SabotazNic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε 29 + 40 Λες να δώσανε youth offer στον παππού ? Παντως το πηρα Τοτε ειχες μπονους χαρτι συνταξης το οποιο δινει επιπλεον 10%, και για να πεσει λιγο ακομα, υπαρχουν μαγειρεματα 14 ώρες πριν, fotini1 είπε ¨Ελα που δεν ανοίγουν το ιντερνετ και έχω μιλήσει πάνω από 30 φορές και μου λένε θα το ανοίξει η τεχνική υπηρεσία θα το δει κλπ και τίποτα. Κανονικό γράψιμο. Στειλτε στο 1333 τα μηνυματα START/5G/WIFICALL (το καθενα ξεχωριστα) 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δεν ξερω γιατι κλειδωσαν το παρον τοπικ, φανταζομαι απο λαθος. Δεν βρηκα κατι περα απο ενα οφτοπικ σχολιο. Ανοιγει επομενως γιατι υπαρχουν θεματα προς απαντηση σχετικα με τις διαφορετικες τιμες που αναφερθηκαν. 1
Vault13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος οντως στα 19.15 με την 20% εκπτωση Cosmote one, και αυτο ειναι που με ενδιεφερε. Δεν πηρα τον πρωτο λογαριασμο δωρεαν που υποσχεθηκαν, μονο κάτι λιγες μερες στο τελος του μηνα, 5 νομιζω, ηρθε ενας μηδενικος. Δεν το ανεφερα στο πρωτο ποστ γιατι το λεγαν προφορικα. σε εσας τι δωρεαν πρωτο λογαριασμο δωσαν; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Vault13
vjshadow Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Η σύζυγος πήρε περίπου 20 μέρες δωρεάν λογαριασμό. Έδωσαν και 3 μήνες απεριόριστα δεδομένα. Ο 2ος λογαριασμός ήρθε 15,90 € νομίζω. Έχει 10 % απο το σταθερό, 5 % , απο το δικό μου το κινητό και άλλο ένα 5 % family extra. Το πρόγραμμα που έκανε είναι με τα 4 GB και αρχική 20 παρά κάτι €. Πήρε δωρεάν το Motorola Edge 50 neo. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από vjshadow 1
S_Kef Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, vjshadow είπε Η σύζυγος πήρε περίπου 20 μέρες δωρεάν λογαριασμό. Έδωσαν και 3 μήνες απεριόριστα δεδομένα. Ο 2ος λογαριασμός ήρθε 15,90 € νομίζω. Έχει 10 % απο το σταθερό, 5 % , απο το δικό μου το κινητό και άλλο ένα 5 % family extra. Το πρόγραμμα που έκανε είναι με τα 4 GB και αρχική 20 παρά κάτι €. Πήρε δωρεάν το Motorola Edge 50 neo. Καλημέρα! Μήπως θα μπορούσες να μας πεις από πιο κατάστημα Γερμανού πήρε το συμβόλαιο αυτό με το κινητό; Επίσης από το κινητό είναι ευχαριστημένη; Ευχαριστώ!
Vault13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, S_Kef είπε Καλημέρα! Μήπως θα μπορούσες να μας πεις από πιο κατάστημα Γερμανού πήρε το συμβόλαιο αυτό με το κινητό; Επίσης από το κινητό είναι ευχαριστημένη; Ευχαριστώ! Πολυ καλο ειναι. Θελει μια καινουργια θηκη που να προστατευει τις πτωσεις. Τα κουμπια volume up volume down και power ειναι το μονο το προβλημα, ειναι πολυ ευαισθητα, κακοσχεδιασμενα θα ελεγα. Ηδη το ενα κολλαει θελει εγγυηση. Αν ειναι λογος αυτος να μην το παρεις; Δεν ξερω δυσκολη ερωτηση, εχει πολλα χρονια android updates. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Vault13
S_Kef Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Πολυ καλο ειναι. Θελει μια καινουργια θηκη που να προστατευει τις πτωσεις. Τα κουμπια volume up volume down και power ειναι το μονο το προβλημα, ειναι πολυ ευαισθητα, κακοσχεδιασμενα θα ελεγα. Ηδη το ενα κολλαει θελει εγγυηση. Αν ειναι λογος αυτος να μην το παρεις; Δεν ξερω δυσκολη ερωτηση, εχει πολλα χρονια android updates. Ευχαριστώ πολύ!
Vault13 Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, S_Kef είπε Ευχαριστώ πολύ! Eιναι και ενα TCL με 512gb storage που ολα τα αλλα χαρακτηριστικά ειναι λιγο χειρότερα απο το Motorola. Δεν ειναι αγνωστο ομως. Ισως σου δωσει -4€ τα γραφω παραπισω. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:38 μμ από Vault13
S_Kef Δημοσ. Κυριακή στις 08:29 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:29 πμ 15 ώρες πριν, Vault13 είπε Eιναι και ενα TCL με 512gb storage που ολα τα αλλα χαρακτηριστικά ειναι λιγο χειρότερα απο το Motorola. Δεν ειναι αγνωστο ομως. Ισως σου δωσει -4€ τα γραφω παραπισω. Καλημέρα! Αυτή τη στιγμή έχω το Samsung Galaxy a55 και κοιτάζω το Motorola επειδή είναι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις. Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα