ChrisN.S. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου για να δέσουμε την φυσική κάρτα με τον λογαριασμός μας aircash στο κινητό τι κάνουμε; πρέπει πρώτα να έχουμε κάνει λογαριασμό στην εφαρμογή του κινητού;
Giannis77i Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε για να δέσουμε την φυσική κάρτα με τον λογαριασμός μας aircash στο κινητό τι κάνουμε; πρέπει πρώτα να έχουμε κάνει λογαριασμό στην εφαρμογή του κινητού; Σωστά 1
Nerazzurri Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πολύ χρήσιμη περίπτωση παιδιά. Ωστόσο μου θυμίζει άλλες περιπτώσεις καρτών πιο παλιά με αντίστοιχη λειτουργία ( π.χ. φόρτωμα από περίπτερα κτλ. ) και εν τέλη το κράτος κατήργησε οτιδήποτε τέτοιο. Πιστεύετε θα κρατήσει σε βάθος χρόνου; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από Nerazzurri 1
Giannis77i Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο σύντομα. Αλλά και πάλι δεν χάνεις κάτι . Οι υπόλοιποι τρόποι φόρτισης και μεταφοράς θα ισχύουν . Η αγορά σε όλα αυτά συνεχώς αλλάζει. Οι τράπεζες συνέχεια αλλάζουν τις προμήθειες και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.
Sebu Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 08/01/2025 at 12:33, Skia11 said: Κρίσιμη ερώτηση, είναι συνδεδεμένη με ααδε? Αν δεν ειναι τραπεζα/payment institution και δη απο αυτα που γνωριζει η ΑΑΔΕ εκτος Ελλαδος για να εχεις συνδεση ληψης στοιχειων δυσκολο. Εδω καλα καλα δεν εχει εικονα για τα ποσα στη Ρεβολουτ καθως οι τραπεζικοι λογαριασμοι/ΙΒΑΝ ειναι στη Λιθουανια. Οταν ομως ερθει Ελλαδα εντος του 2025 και γινουν migrate ολοι οι λογαριασμοι σε ελληνικο ΙΒΑΝ/στο ελληνικο υποκαταστημα εκει καλημερα, αντιο, χαιρεται θα αρχισουν οι αυτοματες κατασχεσεις νυχτα και θα ψαχνουν ολοι οι μαυρορεβολουτηδες που πηγαν τα λεφτα τους οοοεεεοοοο.... 😄 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Sebu
vasilis_ts Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Sebu είπε Αν δεν ειναι τραπεζα/payment institution και δη απο αυτα που γνωριζει η ΑΑΔΕ εκτος Ελλαδος για να εχεις συνδεση ληψης στοιχειων δυσκολο. Εδω καλα καλα δεν εχει εικονα για τα ποσα στη Ρεβολουτ καθως οι τραπεζικοι λογαριασμοι/ΙΒΑΝ ειναι στη Λιθουανια. Οταν ομως ερθει Ελλαδα εντος του 2025 και γινουν migrate ολοι οι λογαριασμοι σε ελληνικο ΙΒΑΝ/στο ελληνικο υποκαταστημα εκει καλημερα, αντιο, χαιρεται θα αρχισουν οι αυτοματες κατασχεσεις νυχτα και θα ψαχνουν ολοι οι μαυρορεβολουτηδες που πηγαν τα λεφτα τους οοοεεεοοοο.... 😄 Αρα λιγο πριν ερθει στην Ελλαδα θα κλεισουν το λογαριασμο τους και τελος η revolut.
viman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Πώς μπορούμε να δούμε σε ποια σημεία στην επαρχία μπορείς να βάλεις χρήματα, χωρίς τη εφαρμογή και χωρίς να γίνεις μέλος.
ChrisN.S. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου πάντως εγώ που έκανα αίτηση για κάρτα δεν έχω καμία ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται, αν την έχουν στείλει κλπ..
gamer73 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Στις 8/1/2025 στις 5:08 ΜΜ, Panoskoopa είπε Για χρήση μαύρου χρήματος καλή είναι κ αυτή χαχα Χα χα που βρίσκουμε το μαύρο χρήμα 2
satgrey Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε πάντως εγώ που έκανα αίτηση για κάρτα δεν έχω καμία ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται, αν την έχουν στείλει κλπ.. Και εγώ που έκανα αίτηση το ίδιο δεν ξέρω τίποτα, καμία ειδοποίηση
Rebelos2018 Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ 3 ώρες πριν, satgrey είπε Και εγώ που έκανα αίτηση το ίδιο δεν ξέρω τίποτα, καμία ειδοποίηση Ούτε εγώ είχα κάποια ειδοποίηση. Τους κάλεσα την Παρασκευή και μου είπαν πως θα αποσταλεί με courier center. Θεωρώ μες την εβδομάδα θα μας τη στείλουν.
Giannis77i Δημοσ. Κυριακή στις 04:16 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:16 μμ 3 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Ούτε εγώ είχα κάποια ειδοποίηση. Τους κάλεσα την Παρασκευή και μου είπαν πως θα αποσταλεί με courier center. Θεωρώ μες την εβδομάδα θα μας τη στείλουν. Δεν έρχεται ειδοποίηση . Απλά την στέλνουν. Ούτε tracking number ούτε τίποτα. Προφανώς δεν είναι οργανωμένοι ακόμα στην Ελλάδα. Θα έρθει μην ανησυχείτε έτσι έκανε και σε εμένα. 1
Rebelos2018 Δημοσ. Κυριακή στις 04:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:18 μμ Μόλις τώρα, Giannis77i είπε Δεν έρχεται ειδοποίηση . Απλά την στέλνουν. Ούτε tracking number ούτε τίποτα. Προφανώς δεν είναι οργανωμένοι ακόμα στην Ελλάδα. Θα έρθει μην ανησυχείτε έτσι έκανε και σε εμένα. Το ξέρω απλώς ενημέρωσα με ποια εταιρεία θα αποσταλεί.
d4mage Δημοσ. Κυριακή στις 07:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:28 μμ Η συγκεκριμένη κάρτα περνάει παντού; Θέλω να πω, έστω ότι κάνω μια αγορά και στέλνω πίσω το προϊόν με επιστροφή χρημάτων θα μπορέσω να λάβω χρήματα πίσω; Στα ψιλά γράμματα υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να σου δεσμεύσει χρήματα; Υπάρχει support και αν αντιμετωπίσεις θέμα τι ταυτοποίηση σου ζητάει; Έτσι όπως την βλέπω την κάρτα είναι κάτι σαν Curved, Paysafe, Revolut μαζί...
Sebu Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 μμ On 11/01/2025 at 16:12, vasilis_ts said: Αρα λιγο πριν ερθει στην Ελλαδα θα κλεισουν το λογαριασμο τους και τελος η revolut. Αν το ξερουν που το 99% δεν το φανταζεται καν ουτε το υποψιαζεται. Οπως την πατησαν και μερικες εκατονταδες χιλιαδες Ρουμανοι στα τελη του ετους, απο τις Ρουμανικες Αρχες που ειχαν λιστες και περιμεναν στωικα επι μηνες τα αντιστοιχα εγκαινια 😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα