Triple_HR21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο nas για χρήση back up φωτογραφίες όπως και να κάνω stream ταινίες με το Plex,emby δεν ξέρω τι δίσκο να αγοράσω όμως πρέπει να αγοράσω ssd nas όπως ο red? Ή μπορώ να πάρω ότι θέλω από ssd? Οι δίσκοι οι 3.5* ιντσών όντως κάνουν τόσο θόρυβο; κάθε βοηθάει δεκτή μπας και ολοκληρώσω ποτέ το setup μου. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Triple_HR21
atheatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δεν ξέρω για ssd αλλα για hdd ένας οποιοσδήποτε non SMR, κανει.
Despotas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Εδώ έχει επίσημη λίστα με προτεινόμενους δίσκους της ίδιας της Synology: https://www.synology.com/en-global/compatibility?search_by=drives&model=DS224%2B&category=hdds_no_ssd_trim Σίγουρα κάνουν θόρυβο όλοι οι μηχανικοί δίσκοι αλλά παίζει ρόλο και πού έχεις το NAS. Σε ένα rack πχ δύσκολα θα ακούγονται. Μπορείς σαφώς να βάλεις και SSD. Για μηχανικό δίσκο προτείνω WD Red ή Seagate Ironwolf. Για SSD πάλι τον WD Red SA500. 1
Triple_HR21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Despotas είπε Εδώ έχει επίσημη λίστα με προτεινόμενους δίσκους της ίδιας της Synology: https://www.synology.com/en-global/compatibility?search_by=drives&model=DS224%2B&category=hdds_no_ssd_trim Σίγουρα κάνουν θόρυβο όλοι οι μηχανικοί δίσκοι αλλά παίζει ρόλο και πού έχεις το NAS. Σε ένα rack πχ δύσκολα θα ακούγονται. Μπορείς σαφώς να βάλεις και SSD. Για μηχανικό δίσκο προτείνω WD Red ή Seagate Ironwolf. Για SSD πάλι τον WD Red SA500. ακριβως αυτες τις επιλογες εκανα και εγω απο ssd δισκο και hdd 1+1 πηρα οπως και να εχει σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση.
Triple_HR21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου ολα καλα με την αγορα του,τον συνδεσα κλτπ ενα προβλημα που μενει αλυτο μερες ειναι οτι δεν μπορω να κανω login απο το iphone μου στο photos mobile (synology back up για το κινητο) μου βγαζει συνεχεως λαθος στοιχεια και δεν ξερω το γιατι, (μου το εκανες στην αρχη και στο ds file αλλα μπηκε μετα απο μια μερα) το παροδοξο ειναι απο κινητο android συνδεεεται κανονικα με τους κωδικους μου. δοκιμασα και 2ρο iphone και παλι τα ιδιο δεν συνδεεται.
hawkpilot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Triple_HR21 said: ολα καλα με την αγορα του,τον συνδεσα κλτπ ενα προβλημα που μενει αλυτο μερες ειναι οτι δεν μπορω να κανω login απο το iphone μου στο photos mobile (synology back up για το κινητο) μου βγαζει συνεχεως λαθος στοιχεια και δεν ξερω το γιατι, (μου το εκανες στην αρχη και στο ds file αλλα μπηκε μετα απο μια μερα) το παροδοξο ειναι απο κινητο android συνδεεεται κανονικα με τους κωδικους μου. δοκιμασα και 2ρο iphone και παλι τα ιδιο δεν συνδεεται. Μπορεί να έχει σχέση με το πιστοποιητικό του nas. Μπορείς να κάνεις login μέσω browser του κινητού?
Triple_HR21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου αν εννοεις να μπορω να μπω με το quick connect απο το κινητο, ναι μπορω να μπω κανονικα.
Λύση hawkpilot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 3 hours ago, Triple_HR21 said: αν εννοεις να μπορω να μπω με το quick connect απο το κινητο, ναι μπορω να μπω κανονικα. Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς το url του quickconnect και για τo photos, σωστά?
Triple_HR21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, hawkpilot είπε Να υποθέσω ότι χρησιμοποιείς το url του quickconnect και για τo photos, σωστά? Έκανα ένα ρεσταρτ το nas και έστρωσε πλέον.
acostas13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Και εγω νεος στον κοσμο του NAS me DS224+ και 1+1 HDD. Εχω ριξει πολλες ωρες διαβασματος αυτες τις μερες για το μηχανημα και τις δυνατοτητες του, οποτε εχω να σου προτεινω εναν τυπο με αναλυτικα βιντεο για synology που με βοηθησε πολυ. https://www.wundertech.net/synology-nas-initial-setup-ultimate-guide/ 1
Triple_HR21 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στις 17/1/2025 στις 2:03 ΜΜ, acostas13 είπε Και εγω νεος στον κοσμο του NAS me DS224+ και 1+1 HDD. Εχω ριξει πολλες ωρες διαβασματος αυτες τις μερες για το μηχανημα και τις δυνατοτητες του, οποτε εχω να σου προτεινω εναν τυπο με αναλυτικα βιντεο για synology που με βοηθησε πολυ. https://www.wundertech.net/synology-nas-initial-setup-ultimate-guide/ Εμένα πάλι δεν μπορεί να συνδεθεί με τις φωτογραφίες. Να κάνω login δηλαδη διαβασες τίποτα και για αυτό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα