Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγω το παρόν θέμα ως χρήστης της aircash καθώς προσφέρει δωρεάν MasterCard σε όλους νέους και παλιούς χρήστες της εφαρμογής με λήξη το 2027. Η κάρτα έρχεται με courier δωρεάν σπίτι σου. Κόστος αγοράς στα περίπτερα 5€.

Έχω ήδη 2 κάρτες MasterCard και η εφαρμογή δουλεύει άψογα.  Μπορείς να συνδέσεις μέχρι 5 στον λογαριασμό σου.

Εύκολη εφαρμογή, εναλλακτική της revolut με λιγότερες δυνατότητες προς το παρόν σύνδεση με apple pay Google pay και μπορείς να κάνεις κατάθεση η φόρτιση χρημάτων και από περίπτερα χωρίς επιπλέον χρέωση. Abon λέγεται.

Στην Ευρώπη έχει πολλά σημεία πώλησης, στην Ελλάδα είναι προς το παρόν σε λιγότερα σημεία αλλά συνεχώς επεκτείνεται.

Επιβεβαίωση στοιχείων μόνο με ταυτότητα και σύντομο βίντεο.

(Αν κρίνουν οι moderators ότι δεν είναι προσφορά ας μεταφερθεί σε άλλο τοπικ)

Επεξ/σία από Giannis77i
  • Like 3
Δημοσ.

Χρέωση για ανάληψη χρημάτων με κάρτα σε ΑΤΜ - εντός ΕΕ
Ρουμανία: 7,50 λέι + 2%
Κροατία: 1,53 ευρώ + 2%
Ελλάδα: 0,00 ευρώ + 0% (χωρίς χρέωση Aircash) κατά την περίοδο προώθησης μέχρι 1.6.2025. Οι τοπικές τράπεζες ιδιοκτήτριες ΑΤΜ μπορούν να επιβάλλουν χρεώσεις για τη χρήση ΑΤΜ απευθείας στους πελάτες.

https://aircash.eu/el/fees-el/

1,50 EUR + 2%
Δημοσ.

Ζητάει μόνο ταυτότητα η διαβατήριο και ένα σύντομο βίντεο για επιβεβαίωση 4 δευτερόλεπτα.

Δεν ζητάει ΑΦΜ 

Η επιβεβαίωση γίνεται σε 1 ημέρα το πολύ.

Κρυφές χρεώσεις προς το παρόν δεν έχει όταν βάζεις χρήματα από περίπτερα. 20€ αγοράζεις 20€ σου βάζει.

Σκαναρεις το χαρτάκι και μπαίνουν στο λογαριασμό απευθείας τα χρήματα.

Την έχω δώσει στον μικρό για εκδρομές και βόλτες σαν χαρτζιλίκι. Δουλεύει τέλεια αφού είναι MasterCard.

Την πρώτη φορά μόνο θέλει η κάρτα να μπει στο pos. Δίνεις pin που το ορίζεις εσύ και ενεργοποιείται και η δυνατότητα για ανέπαφες.

Είναι πολύ καλή η κάρτα και για αγορές μέσω διαδικτύου για να μην σκοτιζεσαι.

Η εφαρμογή παρά πολύ καλή και σου δείχνει και τα σημεία φόρτισης.

Περίπτερα και μίνι μάρκετ.

Έχει πολλές δυνατότητες πχ να σου στέλνουν χρήματα η να στέλνεις λινκ και να σου βάζουν.

Αν δείτε χάρτη στην Ευρώπη έχει πολλά σημεία εξυπηρέτησης .

Στην Ελλάδα προς το παρόν αυτά που φαίνονται στην εφαρμογή.

Παραθέτω screen shot.

Screenshot_20250108_131628.jpg

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Giannis77i είπε

Ζητάει μόνο ταυτότητα η διαβατήριο και ένα σύντομο βίντεο για επιβεβαίωση 4 δευτερόλεπτα.

Δεν ζητάει ΑΦΜ 

Η επιβεβαίωση γίνεται σε 1 ημέρα το πολύ.

Κρυφές χρεώσεις προς το παρόν δεν έχει όταν βάζεις χρήματα από περίπτερα. 20€ αγοράζεις 20€ σου βάζει.

Σκαναρεις το χαρτάκι και μπαίνουν στο λογαριασμό απευθείας τα χρήματα.

Την έχω δώσει στον μικρό για εκδρομές και βόλτες σαν χαρτζιλίκι. Δουλεύει τέλεια αφού είναι MasterCard.

Είναι πολύ καλή η κάρτα και για αγορές μέσω διαδικτύου για να μην σκοτιζεσαι.

Η εφαρμογή παρά πολύ καλή και σου δείχνει και τα σημεία φόρτισης.

Περίπτερα και μίνι μάρκετ.

Έχει πολλές δυνατότητες πχ να σου στέλνουν χρήματα η να στέλνεις λινκ και να σου βάζουν.

Αν δείτε χάρτη στην Ευρώπη έχει πολλά σημεία εξυπηρέτησης .

Στην Ελλάδα προς το παρόν αυτά που φαίνονται στην εφαρμογή.

Παραθέτω screen shot.

Screenshot_20250108_131628.jpg

Επειδή την παρήγγειλα και εγώ, "Την πρώτη φορά μόνο θέλει η κάρτα να μπει στο pos. Δίνεις pin που το ορίζεις εσύ και ενεργοποιείται και η δυνατότητα για ανέπαφες." αναφέρεσαι στην πρώτη φορά που θα πας να πληρώσεις με την κάρτα;

Επίσης, μέχρι να την παραλάβεις, την φυσική κάρτα, δεν μπορείς να την χρησιμοποιείς; Σαν την revolut?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πρώτη φορά μόνο θέλει να μπει σε pos.

Όχι Αν δεν έχεις κάρτα πως να πληρώσεις.

Μόλις έρθει την σκαναρεις από πίσω και μπαίνει στις κάρτες σου.

Έκανες εγγραφή σε επιβεβαίωσε σαν χρήστη;

Για πιο γρήγορα περίπτερο να την αγοράσεις 5€ η περιμένεις να έρθει με κούριερ δωρεάν για όσο ισχύει η προσφορά.

Χρήματα μπορείς να φορτώσεις με διάφορους τρόπους. Από άλλη κάρτα από περίπτερα η μέσω λινκ που στέλνεις.

Ο μικρός πάντως εμένα την χρησιμοποιεί πολύ συχνά κυρίως για μικροποσα και όλες οι συναλλαγές φαίνονται άμεσα στην εφαρμογή.

Α και τώρα που είδα έχει και 10€ bonus αν έχετε φίλους και συστήσετε.

Επεξ/σία από Giannis77i
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Giannis77i είπε

Την πρώτη φορά μόνο θέλει να μπει σε pos.

Όχι Αν δεν έχεις κάρτα πως να πληρώσεις.

Μόλις έρθει την σκαναρεις από πίσω και μπαίνει στις κάρτες σου.

Έκανες εγγραφή σε επιβεβαίωσε σαν χρήστη;

Για πιο γρήγορα περίπτερο να την αγοράσεις 5€ η περιμένεις να έρθει με κούριερ δωρεάν για όσο ισχύει η προσφορά.

Χρήματα μπορείς να φορτώσεις με διάφορους τρόπους. Από άλλη κάρτα από περίπτερα η μέσω λινκ που στέλνεις.

Εννοούσα, ψηφιακή κάρτα.

Η ρεβο δεν σε υποχρεώνει να την έχεις σε φυσική μορφή. 

Έχω κάνει ναι, έχει γίνει και ταυτοποίηση.

Την έχω παραγγείλει να έρθει σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μοιαζει με την Revolut card (και το payzy) με λιγοτερες πιστοποιήσεις. Για εμας που εχουμε Revolut κι φυσικες και virtual που μπορει να μας ωφελήσει; 

επισης η aircash παιζει κανα χρονο δεν ειναι αγνωστη.

Ολα αυτα ωραια που μας λες και καλα εκανες να ανοιξεις θεμα.

απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει προΣφορα. Παντα δωρεαν πρεπει να ηταν η δημιουργια και αποστολη καρτων. Χρεωνε ποτε;

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Έχει 5€ στα περίπτερα η κάρτα η πλαστική να την αγοράσεις.

Κάπου εκεί χρεώνουν ολοι πάνω κάτω. Η Πειραιώς με χρέωσε 6€ .

Αυτή προς το παρόν είναι δωρεάν. Η πρώτη που πήρα λήγει 3/27

Η δεύτερη λήγει 7/27

Πιστεύω πως είναι καλή προσφορά εφόσον είναι δωρεάν και για φόρτιση χρημάτων δεν σου παίρνει fees από περίπτερο.

Για μαθητές και φοιτητές είναι ταμάμ. Και για οικογενειακό προϋπολογισμό εξόδων μια χαρά μου φαίνεται πάλι.

Τώρα σε σχέση με την ρεβο οι πιο έμπειροι χρήστες μπορούν να παραθέσουν τα υπέρ και κατά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...