greengr21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Γεια σας έφτασε και εμένα η ώρα μου να πάρω scooter για την πόλη(Ηράκλειο) γιατί πλεον το πάρκινγκ είναι ανυπόφορο στη δουλειά και στο σπίτι.Διπλωμα έχω για μηχανή μέχρι 125cc,δεν θέλω να μπλέξω με μεταχειρισμένα και δεν θέλω να δώσω πάνω από 2κ λόγω πρώτης εμπειρίας και απουσίας πάρκινγκ.Εχει πέσει το μάτι μου στο Daytona Flert 110 που πιστεύω είναι ιδανικό για μένα για πρώτο μηχανάκι με ενδοιασμούς ότι δεν είναι σχετικά γνωστό μοντέλο από άποψη ανταλλακτικών και αν αντιμετωπίσω θέμα μελλοντικά.Οποιαδηποτε πρόταση καλοδεχούμενη.
BLiTzER Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα να "μπλέξεις" με μεταχειρισμένα. Στα χρήματα που διαθέτεις δεν παίρνεις τίποτα αξιόλογο σε καινούριο, και επιπλέον θα έχεις χάσει το 50% του συνολικού ποσού με το που βγεις από το μαγαζί. Αντίθετα, παίρνεις αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο, το οποίο, αν χρειαστεί, θα πουλήσεις με ελάχιστο κόστος σε 1, 2, 3 χρόνια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από BLiTzER
basilis_k6 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) yadea e8s με επιδοτηση ΚΗ3 σου βγαινει 1150 και δεν δινεις και φραγκο για βενζινες. https://yadea.net.gr/ypologismos-epidotisis/?model_id=6434 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από basilis_k6 1
nikossof88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Σε καινούργιο το πιο φθηνό που θα έπαιρνα θα ήταν το sym symphony sr 125 στα 2245,αλλά πιο πιθανόν να κοιταγα το ίδιο μοντέλο σε μεταχειρισμένο ή κανένα sym jet 14 125 ή κανένα Liberty 125 μετά του 19,ότι ήταν καλύτερη περίπτωση κάτω από 2 χιλιάρικα, δεν το γνωρίζω το Daytona αλλά άμα σκεφτείς ότι είναι απλά κινεζικο σκούτερ με την στάμπα του γκοργκολη δεν θα το έπαιρνα 1
pano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/scooters/urban-mobility/pdp/rayzr-2024/,γιατί να ασχοληθείς με κινέζικα κ.τ.λ. Υ.Γ Επίσης έχει και η suzuki κάποια μοντέλα σε αυτά τα λεφτά περίπου. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από pano 1
greengr21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2025 στις 11:54 ΜΜ, BLiTzER είπε Θα σου πρότεινα να "μπλέξεις" με μεταχειρισμένα. Στα χρήματα που διαθέτεις δεν παίρνεις τίποτα αξιόλογο σε καινούριο, και επιπλέον θα έχεις χάσει το 50% του συνολικού ποσού με το που βγεις από το μαγαζί. Αντίθετα, παίρνεις αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο, το οποίο, αν χρειαστεί, θα πουλήσεις με ελάχιστο κόστος σε 1, 2, 3 χρόνια. Στις 8/1/2025 στις 9:42 ΠΜ, nikossof88 είπε Σε καινούργιο το πιο φθηνό που θα έπαιρνα θα ήταν το sym symphony sr 125 στα 2245,αλλά πιο πιθανόν να κοιταγα το ίδιο μοντέλο σε μεταχειρισμένο ή κανένα sym jet 14 125 ή κανένα Liberty 125 μετά του 19,ότι ήταν καλύτερη περίπτωση κάτω από 2 χιλιάρικα, δεν το γνωρίζω το Daytona αλλά άμα σκεφτείς ότι είναι απλά κινεζικο σκούτερ με την στάμπα του γκοργκολη δεν θα το έπαιρνα SR γυρω στα 1900 τελη του 22 σε πολυ καλη κατασταση με γυρω στα 4000χλμ λετε οτι αξιζει? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου από greengr21
Black Demis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου για πρωτη μηχανη οτι και να παρεις φροτισε να εχει abs και σχετικα μεγαλους τροχους απο εκει και περα οτι βρεις στα λεφτα που ζητας (που δεν θα βρεις αλλα οκ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα