therion13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ποτε; Με ποιο προγραμμα; Σταθερα κινητα τι; Συμβολαια ή καρτες; Τωρα γινεται αν ναι πως, και ποσο κανει τωρα. Ήταν αν θυμάμαι καλά 15 και γιατί έχουμε και σταθερό πήγε 14 αλλά αν βάλω άλλο ένα νούμερα πήγε στα 12.90€ κάτι λιγότερο από μήνα έχω που το έκανα αυτό ήταν και ο πρώτος μήνας δώρο πάγιο δεν μου ήρθε κάτι ακόμα. Βέβαια μετά που χρειάστηκε να ξανά πάρω με είπε ότι η ίδια προσφορα ανέβηκε στα 14 η 15 δεν θυμάμαι. Αυτός είναι ο αριθμός που δίνουν την προσφορά 2108006300 πάρε και ρώτα τώρα τι παίζει
Vault13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Απο 23.75 παει στα 19.15 -20% με cosmote one. 19.15€ μου βγαινει.(1 σταθερο και ενα καρτοσυμβολαιο ακομα στην cosmote) με το TCL NXTPAPER (με επιφυλαξη αυτο) ισως βγαινει 16€ με το -20%, πρεπει να το ρωτησει καποιος. Μια χαρα ειναι οι τιμες. πολυ κοντα στο cosmote neo (και το TCL ακριβως) που δεν βλεπω να παιρνει και -10% μια που δεν εχει δεσμευση. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από Vault13
definitio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Παρατάθηκε η ισχύς της προσφοράς έως το τέλος του μήνα... ...δυστυχώς πρέπει να έχεις >3 μήνες καρτοκινητό cosmote για να σου δοθεί δυνατότητα επιδότησης συσκευής, ακόμη και στα πλαίσια ανακοινωμένης γενικής προσφοράς... ...οπότε η μηνιαία χρέωση πέραν της επιλογής του κινητού, μπορεί να εξαρτάται κι από το χρόνο παραμονής στο δίκτυο της cosmote & το ύψος των λογαριασμών ή να υπάρχει περιορισμός στην επιλογή κινητού προς επιδότηση (πχ Redmi 13C)
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2025 στις 8:50 ΜΜ, therion13 είπε Ήταν αν θυμάμαι καλά 15 και γιατί έχουμε και σταθερό πήγε 14 αλλά αν βάλω άλλο ένα νούμερα πήγε στα 12.90€ κάτι λιγότερο από μήνα έχω που το έκανα αυτό ήταν και ο πρώτος μήνας δώρο πάγιο δεν μου ήρθε κάτι ακόμα. Βέβαια μετά που χρειάστηκε να ξανά πάρω με είπε ότι η ίδια προσφορα ανέβηκε στα 14 η 15 δεν θυμάμαι. Αυτός είναι ο αριθμός που δίνουν την προσφορά 2108006300 πάρε και ρώτα τώρα τι παίζει Η τιμη των 15.90 (αρχικη, σωστα εσυ 12.90 με τα 2 10%) επαιζε τον Νοεμβριο και απλα σου εδωσαν απεριοριστα για 3 μηνες ως bonus. 7 ώρες πριν, definitio είπε Παρατάθηκε η ισχύς της προσφοράς έως το τέλος του μήνα... ...δυστυχώς πρέπει να έχεις >3 μήνες καρτοκινητό cosmote για να σου δοθεί δυνατότητα επιδότησης συσκευής, ακόμη και στα πλαίσια ανακοινωμένης γενικής προσφοράς... ...οπότε η μηνιαία χρέωση πέραν της επιλογής του κινητού, μπορεί να εξαρτάται κι από το χρόνο παραμονής στο δίκτυο της cosmote & το ύψος των λογαριασμών ή να υπάρχει περιορισμός στην επιλογή κινητού προς επιδότηση (πχ Redmi 13C) Για οποιοδηποτε καρτοσυμβολαιο, πρεπει να εισαι σε καρτοκινητο 3 μηνες. Οι επιδοτησεις συσκευων ειναι ιδιες για ολους. Για φορητοτητα απο αλλο παροχο, μονο σε καποιο Gigamax συμβολαιο. Μονο στον πιστοληπτικο ελεγχο μπορει να φαει καποιος πορτα (αν δεν πληρωσει εγγυηση/οφειλες), αλλα αυτο σε οποιοδηποτε παροχο Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από SabotazNic
Vault13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, definitio είπε δυστυχώς πρέπει να έχεις >3 μήνες καρτοκινητό cosmote για να σου δοθεί δυνατότητα επιδότησης συσκευής, ακόμη και στα πλαίσια ανακοινωμένης γενικής προσφοράς... Στο εγραψα ξεκαθαρα σε προηγούμενη σελιδα. δεν ξερω ποσο θα την κρατησουν την προσφορα. Αν θες να περιμενεις 3 μηνες, και να εισαι με τα πακέτα καρτοκινητης combo των 18€/μηνα, δεν χανεις τιποτα ιδιατερο. Μονο μην παρεις νεο αριθμο για αυτο, με καποιον που χρησιμοποιεις μονο, κανονικος cosmote ή απο φορητοτητα. 43 λεπτά πριν, SabotazNic είπε επιδοτησεις συσκευων ειναι ιδιες για ολους. Ποιοι ειναι οι ολοι; Γυρω γυρω ολοι που λεμε? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Vault13
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ποιοι ειναι οι ολοι; Γυρω γυρω ολοι που λεμε? Γυρω γυρω ολοι οπως λεει και στο banner Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από SabotazNic
definitio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 hour ago, Vault13 said: Στο εγραψα ξεκαθαρα σε προηγούμενη σελιδα. δεν ξερω ποσο θα την κρατησουν την προσφορα. Αν θες να περιμενεις 3 μηνες, και να εισαι με τα πακέτα καρτοκινητης combo των 18€/μηνα, δεν χανεις τιποτα ιδιατερο. Μονο μην παρεις νεο αριθμο για αυτο, με καποιον που χρησιμοποιεις μονο, κανονικος cosmote ή απο φορητοτητα. Πήγα (ήρθα) Cosmote μόλις τη περασμένη βδομάδα με φορητότητα αριθμού από Vodafone για τη προσφορά των απεριορίστων δεδομένων/ομιλίας για 9 μήνες με ανανέωση 13-15€...(αντίστοιχη είχε και Vodafone αλλά για νέους πελάτες, οπότε ήμουν εκτός). Αν μπορουσα να αξιοποιήσω κατευθείαν τη προσφορά για καρτοσυμβόλαιο, ερχόμενος από Vodafone, θα τό'κανα... Δεν ήρθα Cosmote για να αξιοποιήσω τη προσφορά του νήματος, πάντως, νόμιζα πως είχε λήξει, αλλά τυχαία είδα ότι πήρε παράταση και ρώτησα σε ένα κατάστημα Γερμανός. Προσωπικά δεν είχα ποτέ συμβόλαιο, δεν ξέρω τις πολιτικές τους...δεν ήθελα τη δέσμευση ενώ δεν κατανάλωνα κ πολύ, εκτός δεδομένων, αλλά με προσφορές εδώ κι εκεί, εβγαινε το έτος... ...επίσης παλιότερα αγόραζα κινητά από Κίνα για οικονομία, οπότε δεν με ενδιέφερε η όποια επιδότηση...αλλά οι διαφορές σε τιμή έχουν μειωθεί και προτιμώ την εγγύηση στην Ελλάδα (και λόγω μιας πολύ κακής εμπειρίας από banggood τούς έχω ρίξει μαύρο). ...το αξιοπρεπέστατο δε Realme 7 5G που έχω τώρα έχει πα΄ψει να παίρνει ενημερώσεις, μπορεί να το κρατήσω απλώς ως δεύτερο για ώρα ανάγκης. ...οπότε τώρα η συγκεκριμένη προσφορά και για το συγκεκριμένο κινητό (Moto edge 50 Neo), με δέσμευση για παροχή ενημερώσεων μέχρι 5ετία (πιο σημαντικό από επιδόσεις κατ' εμέ), μού φάνηκε πολύ δελεαστική....ακόμη και με τη τιμή από σκρουτζομάγαζα (380€ έναντι των 450€ στον Γερμανό) στη διετία υπα΄ρχει κερδος 1
vjshadow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα η σύζυγος. Απεριόριστα τηλέφωνα, 4GB δεδομένα και sms. 19,73 € για 24 μήνες. Με σταθερό και ένα άλλο καρτοσυμβολαιο πήρε -20%. Άρα 15,80 €. Έδωσαν και 3 μήνες απεριόριστα δεδομένα. Ευχαριστημένη από τη συσκευή. 1
Vault13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2025 στις 5:37 ΜΜ, vjshadow είπε Το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα η σύζυγος. Απεριόριστα τηλέφωνα, 4GB δεδομένα και sms. 19,73 € για 24 μήνες. Με σταθερό και ένα άλλο καρτοσυμβολαιο πήρε -20%. Άρα 15,80 €. Έδωσαν και 3 μήνες απεριόριστα δεδομένα. Ευχαριστημένη από τη συσκευή. Εμενα 19.73€ με το 20% μεσα. Απο 23.65€ Το υποπτευομουνα απο την αρχη οτι μπορει να πεσει παρακατω και καναν μαλακια απο το καταστημα. 8gb ειναι τα δεδομενα, σιγουρα μπηκε στο ιδιο; αν πηρες το motorola edge 50 neo, μαλλον μπηκες σε χαμηλότερο καρτοσυμβολαιο. Με 4gb. Ποιο οικονομικο. Συμφερει αν δεν τρως τα GB…-4€ το δικο σου! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από Vault13
gapostolidis Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Εγώ την Δευτέρα λόγω βλάβης στο κινητό μου, πήρα την προσφορά με 21,25 (10% έκπτωση λόγω σταθερού) με 8 GB data για 24 μήνες με το κινητό Moto Edge 50 Neo. Με την πληρωμή λογαριασμού σταθερού ή κινητού, παίρνεις επιπλέον δώρο 3 GB για μια εβδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα