Spartan_X Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Σκέφτομαι αν αξίζει η αγορά του ... βλέπω πολλά reviews που εκθιάζουν τα τωρινά μηχανήματα και τις εφαρμογές που υπάρχουν για αυτά ... και έχω στο νού μου οτι ίσως να αγόραζα ενα Quest 3 η 3S ... αλλά δεν ξέρω αν το πάρω και σε 5 μέρες μαζεύει σκόνη... Η τελευταία μου φορά που είχα τέτοιο μηχάνημα ηταν το παλιό PSVR στο PS4 το οποίο είχε τόσα πολλά θέματα ( δεν έβλεπε καλά τους αισθητήρες, είχε μια μακαρονάδα καλώδια, ηταν βαρύ και η εικόνα θολή ) ... που τελικά δεν το είχα κάνει τίποτα. Κάποιος που να έχει τώρα VR, πως είναι η κατάσταση τωρα με αυτά τα μηχανήματα ; Αξίζει η ενασχόληση ; Τα reviews στο youtube πλέον δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο - η ανεβάζει ο κάθε ενθουσιασμένος με το νέο του μηχάνημα και το εκθιάζει, ....η απλά είναι πληρωμένοι. Οπότε θα ήθελα να δω καμιά γνώμη. θένξ
kriosgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Στις 7/1/2025 στις 10:14 ΜΜ, Spartan_X είπε Σκέφτομαι αν αξίζει η αγορά του ... βλέπω πολλά reviews που εκθιάζουν τα τωρινά μηχανήματα και τις εφαρμογές που υπάρχουν για αυτά ... και έχω στο νού μου οτι ίσως να αγόραζα ενα Quest 3 η 3S ... αλλά δεν ξέρω αν το πάρω και σε 5 μέρες μαζεύει σκόνη... Η τελευταία μου φορά που είχα τέτοιο μηχάνημα ηταν το παλιό PSVR στο PS4 το οποίο είχε τόσα πολλά θέματα ( δεν έβλεπε καλά τους αισθητήρες, είχε μια μακαρονάδα καλώδια, ηταν βαρύ και η εικόνα θολή ) ... που τελικά δεν το είχα κάνει τίποτα. Κάποιος που να έχει τώρα VR, πως είναι η κατάσταση τωρα με αυτά τα μηχανήματα ; Αξίζει η ενασχόληση ; Τα reviews στο youtube πλέον δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο - η ανεβάζει ο κάθε ενθουσιασμένος με το νέο του μηχάνημα και το εκθιάζει, ....η απλά είναι πληρωμένοι. Οπότε θα ήθελα να δω καμιά γνώμη. θένξ Δεν είχα ποτέ μου δοκιμάσει VR στο παρελθόν. Θυμάμαι μόνο ότι λέγανε ότι το καλύτερο VR είναι το oculus. Σε μια φάση είχα μπει στον πειρασμό να αγοράσω το quest 2 για να παίξω εκείνο το hack n slash role playing game το Blade & Sorcery. Βγήκε το Dragon's Dogma 2 για PC τότε κι αναγκάστηκα να κάνω αναβάθμιση Οθόνη, μνήμη, δίσκο τροφοδοτικό για να κουμπώσει η RTX 4080 super για να παίζω άνετα σε 4Κ ανάλυση. Είδα το review που είχαν κάνει οι unboxoholics του playstation 4 VR κι απογοητεύτηκα (όπως κι αυτοί) από την ανάλυση. Έτσι το είχα παρατήσει σαν ιδέα. Πρόσφατα την black friday είδα ότι υπήρχε προσφορά σε ένα quest 3S. Η τιμή ήταν πολύ δελεαστική και υποσχόταν πως δουλεύει μόνο του, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση κάπου. Εδώ είμαστε λέω. Έκανα την έρευνά μου, είδα τα χαρακτηριστικά του και το που είναι το κάθε τι. Το 3S είναι η light version του 3. Είδα και συγκριτικά βίντεο και τελικά κοιτάζοντας στο σκρουτζ ανακαλύπτω ότι η διαφορά στην τιμή του 3S με του 3 ήταν γύρω στο κατοστάρικο. Μάλιστα ο δίσκος του 3 είναι 512GB ενώ του 3S ήταν 128. Σκέφτομαι αμέσως πως και μόνο η διαφορά του δίσκου δικαιολογεί την τιμή του 3. Λέω ή τώρα ή ποτέ και πατάω το κουμπί 😊 Αγόρασα το Quest 3 512 GB. Το δοκίμασα κι έπαθα την πλάκα μου. Υπάρχει αμέτρητο VR content ! Όρεξη να χεις. Λόγω του ότι έχω λίγο μυωπία (1 στο ένα μάτι και 1,5 στο άλλο) το δοκίμασα με γυαλιά. Παρατήρησα πως εκτός του ότι όλα ήταν πεντακάθαρα μπορούσα να διαβάσω και το παραμικρότερο κείμενο άνετα. Ενθουσιάστηκα κι αμέσως παράγγειλα φακούς στα μέτρα μου από την VR-Rock μια και η επίσημα συνεργαζόμενη με την META εταιρία είχε ξεχάσει να βάλει στις ευρωπαικές χώρες την Ελλάδα 😒. Οι φακοί προσαρμόζονται στην μάσκα και μπορείς να τους αφήσεις κουμπωμένους για πάντα αν το χρησιμοποιείς μόνο εσύ. Έχω πολύ καλή σύνδεση internet (512/128 με ping 20-25) . Αγόρασα την εφαρμογή virtual desktop και μετά το setup συνδέθηκα στο PC μου . Το χειριστήριο μετατρέπεται σε mouse 😊. Η σύνδεση αμεσότατη, ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου lag. Η μπαταρία του τώρα, που κρατάει 2 ώρες μόνο είναι το πρόβλημα. Σε αποτρέπει να ξεκινήσεις κάποιο παιχνίδι εκτός κι αν είσαι casual gamer και ένα συνεχές δίωρο σου αρκεί. Αγόρασα και δοκιίμασα το bobovr headstrap με την μπαταρία αλλά γλυστράει στο κεφάλι μου ότι κι αν έκανα ενώ το headstrap που δίνει μαζί η ΜΕΤΑ είναι πανάλαφρο και με την ελαστικότητα που έχει προσαρμόζεται άνετα σε κάθε κεφάλι. Δεν αφήνει και κενά για να μπαίνει φως μέσα στο headset όπως άφηνε το bobovr. Αυτό που θέλω να βρω και ψάχνομαι αυτήν την εποχή είναι για κάποιο συμβατό powerbank που να το έχω με καλώδιο συνδεδεμένο στην τσέπη για να ξεκινήσω κάποιο παιχνίδι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα