Rebelos2018 Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:56 μμ 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Γράφτηκα αφού είναι δωρεάν και θα δούμε. Αν σφίξουν πολύ τα πράγματα ίσως να είναι μια διέξοδος. Με έπιασε βέβαια λίγο το παρανοϊκό μου με το face βίντεο που ζήτησαν.. τέλος πάντων. Και η revo είχε ζητήσει και η payzy.
Doubt Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ 4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Και η revo είχε ζητήσει και η payzy. Σύμφωνοι, αλλά και οι 2 αυτές υπηρεσίες έχουν τραπεζική άδεια, ελέγχονται κλπ.. είναι άλλα τα μεγέθη. Η aircash σήμερα είναι, αύριο δεν είναι (που λέει ο λόγος). 1
d4mage Δημοσ. Τρίτη στις 07:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:07 μμ Στις 13/1/2025 στις 6:42 ΜΜ, Rebelos2018 είπε Μπορείς να τα περάσεις και μέσω της εφαρμογής. Ο σκοπός είναι να φορτώνεις με μετρητά, σε διαφορετική περίπτωση ο καθένας έχει ένα σκασμό κάρτες + Revolut. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να φορτώσεις από οπουδήποτε χάνει κάθε πλεονέκτημα η συγκεκριμένη κάρτα. Όπως είπαν μερικοί τουλάχιστον η Revolut σου παρέχει ασφάλεια. Η συγκεκριμένη μπορεί να εξαφανιστεί σαν κάτι Σκρουτζομάγαζα. 6 ώρες πριν, Doubt είπε Με έπιασε βέβαια λίγο το παρανοϊκό μου με το face βίντεο που ζήτησαν.. τέλος πάντων. Ήταν αμήχανο θα έλεγα που σαν τρόμπας έλεγες τους αριθμούς 😄 3
bebakos11 Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:47 μμ Αν περάσεις πχ 2 καρτες μπορούν η καθεμια να εχει διαφορετικό υπόλοιπο; Πχ στην μια να βαλω 10 ευρω και στν αλλη 50
Giannis77i Δημοσ. Τρίτη στις 11:57 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:57 μμ 8 λεπτά πριν, bebakos11 είπε Αν περάσεις πχ 2 καρτες μπορούν η καθεμια να εχει διαφορετικό υπόλοιπο; Πχ στην μια να βαλω 10 ευρω και στν αλλη 50 Όχι Τραβάνε από το ίδιο υπόλοιπο όλες
runner69 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 πμ Βαλτε τα 6 ή τα 8 πρωτα ψηφια της καρτας εδω και μοιραστειτε την πληροφορια να δουμε για που προοριζεται κλπ https://binlist.net/
ChrisN.S. Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 πμ Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει τίποτα.. παραγγελία 8 Ιανουαρίου.
papako35 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:25 μμ Μπήκα, έκανα account, έστειλα βίντεο μου λέει ότι έγινε η ταυτοποίηση. Όλα καλά ως εδώ. Μπαίνω να εκδώσω κάρτα, συμπληρώνω τα στοιχεία, μου γράφει κάτι ότι τα δέχτηκε, αλλά δεν μου έρχεται κάποιο email ως επιβεβαίωση ή κάτι άλλο που να καταλάβω ότι έγινε σωστά η διαδικασία. Και σε εσάς το ίδιο έγινε?
Rebelos2018 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ 13 λεπτά πριν, papako35 είπε Μπήκα, έκανα account, έστειλα βίντεο μου λέει ότι έγινε η ταυτοποίηση. Όλα καλά ως εδώ. Μπαίνω να εκδώσω κάρτα, συμπληρώνω τα στοιχεία, μου γράφει κάτι ότι τα δέχτηκε, αλλά δεν μου έρχεται κάποιο email ως επιβεβαίωση ή κάτι άλλο που να καταλάβω ότι έγινε σωστά η διαδικασία. Και σε εσάς το ίδιο έγινε? Μια χαρά τα έκανες, δεν στέλνουν τίποτα. 1
ChrisN.S. Δημοσ. Πέμπτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:21 μμ Κοίταξα λίγο τον χάρτη με τις τοποθεσίες για κατάθεση μέσω Abon, και βγάζει κάτι άκυρες τοποθεσίες που δεν υπάρχει καν μαγαζί εκεί..
madmikex Δημοσ. Πέμπτη στις 06:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:09 μμ Σε χρηματηστηριακη που δουλευα απατεωνισκοι βαλκανιοι χρησιμοποιουσαν τετοιες για καταθεση μετα τα γυρναγανε σε crypto και μετα τα κανανε αναληψη σε wallet και καπως ετσι μετετρεπαν τα μαυρα σε crypto. Γενικοτερα δεν υπαρχει καμια ασφαλεια με τη συγκεκριμενη εταιρεια και δεν υπαρχει περιπτωση να παρει πιστοποιηση ως τραπεζα εαν δεν αρχισει να κανει σωστο KYC.
Giannis77i Δημοσ. Πέμπτη στις 07:35 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:35 μμ 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Κοίταξα λίγο τον χάρτη με τις τοποθεσίες για κατάθεση μέσω Abon, και βγάζει κάτι άκυρες τοποθεσίες που δεν υπάρχει καν μαγαζί εκεί.. Από την εφαρμογή βγαίνουν σωστά. Τουλάχιστον όσα έχω χρησιμοποιήσει. Λέει και επωνυμία αν πατήσεις πάνω
d4mage Δημοσ. χθες στις 10:46 πμ Δημοσ. χθες στις 10:46 πμ 17 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Κοίταξα λίγο τον χάρτη με τις τοποθεσίες για κατάθεση μέσω Abon, και βγάζει κάτι άκυρες τοποθεσίες που δεν υπάρχει καν μαγαζί εκεί.. Αυτό λέμε και παραπάνω, δεν έχει νόημα εάν δεν μπορείς να δουλέψεις την κάρτα με την επιλογή των μετρητών. Βιάστηκα και έκανα εγγραφή διότι θεώρησα πως θα μπορείς παντού να χρησιμοποιήσεις τα μετρητά. Να προσθέσω κάρτα ούτε λόγος, έχω τις ελληνικές, έχω Paypal, Curve, Revolut, όπου μπορώ με 0,00€ να μεταφέρω χρήματα και να κάνω τις δουλειές μου τόσο με εικονικές όσο και με μιας χρήσης. Δεν ακυρώνω, ο σκοπός ήταν να ενημερωθώ περισσότερο πριν κάνω την εγγραφή. Τώρα θα έρθει (αν έρθει) θα την ενεργοποιήσω έτσι από περιέργεια και θα δω πως λειτουργεί. Μετά θα την παρατήσω.
gabriel1981 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εμένα έφτασε σε 3(!) μέρες η κάρτα με κούριερ . Πήγα σε περίπτερο και έκανα την φόρτιση με μετρητά και την χρησιμοποίησα αμέσως . Εκτιμώ την άμεση φόρτιση με μετρητά σε περίπτερο χωρίς προμήθειες ή έξτρα ταυτοποιήσεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα