Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τί διαφορά θα έχει τόσο στην ταχύτητα όσο κ γενικότερα στην εμπειρία χρήσης, έχει το να δουλεύει κανείς με Internet 24ADSL σε σύγκριση με την 300Fiber;

Μηπως είναι μικρή η διάφορα στην ταχύτητα; Μήπως δεν παρουσιάζονται καθυστερήσεις ή διακοπές στην Fiber;

• Haha 2
Δημοσ.

Τώρα, τι ερώτηση είναι αυτή;

Οτιδήποτε θα είναι καλύτερα από την adsl24. H 300 μπορεί να είναι και υπερβολική βέβαια αλλά από εκεί και πέρα έχει σημασία και τι διαθεσιμότητα υπάρχει σε vdsl.

Δημοσ.

Δεν διάβασες καλά τι ερωτάω, κ ρωτάω γιατί βλέπω πως απο 17.90 σε 19.90 η διάφορα στην τιμή είναι αστεία.

• Haha 1
Δημοσ.

Διάβασα μια χαρά τι ρωτάς και σου απάντησα εξ αρχής πως...

9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Οτιδήποτε θα είναι καλύτερα από την adsl24. [...]

Οπότε αν και η διαφορά τιμής είναι μικρή τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσεις με την adsl.

Δημοσ.
30 minutes ago, zoranb said:

Μηπως είναι μικρή η διάφορα στην ταχύτητα; Μήπως δεν παρουσιάζονται καθυστερήσεις ή διακοπές στην Fiber;

Με την οπτική ίνα θα υπάρχουν διακοπές ή καθυστερήσεις που υπάρχουν με την ADSL;
Η διαφορά στην ταχύτητα θα είναι αντιληπτή; Γιατί λες πως η 300άρα μπορεί να είναι κ υπερβολική;

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Με την οπτική ίνα θα υπάρχουν διακοπές ή καθυστερήσεις που υπάρχουν με την ADSL;

Αυτό εξαρτάται πάντα από τον φόρτο που έχει η περιοχή σου αλλά κατά κανόνα η adsl είναι πλέον απαράδεκτη.

2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Η διαφορά στην ταχύτητα θα είναι αντιληπτή;

Κι αυτό είναι σχετικό. Αν η 24άρα σου είναι καθαρή και πιάνεις πάνω από 12 down και κοντά στο 1 up και το θέλεις μόνο για να βλέπεις ειδήσεις, απλά βιντεάκια και social  με λίγα tabs ανοιχτά τότε δε θα δεις μεγάλη διαφορά.

\Για να μην παίζουμε όμως με τις λέξεις, αν η διαφορά τιμής είναι μικρή τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάτσεις με την adsl

Δημοσ.

Σε έναν πάροχο η διαφορά είναι €3, γιαυτό με προβληματίζει... μήπως στην περιοχή μου υπάρχει υπερφόρτωση; Πώς μπορώ να το ξέρω;

• Haha 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, zoranb είπε

Πώς μπορώ να το ξέρω;

The million dollar question.

Πρέπει να βρεις κάποιον στην περιοχή σου που έχει αυτό που θέλεις και να τον ρωτήσεις γιατί οι πωλητές θα σου πουν ότι θέλουν να ακούσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που πέρασα απο 50άρα VDSL της Cosmote σε 300άρα Fiber της Nova, δεν το μετάνιωσα. Πήγαινε αρκετά καλά και η 50άρα, δεν λέω ( είχα full ταχύτητα, δεν έχω παράπονο ), αλλά ακόμα και στο speedtest βλέπω να καρφώνει με το που πατήσω την έναρξη της δοκιμής στα 300mbps, τη στιγμή που με τη vdsl ανέβαινε σταδιακά. Διακοπές δεν είχα ποτέ με τη VDSL, αλλά σίγουρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την οπτική. Αξίζει τη μικρή διαφορά, απο όλες τις απόψεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...