athpeppas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, kirileman είπε Σοβαρά την πρόλαβες; Κάποια στιγμή πίστεψα ότι ήταν λάθος. Είμαι διστακτικός 2 χρόνια αν πρέπει να πάρω, μόλις μου ήρθε ειδοποίηση το πάτησα αμέσως. 1
kirileman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 minute ago, athpeppas said: Είμαι διστακτικός 2 χρόνια αν πρέπει να πάρω, μόλις μου ήρθε ειδοποίηση το πάτησα αμέσως. Τρελή προσφορά. Καλορίζικο. 1
athpeppas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, kirileman είπε Τρελή προσφορά. Καλορίζικο. Το καλύτερο είναι ότι σκεφτόμουν να πάρω το 723+ και με έβγαλε από την σκέψη. Πήγαινα για 500 και την έβγαλα με 220€. Τώρα σκέφτομαι 2 x 16tb. Δίλημμα
kirileman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 12 minutes ago, athpeppas said: Το καλύτερο είναι ότι σκεφτόμουν να πάρω το 723+ και με έβγαλε από την σκέψη. Πήγαινα για 500 και την έβγαλα με 220€. Τώρα σκέφτομαι 2 x 16tb. Δίλημμα Εγώ έχω ακόμα το 216se (αποκλειστικά για κάμερες, καμία άλλη χρήση, λόγω custom συστήματος με TrueNAS). Η εμπειρία μαζί του με βοήθησε να αναπτύξω στο 100% το skill της υπομονής, έτσι, όταν ήρθε το παιδί ήμουν έτοιμος. 😁 1
athpeppas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Να ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί (SUPERPOINT) μου έστειλε το DS124 το οποίο πωλείται 185€ αντι για το DS224+ που σίγουρα ήταν σε καλή τιμή 225€ που το πήρα. Ντροπή πραγματικά. Έχουν μπλοκάρει μέσω skroutz την αντικατάσταση προιόντος. ΕΛΛΗΝΑΡΙΟ ΓΥΦΤΙΑ, δεν πήραν να ενημερώσουν ότι έχει γίνει λάθος. Βάλανε το 124 μπας και περάσει. 1
athpeppas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μετά απο πολύ πίεση στο skroutz κάλυψαν 150€ διαφορά και μου το φέρνουν απο άλλο μαγαζί. 2
kirileman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 13 minutes ago, athpeppas said: Μετά απο πολύ πίεση στο skroutz κάλυψαν 150€ διαφορά και μου το φέρνουν απο άλλο μαγαζί. Πάλι καλά.
athpeppas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έφτιαξα νέο θέμα για το setup. Όποιος έχει όρεξη ας αφήσει το δίφραγκο του. 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Πάλι καλά. Ούτε εγώ το περίμενα άλλα έκανα ότι μπορούσα. Είμαι εταιρικό skroutz plus, ήταν pro seller, μου έφερε τιμολόγιο με DS224+, δεν ενημέρωσε πριν το στείλει ότι έχει γίνει λάθος και πήγε να μου περάσει με DS214 που έχει 50€ κάτω απο τα 225€ που πλήρωσα για το DS224+. Έχει γίνει εύκολη λύση το λειπούμαστε θα σας επιστρέψουμε τα λεφτά. Θεωρητικά το online είναι πιο θεσμοθετημένο από την φυσική αγορά που λέει οτι αν αναγράφεται στην ταμπέλα η τιμή το παίρνεις με ότι γράφει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από athpeppas 1
kirileman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 minutes ago, athpeppas said: Έφτιαξα νέο θέμα για το setup. Όποιος έχει όρεξη ας αφήσει το δίφραγκο του. Ούτε εγώ το περίμενα άλλα έκανα ότι μπορούσα. Είμαι εταιρικό skroutz plus, ήταν pro seller, μου έφερε τιμολόγιο με DS224+, δεν ενημέρωσε πριν το στείλει ότι έχει γίνει λάθος. Έχει γίνει εύκολη λύση το λειπούμαστε θα σας επιστρέψουμε τα λεφτά. Θεωρητικά το online είναι πιο θεσμοθετημένο από την φυσική αγορά που λέει οτι αν αναγράφεται στην ταμπέλα η τιμή το παίρνεις με ότι γράφει. Τραγικό το κατάστημα, μπράβο στο Skroutz (έστω και με το ζόρι, αν κατάλαβα καλά). Όταν σου έρθει ανέβασε φωτογραφίες. Πάντως, ήταν τόσο χαμηλή η τιμή που υπήρχε μια οσμή λάθους. 1
athpeppas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kirileman είπε Τραγικό το κατάστημα, μπράβο στο Skroutz (έστω και με το ζόρι, αν κατάλαβα καλά). Όταν σου έρθει ανέβασε φωτογραφίες. Πάντως, ήταν τόσο χαμηλή η τιμή που υπήρχε μια οσμή λάθους. Να προσέχουν, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν έχω πότε δεύτερη ευκαιρία. Είναι παγκόσμια πολιτική, η λάθος τιμολόγηση. Θεωρώ ήταν εντός πλαισίων να σεβαστούν τον καταναλωτή και ίσα ίσα θα πρότεινα το μαγαζί. Τέλος πάντων το έκανα παράπονα skroutz το θέμα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από athpeppas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα