Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο σε φυσικα καταστηματα Γερμανος. 24 μηνη δέσμευση.

https://www.germanos.gr/metatropi-kartokinito-se-kartosymbolaio-cosmote/
 και πάει στα 23.75€ απο τα 20€ που γραφει. 
απεριόριστα κινητα, 8gb και 150 sms. Αναλογο προγραμα μηνιαιο σε καρτοκινητο παει στα 15€ (με λιγοτερα ολα) + φπα =18€.

οποτε βαλτε τα κομπιουτερακια κατω, συμφερει για ενα τηλεφωνο 370€ .

https://www.skroutz.gr/s/56244211/Motorola-Edge-50-Neo-5G-8GB-256GB-PANTONE-Grisaille.html 5 χρονια android updates.

δευτερη επιλογη αν παρετε το TCL NXTPAPER 8/512 νομιζω πατε στα 20€ το μηνα απο τα 23.75.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. οποιοδηποτε σταθερο cosmote ή καρτοκινητο, δινει παραπανω εκπτωση. Εγω πηρα -20%  με το cosmote one. Και χωρις αυτο αξιζει. 19€τελικη. Απο 23.75 

το τηλεφωνο δεν κλειδωνει στο συμβολαιο, μπαινει οπου θες.

Οι υπάλληλοι  επισης δεν γνωριζουν. Αλλες φορες μου ζητουσαν 20€( μια και εξω) για να παρω το motorola αντι για το TCL NXTPAPER δωρεαν. Τελικα με τα πολλα και με τηλεφωνα στο προϊστάμενο το δώσαν δωρεαν. Ευτελες το ποσο αλλα καποιοι ατυχοι το πληρωσαν. Εκανα φασαρια φυσικα.

επισης πουθενα δεν γραφει το 23.75 απο τα 19.90 που λεει το αρχικο φυλάδιο με το motorola φυσικα. Αν καποιος καταφερει και το παρει με τα  19.90 χωρις cosmote one ας το γραψει.

• Haha 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Απο καρτοκινητο σε καρτοσυμβόλαιο cosmote 23.75€ και δωρεαν συσκευή Motorola edge 50 neo -10% cosmote one (σταθερο + κινητο)
Δημοσ.

Απεριόριστα λεπτά, 7gb και 2000 sms τα έχεις με 16€ στο COSMOTE Neo χωρίς καμία δέσμευση και 10% επιστροφή αν έχεις one 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, leo066 είπε

Απεριόριστα λεπτά, 7gb και 2000 sms τα έχεις με 16€ στο COSMOTE Neo χωρίς καμία δέσμευση και 10% επιστροφή αν έχεις one 

Ενδιαφερον. Το 10% -ενα extra 5% family το εχεις και εδω.

96€ λοιπον το TCL και 186 το motorola.(απο 370€ που κανει)

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
6 minutes ago, andreas1gr said:

8GB τον μήνα δεδομένα και 23,75 ευρώ λογαριασμό;;; 🤣

Πολύ λίγο και η 24μηνη δέσμευση μεγάλη...

...αλλά αν χρειάζεσαι κινητό, είναι ένας τρόπος να το αποκτήσεις...

Εγώ έχω το Realme 7 5G, αλλά έχει σταματήσει τις ενημερώσεις και πλέον κολλάνε κάπως οι εφαρμογές...γενικά δεν αξίζει ακριβό κινητό όταν σε 4 -5 χρόνια καθίσταται δύσχρηστο.

Οπότε το σκέφτομαι κι αυτή τη περίοδο δεν θα ήθελα να σκάσω χωριστό ποσό για συσκευή.

40 minutes ago, Vault13 said:

μονο σε φυσικα καταστηματα Γερμανος. 24 μηνη δέσμευση.

https://www.germanos.gr/metatropi-kartokinito-se-kartosymbolaio-cosmote/?srsltid=AfmBOoqRRRWk7NjqR6iZOKCft0s4EmE05yU4gFlpEzbZebdaNMMfrobw
 και πάει στα 23.75€ απο τα 20€ που γραφει. 
απεριόριστα κινητα, 8gb και 150 sms. Αναλογο προγραμα μηνιαιο σε καρτοκινητο παει στα 15€ (με λιγοτερα ολα) + φπα =18€.

οποτε βαλτε τα κομπιουτερακια κατω, συμφερει για ενα τηλεφωνο 370€ .

https://www.skroutz.gr/s/56244211/Motorola-Edge-50-Neo-5G-8GB-256GB-PANTONE-Grisaille.html 5 χρονια android updates.
αν παρετε το TCL NXTPAPER 8/512 νομιζω πατε στα 20€ το μηνα απο τα 23.75.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. οποιοδηποτε σταθερο cosmote ή καρτοκινητο, δινει παραπανω εκπτωση. Εγω πηρα -10%  με το cosmote one. Και χωρις αυτο αξιζει. 21€ τελικη. Απο 23.75 (πιθανως να παει και -15% με σταθερο και κινητο στο cosmote one αν εχετε)

το τηλεφωνο δεν κλειδωνει στο συμβολαιο, μπαινει οπου θες.

Οι υπάλληλοι  επισης δεν γνωριζουν. Αλλες φορες μου ζητουσαν 20€( μια και εξω) για να παρω το motorola αντι για το TCL NXTPAPER δωρεαν. Τελικα με τα πολλα και με τηλεφωνα στο προϊστάμενο το δώσαν δωρεαν. Ευτελες το ποσο αλλα καποιοι ατυχοι το πληρωσαν. Εκανα φασαρια φυσικα.

επισης πουθενα δεν γραφει το 23.75 απο τα 19.90 που λεει το αρχικο φυλάδιο με το motorola φυσικα. Αν καποιος καταφερει και το παρει με τα  19.90 χωρις cosmote one ας το γραψει.

Το αρχικό φυλλάδιο που λες που είναι; Δεν βρίσκω ούτε το 23,75 ούτε το 19.90€ να αναφέρεται πουθενά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, definitio είπε

Το αρχικό φυλλάδιο που λες που είναι;

https://www.germanos.gr/metatropi-kartokinito-se-kartosymbolaio-cosmote/?srsltid=AfmBOoqRRRWk7NjqR6iZOKCft0s4EmE05yU4gFlpEzbZebdaNMMfrobw 

αυτο εδω ειναι, και αναρτημενο. Οποτε μονο αυτο μετραει και οχι αλλα εσωτερικα του Γερμανου που θα σας δειξουν.

το 23.75 δεν αναφερεται, τοσο χρεωθηκα. γιαυτο και μπορειτε εσεις να κανετε διαπραγματευση με το 19.90. Κατω κατω αναφερεται το 19.90 δες λιγο. 

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, definitio είπε

Πολύ λίγο και η 24μηνη δέσμευση μεγάλη...

...αλλά αν χρειάζεσαι κινητό, είναι ένας τρόπος να το αποκτήσεις...

Εγώ έχω το Realme 7 5G, αλλά έχει σταματήσει τις ενημερώσεις και πλέον κολλάνε κάπως οι εφαρμογές...γενικά δεν αξίζει ακριβό κινητό όταν σε 4 -5 χρόνια καθίσταται δύσχρηστο.

Οπότε το σκέφτομαι κι αυτή τη περίοδο δεν θα ήθελα να σκάσω χωριστό ποσό για συσκευή.

Γενικότερα αυτά που προσφέρει είναι λίγα…

Τώρα με προϋποθέσεις ότι ο κάτοχος δεν χρειάζεται περισσότερα data και χρειάζεται άμεσα νέα συσκευή χωρίς να διαθέτει τα χρήματα, μπορεί να την αποκτήσει ουσιαστικά με δόσεις μέσο του λογαριασμού

• Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Vault13 said:

αυτο εδω ειναι, και αναρτημενο. Οποτε μονο αυτο μετραει και οχι αλλα εσωτερικα του Γερμανου που θα σας δειξουν.

το 23.75 δεν αναφερετε. γιαυτο και μπορειτε εσεις να κανετε διαπραγματευση με το 19.90. Κατω κατω αναφερεται το 19.90 δες λιγο. 

Ναι, λέει "από 19,90€"...η αξία της συσκευής είναι αυτή που ανεβάζει τη χρέωση δλδ, ακόμη κι αν δίνεται "δωρεάν";

2 minutes ago, andreas1gr said:

Γενικότερα αυτά που προσφέρει είναι λίγα…

Τώρα με προϋποθέσεις ότι ο κάτοχος δεν χρειάζεται περισσότερα data και χρειάζεται άμεσα νέα συσκευή χωρίς να διαθέτει τα χρήματα, μπορεί να την αποκτήσει ουσιαστικά με δόσεις μέσο του λογαριασμού

Μόνο που το πληρώνεις πολύ λιγότερο κι όχι τη πλήρη τιμή...

αν ισχύει το 23,75€, βγαίνει 570€ στα δύο χρόνια...η διαφορά από τα έξοδα κινητής που πληρώνω τώρα (15€/μήνα = 360€ τη διετία) είναι 210€...όχι 380€...

...βέβαια σιγουρα θα χρειαστεί να πληρώσει κανείς πρόσθετα πακέτα ανά περιόδους, οπότε το όφελος θα είναι μικρότερο...

Ερώτηση:

Τα 8γίγα μεταφέρονται σε επόμενο μήνα αν δεν εξαντληθούν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το TCL παιζει και αυτο σαν επιλογη. Μου ειπε οτι παω 20€ το μηνα χωρις cosmote one.(με επιφυλαξη γιατι ελεγε πολλες μπουρδες) Ισως ειναι οικονομικοτερο.

13 λεπτά πριν, definitio είπε

πληρώνω τώρα (15€/μήνα =

15€ ειναι η αξια του πακετου, παιρνοντας λιγοτερα απο ολα αυτα εδω της προσφορας και εχεις αλλα 3€ ΦΠΑ. Καπου 18

13 λεπτά πριν, definitio είπε

Τα 8γίγα μεταφέρονται σε επόμενο μήνα αν δεν εξαντληθούν;

Δεν ξερω γενικο θεμα της cosmote ειναι αυτο. Αν ξερει καποιος αν μας πει

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
8 minutes ago, Vault13 said:

Το TCL παιζει και αυτο σαν επιλογη. Μου ειπε οτι παω 20€ το μηνα χωρις cosmote one.(με επιφυλαξη γιατι ελεγε πολλες μπουρδες) Ισως ειναι οικονομικοτερο.

15€ ειναι η αξια του πακετου, παιρνοντας λιγοτερα σε ολα αυτα εδω, και εχεις αλλα 3€ ΦΠΑ. Καπου 18

Τώρα έχω καρτοκινητό σε Vodafone και με 15€ ανανέωση παίρνω
- απεριόριστες κλήσεις
- ~15γίγα (ανανέωση, bonus, δώρα)
- 100 μηνύματα

Το TCL δεν το ξέρω, δεν θα το προτιμούσα...κι ας έχει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, definitio είπε

Τώρα έχω καρτοκινητό σε Vodafone και με 15€ ανανέωση παίρνω
- απεριόριστες κλήσεις
- ~15γίγα (ανανέωση, bonus, δώρα)
- 100 μηνύματα

Και πως θα πας στην cosmote? Θελει καρτοκινητο και σιγουρα πρεπει να εισαι 3 μηνες. Το λεω γιατι αν ηταν ετσι θα ελεγε νεα συμβολαια

τα 15€ στην cosmote στο καρτοκινητο ειναι πολυ πιο λιγα απο αυτα. Και 15€ καθαρο ποσο, οχι μεικτο.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
3 minutes ago, Vault13 said:

Και πως θα πας στην cosmote? Θελει καρτοκινητο και σιγουρα πρεπει να εισαι 3 μηνες.

τα 15€ στην cosmote στο καρτοκινητο ειναι πολυ πιο λιγα απο αυτα. Και 15€ καθαρο ποσο, οχι μεικτο.

Ουπς...θέλει να είσαι σε καρτοκινητό cosmote, ε; Κράτησα αυτό που με ενδιέφερε και παρέλειψα το υπόλοιπο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα μην κανει και 500.. 299 ειχε βγει το fusion που ειναι καλυτερο μοντελο... Για μενα ειναι λαθος να πας σε συμβολαιο χωρις απεριοριστα..Εχεις καλυτερα μπονους με καρτα.

Επεξ/σία από eko13
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εγώ γιατί είχα και σταθερό σε cosmote και μπήκαμε 2 νούμερα μας το άφησαν 12,90€ απεριόριστα λεπτά 8gb 150sms και 3 πρώτους μήνες απεριόριστα mb. Αλλά για 18 μήνες όχι 24 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, therion13 είπε

Εγώ γιατί είχα και σταθερό σε cosmote και μπήκαμε 2 νούμερα μας το άφησαν 12,90€ απεριόριστα λεπτά 8gb 150sms και 3 πρώτους μήνες απεριόριστα mb. Αλλά για 18 μήνες όχι 24 

Ποτε; Με ποιο προγραμμα; Σταθερα κινητα τι; Συμβολαια ή καρτες;  Τωρα γινεται αν ναι πως, και ποσο κανει τωρα.

Επεξ/σία από Vault13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...