορυαζιερόπλοια) και η μισθοδοσία του είναι από το εξωτερικό, για να μην ξεκ@λιάσ@υν και αυτόν και την εταιρεία, του ζήτησαν Revolut για μισθοδοσία και μάντεψε, αυτός έκανε Revolut άλλα πέρα από την ταυτοποίηση δεν έστειλε φορολογικά έγραφα, σύμβαση εργασίας. Του βάλανε 2-3 μισθούς και του στείλανε mail πως έπρεπε να δικαιολογήσει τα χρήματα που μπαίνανε στο λογαριασμό.

Μέχρι ένα σημείο δεν σε ελέγχει κάποιος, ακόμα και εδώ εάν πουλήσεις κάτι στις αγγελίες και σου κάνω κατάθεση είναι χρηματικό ποσό μαύρο που δεν δικαιολογεί τη μεταφορά. Με απλά λόγια σε πιθανό έλεγχο θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, transparent είπε

Ρε παιδιά για να καταλάβω, για τον γιο μου που είναι φοιτητής σε άλλη πόλη, μπορώ να του βγάλω μια τέτοια και μετά να πηγαίνω στο περίπτερο και να δίνω στον περιπτερά 300€ στο χέρι και τον αριθμό της κάρτας και να τα βάζει στην κάρτα, ώστε να τα ξοδέψει ο γιος μου με την κάρτα;

Ναι μπορείς 

Σου δίνει χαρτάκι ο περιπτεράς το σκαναρεις από την εφαρμογή και μπαίνουν στον λογαριασμό.

Μπορείς να έχεις μέχρι 5 κάρτες στον ίδιο λογαριασμό 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Giannis77i είπε

Σου δίνει χαρτάκι ο περιπτεράς το σκαναρεις από την εφαρμογή και μπαίνουν στον λογαριασμό.

Τι εννοείς χαρτάκι; Paysafe?

Δημοσ.

Παρέλαβα την κάρτα.

Ερώτηση, με την ενεργοποίηση της κάρτας μέσω qr code, μέσα στην εφαρμογή, μου ζητήθηκε pin.

Αυτό είναι το pin των συναλλαγών σωστά;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, d4mage είπε

Τι εννοείς χαρτάκι; Paysafe?

Χαρτάκι από το pos με ένα qrcode 

Το σκαναρεις μέσα από την εφαρμογή - κατάθεση - abon και πιστώνονται τα χρήματα 

1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε

Παρέλαβα την κάρτα.

Ερώτηση, με την ενεργοποίηση της κάρτας μέσω qr code, μέσα στην εφαρμογή, μου ζητήθηκε pin.

Αυτό είναι το pin των συναλλαγών σωστά;

Αν έγινε η κάρτα ενεργή από κάτω στην κάρτα έχει να βάλεις pin η να το αλλάξεις 

Το pin της εφαρμογής για να μπεις είναι άλλο 

Δεν ξέρω πιο από τα δύο έννοιες 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Giannis77i είπε

Αν έγινε η κάρτα ενεργή από κάτω στην κάρτα έχει να βάλεις pin η να το αλλάξεις 

Το pin της εφαρμογής για να μπεις είναι άλλο 

Δεν ξέρω πιο από τα δύο έννοιες 

Το πρώτο

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Giannis77i είπε

Έχω κάνει εγγραφή άλλα με βάση το πλησιέστερο σημείο πώλησης δεν θεωρώ πως θα εξυπηρετηθώ. Στα περίπτερα πολύ αμφιβάλλω εάν υπάρχει η δυνατότητα και πόσοι άλλωστε περιπτεράδες να γνωρίζουν γι`αυτό, ιδίως επαρχία.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον είναι δωρεάν η κάρτα μπορεί κάποιος να προχωρήσει σε ακύρωση λογαριασμού.

Δημοσ.

Καλά κρασιά, σημεία για να βάλεις χρήματα μόνο στην Αθήνα και πάλι τα ψάχνεις με το κυάλι. Τουαλάχιστον εχει Μύκονο και Σαντορίνη (Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι...).😂

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Καλά κρασιά, σημεία για να βάλεις χρήματα μόνο στην Αθήνα και πάλι τα ψάχνεις με το κυάλι. Τουαλάχιστον εχει Μύκονο και Σαντορίνη (Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι...).😂

Μπορείς να τα περάσεις και μέσω της εφαρμογής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαρτάται την περιπτερου

μπορεί να μας κανει να πάμε και με βάρκα

Επεξ/σία από drdedus
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Για bwin και στοιχηματικές καλή είναι. Αλλά μέχρι εκεί. Καμία σύγκριση με revolut. Πλεονέκτημα ότι φορτίζει και από περίπτερα.

Δημοσ.

Γράφτηκα αφού είναι δωρεάν και θα δούμε. Αν σφίξουν πολύ τα πράγματα ίσως να είναι μια διέξοδος.

Με έπιασε βέβαια λίγο το παρανοϊκό μου με το face βίντεο που ζήτησαν.. τέλος πάντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...