Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gabriel1981 είπε

Εμένα έφτασε σε 3(!) μέρες η κάρτα με κούριερ . Πήγα σε περίπτερο και έκανα την φόρτιση με μετρητά και την χρησιμοποίησα αμέσως . Εκτιμώ την άμεση φόρτιση με μετρητά σε περίπτερο χωρίς προμήθειες ή έξτρα ταυτοποιήσεις . 

Κι εγώ παρέλαβα χθες άλλα δεν υπάρχει πουθενά επιλογή μετρητών (περίπτερα, καταστήματα κ.λ.π).

Πάντως στο site της Airchash οι τοποθεσίες είναι άκυρες με τις πινέζες κυριολεκτικά μέσα στα κτήρια χωρίς καμία παραπάνω πληροφορία (Θεσσαλονίκη).

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4mage είπε

Κι εγώ παρέλαβα χθες άλλα δεν υπάρχει πουθενά επιλογή μετρητών (περίπτερα, καταστήματα κ.λ.π).

Πάντως στο site της Airchash οι τοποθεσίες είναι άκυρες με τις πινέζες κυριολεκτικά μέσα στα κτήρια χωρίς καμία παραπάνω πληροφορία (Θεσσαλονίκη).

Έχει 6 περίπτερα Θεσσαλονίκη 

Δες μέσα από την εφαρμογή που είναι - μενού - τοποθεσίες και σου λέει ακριβώς.

Δημοσ.
Στις 18/1/2025 στις 12:09 ΜΜ, Giannis77i είπε

Έχει 6 περίπτερα Θεσσαλονίκη 

Δες μέσα από την εφαρμογή που είναι - μενού - τοποθεσίες και σου λέει ακριβώς.

Αναγράφει κάπου επωνυμία περιπτέρου; Αριθμό οδού; Μια πινέζα βλέπω σε κτήριο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, d4mage είπε

Αναγράφει κάπου επωνυμία περιπτέρου; Αριθμό οδού; Μια πινέζα βλέπω σε κτήριο. 

Δεν αναγράφει τίποτα, το όνομα του περιπτερά μόνο και μια άκυρη τοποθεσία που μπορεί να είναι +-50 μέτρα από το pin. Λογικά είναι όλα περίπτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, manwlis77 είπε

Έχει τελειώσει η προσφορά; δε βλέπω που πρέπει να πάω για να πάρω την κάρτα 

Κατεβαζεις την εφαρμογη, καλο ειναι να πιστοποιηθεις και την παιρνεις απο εκει μεσα απο banner. Ερχεται σπιτι.

αληθεια δεν εχω καταλαβει τι θα την κανετε ολοι που την παίρνετε.Ακουω ιδεες :) 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Κατεβαζεις την εφαρμογη, καλο ειναι να πιστοποιηθεις και την παιρνεις απο εκει μεσα απο banner. Ερχεται σπιτι.

Πιο πολύ την πήραμε επειδή ήταν τσάμπα θαρρώ. 

Αν έλεγε πχ, 1 ευρώ, δεν θα την παίρναμε. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Ετσι την πατησα σε τραπεζα και εχασα 2 ωρες και 60€ οταν επεσε η συνδρομη μετα απο χρονια :) 

Επισης το δωρεαν το εχω ξαναδει. Βγαινει καποιες φορες, επιλεκτικα σιγουρα.

χρησιμοποιειται στο τζογο για λογους ανωνυμιας, ειτε προς τα μεσα ή προς τα εξω. Θελει προσοχη μονο, αληθινα στοιχεια μόνο. Την προτιμω 1000 φορες εναντι του payzy που μου εκανε προβληματα.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ.
Spoiler

8 ώρες πριν, soul_d είπε

Τι προβλήματα σου έκανε;

Αφαιρουσε τα χρηματα ακομα και σε αποτυχημενες συναλλαγες. Επρεπε να κανω αναφορα συναλλαγης για να τα παρω πισω. 
γενικως εδειχνε εγκαταλέλειμενο, η virtual payzy εκανε προβληματα στο refund (οταν λαμβανω).

Και ενα «φοβο» οτι εξαφανιζονται χρηματα χωρις να τα εχω ξοδεψει, που δεν μου εχει ξαναπερασει απο το μυαλο. Στειλε μου πμ αν θες παραπανω :) 

Δημοσ.
16 hours ago, Rebelos2018 said:

Τζάμπα δεν το λες, ανάλογα πόσα προσωπικά σου στοιχεία έδωσες.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vaggospro είπε

Τζάμπα δεν το λες, ανάλογα πόσα προσωπικά σου στοιχεία έδωσες.

Ταυτότητα, email, κινητό και ένα face video 4 δευτερολέπτων.

Εάν το θεωρείς φακέλωμα, τότε είσαι φακελωμένος από παντού.

Δημοσ.
On 20/01/2025 at 19:15, Vault13 said:

Εγώ πάντως δεν έχω βρει από που την παίρνω την κάρτα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...