Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, d4mage είπε

Ταυτότητα, email, κινητό και ένα face video 4 δευτερολέπτων.

Εάν το θεωρείς φακέλωμα, τότε είσαι φακελωμένος από παντού.

Δεν είναι θέμα φακελώματος αλλά πώλησης των στοιχείων σου. Βγαίνουνε πολλά $ έτσι.

Δημοσ.

Εγώ γράφτηκα, κατέβασα κανονικά την εφαρμογή, έκανα και το verify. 

Μέσα από την εφαρμογή δεν έχει να παραγγείλω την κάρτα. Μόνο από το site όπου βάζω πάλι τα στοιχεία.

Έτσι γίνεται; Και μετά συνδέεται η κάρτα με την λογαριασμό που έχω φτιάξει;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Πριν μια εβδομάδα περίπου έκανα την εγγραφή μέσω του app και προχθές μου ήρθε η κάρτα. Νωρίτερα είχα κάνει την ίδια διαδικασία μέσω του site αλλά καμία ανταπόκριση. Σήμερα σε ένα σημείο abon φόρτωσα 150 ευρώ, ο περιπτεράς μου έκοψε 3 50αρες με χρέωση 50 λεπτά / 50αρα. Δεν μπορούσε να κόψει μεγαλύτερο ποσό μου είπε. Απλά σκανάρεις το qr και εμφανίζονται αμέσως στον λογαριασμό. Έκανα την πρώτη παραγγελία μέσω της κάρτας σε ηλεκτρονικό κατάστημα Ελλάδας, όλα οκ και μια στην Ασία αλλά δεν έχουνε χρεώσει το ποσό ακόμα. Αυτά. 

Δημοσ.
Στις 8/1/2025 στις 1:20 ΜΜ, Giannis77i είπε

Κρυφές χρεώσεις προς το παρόν δεν έχει όταν βάζεις χρήματα από περίπτερα. 20€ αγοράζεις 20€ σου βάζει.

Σκαναρεις το χαρτάκι και μπαίνουν στο λογαριασμό απευθείας τα χρήματα.

2 λεπτά πριν, dilatedjunkie είπε

Σήμερα σε ένα σημείο abon φόρτωσα 150 ευρώ, ο περιπτεράς μου έκοψε 3 50αρες με χρέωση 50 λεπτά / 50αρα.

Υπάρχει χρέωση ή δεν υπάρχει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, skritikos είπε

Δεν είναι θέμα φακελώματος αλλά πώλησης των στοιχείων σου. Βγαίνουνε πολλά $ έτσι.

Και θεωρείς δηλαδή πως η πώληση των στοιχείων είναι επειδή δίνεις την ταυτότητα; ΣΤΗΝ AIRCASH?

Με τις εφαρμογές που υπάρχουν εγκατεστημένες στο κινητό σου τι γίνεται;

Με το κάθε σκρουτζομάγαζο που δίνεις το ΑΦΜ σου για τιμολόγηση τι γίνεται; 

Διακοπές δεν πας; Όταν σου συζητάνε ταυτότητα δεν έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου στοιχεία;

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα…

• Like 2
Δημοσ.

To ότι το κάνουν και άλλοι δεν αναιρεί ότι μάλλον τοι κάνουν και αυτοί. Μάλλον περισσότερα χρήματα θα βγάζουν από εκεί τώρα στην αρχή τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Doubt είπε

Υπάρχει χρέωση ή δεν υπάρχει;

Έχει να κάνει με τον περίπτερα μάλλον.

Όπως είναι οι κάρτες κινητής. Άλλοι χρεώνουν άλλοι όχι.

Εγώ δεν έχω δώσει έξτρα μέχρι στιγμής.

Προτιμώ όμως να βγάζει μια ελληνική οικογένεια παρά οι τράπεζες και οι πολυεθνικές.

Η Πειραιώς σε εμβάσματα πελατών μου χρεώνει 4 η eurobank 3,5

Επεξ/σία από Giannis77i
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πιστοποιηση μπορει να γινει με νεου τυπου αδεια οδηγησης η θελει μονο ταυτοτητα;

κατα την παραγγελια της καρτας απο την ιστοσελιδα κανοντας κλικ στο κουμπι της παραγγελιας αλλαζει κατι η απλα παραμενει στην ιδια σελιδα με την φορμα στοιχειων συμπληρωμενη;

Επεξ/σία από astrea966
Δημοσ.

Χρειάζεσαι ταυτότητα, κινητό, mail.

Η κάρτα δεν οφελεί κάπου εάν δεν σκέφτεσαι αποκλειστικά την επιλογή των μετρητών που και πάλι είναι με περιορισμένα σημεία αγοράς ABON + χρεώσεις ανά ABON  στο επιθυμητό ποσό με μέγιστη αγορά τα 50,00€.

Οπότε για 200,00€ θα χρειαστείς 4 ABON με την χρέωση των 0,50€ ανά έκδοση. Το κόστος δεν είναι μεγάλο άλλα πρέπει να τα λέμε όλα γιατί αν κάποιος επιλέξει 10,00€ ευρώ η προμήθεια 5% δεν είναι μικρή.

Σε όλα τα υπόλοιπα δεν σου προσφέρει τίποτα και πετάει ενημερωτικά κάθε λίγο με αθλητικές ομάδες για να στοιχηματίσεις όπου δεν βρήκα πουθενά μέσα στο app πως μπορώ να το απενεργοποιήσω.

Πραγματικά δεν γνωρίζω ποιους οφελεί εκτός από αυτούς με χαμηλό αφορολόγητο. Ακόμα και για στοιχήματα δεν σου εξασφαλίζει χρηματικά ποσά που σημαίνει πως ότι κι αν συμβεί μένεις στον αέρα.

Θα ήταν χρήσιμο να μας ενημερώσει κάποιος εάν χρειάστηκε support και ποια ήταν η εξυπηρέτηση, εάν κλείδωσε ή  δεσμέυτηκε κάποιος λογαριασμός με χρηματικό ποσό μέσα και ποια ήταν η διαδικασία.

Δημοσ.

Μπορεί να ακούγεται ηλίθιο αλλά εγώ γράφτηκα μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα. Όπως είπε κι ένας φίλος πριν, αν κόστιζε έστω κι 1€ δε θα είχα ασχοληθεί. Απλά θέλω να δοκιμάζω διάφορες λύσεις.

Πάντως δεν έχω βρει ακόμα χρησιμότητα της κάρτας. Εντάξει δε τα έχω ψάξει κι όλα αλλά μου φαίνεται δε πρόκειται να την χρησιμοποιήσω και μόλις έρθει κάρτα θα την παρατήσω.

Εγώ θα ήθελα να μπορώ να την φορτίζω με  μετρητά, χωρίς προμήθεια και να μη ψάχνω με το κυαλι τα σημεία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...