kitharas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Καλησπέρα, περιμένω δέμα από Βέλγιο με tracking της μορφής 8ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Το διακινεί η DHL Express. Ποιός το διακινεί εδώ Αθήνα που μένω; Μου βγάζει ότι σήμερα έφυγε από Βέλγιο και αύριο εκτιμάται ότι θα το παραλάβω. Μου φαίνεται υπερβολικό αλλά ποτέ δε ξέρεις. Σκέφτομαι να το βάλω να έρθει με Box Now. Περισσότερη καθυστέρηση εκεί ή να το περιμένω σπίτι; Σόρυ, πολλές ερωτήσεις
Λύση June Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Το διακινεί η DHL και εκτός απροόπτου όντως θα παραλάβεις την επόμενη μέρα. Λογικά θα πάει σήμερα το βράδυ στο κεντρικό hub στη Λειψία, από εκεί κατά τις 10:00 θα φτάσει Αθήνα και πιο μετά θα βγει για παράδοση! Αν το βάλεις παραλαβή με Box Now ή από κάποιο DHL σημείο, θα παραλάβεις 1 εργάσιμη πιο μετά (τουλάχιστον).
kitharas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Ευχαριστώ! Νόμιζα ότι τα διακινεί εταιρεία τύπου Speedex ή ACS και δεν έρχεται η ίδια η DHL να παραδώσει.
kitharas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Ήρθε, τάχιστα. Όπως μου είπες, μέσω Κολωνίας βέβαια αλλά και πάλι. Είδα ότι εκεί είναι το έτερο hub της DHL. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα